Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SunnyS
    24. Listopad 2020. 10:30

maša25

Hvala cure 😏
    Imam osjecaj da su ovih 4 mjeseca mig zivota prosla samo u živčarenju i čekanju plusa , uopce neznam koliko dugo mogu još tako 😢 skidam kapu curama koje se bore još više 😏
    Malo me strah ako cekam da mi prode M pa onda idem dat urin i onda dobijem novi antibiotik da ce mi proc O i da je necemo smjet iskoristit 😏 planiram ako ne dobijem u pon mozda ic dat urin . Neznam sva sam zbunjena neznam vise sta da radim ni sta da mislim 😢

Zašto si tako sigurna da ovaj mjesec nije uspješan?
    Pričekaj da zakasni, napravi test pa zaključi..
    Kako ćeš u pon dati urin ako si u izolaciji?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Lindsay
    24. Listopad 2020. 10:50

Andela hocemo test odmah!!! 💪💪💪 trudna si

Mokosh
    24. Listopad 2020. 10:53

Traveller

Uz psica, pogotovo za trudnice, preporučujem i robota za usisavanje. Ja sam se preporodila. Upalis svaki dan i miran si što se dlaka tiče. Mislim da je to najbolja stvar koju sam kupila ikad.

E vidis, ovo si moram zapamtit. 😁

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    24. Listopad 2020. 10:55

Andela, navijam za tebe, ono bas bas... 🥰

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    24. Listopad 2020. 10:57

Bila ja maloprije u dm-u kupit mlađoj curi pelene. I bacim pogled kod ulozaka da vidim ima li testa, kad ono jedan jedini tamo stoji i ceka mene. 😁 Sad ga cuvam u torbi.

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    24. Listopad 2020. 11:00

Traveller

Jooj Anđela, daj popiski taj test. Bez straha, izludit će te simptomi, kašnjenje i neizvjesnost.
    Čekamoooo 😁😁

Mokosh, ja sam investirala ove godine i u perača podova. Tako da ja odmaram, dok dečki delaju 😂😂😂

Joj ludnica. Daj baci link da vidim. Meni treba pod obavezno neki mini wash za terasu jer mi macke naprave pokolj miseva skoro svaki dan pred vratima. Sve bude krvavo. Prinose mi zrtvu. 🤣

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    24. Listopad 2020. 11:11

Mokosh

Bila ja maloprije u dm-u kupit mlađoj curi pelene. I bacim pogled kod ulozaka da vidim ima li testa, kad ono jedan jedini tamo stoji i ceka mene. 😁 Sad ga cuvam u torbi.

🤣🤣🤣🤣
    Nek ga vec ovaj mjesec iskoristis 😁 koji si uzela? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

24. Listopad 2020. 11:12

Jutro zenice 
    Evo da podjelim s vama pa mozda nekoj od vas pomogne, jucer sam pricala sa svekrvom i kaze da ce stavit radit tinkturu od švedske grencice kaze da je dobra za dosta stvari.. Odem ja malo proguglat kad stvarno za sve i svasta evo kopirat cu vam ovde:
    [ul]
    [li]grčevi i bolovi u želucu, slab apetit, mučnina, loša probava, nadutost, žgaravica, gastritis, crijevni paraziti [/li]
    [li]slabokrvnost, loša cirkulacija, proširene vene i hemoroidi [/li]
    [li]bolovi i šum u ušima[/li]
    [li]prehlada, kašalj, upala grla i ždrijela, bronhitis, astma, upala pluća[/li]
    [li]ožiljci, staračke pjege, ekcemi, akne, psorijaza, vitiligo[/li]
    [li]predmenstrualne, menstrualne i klimakterijske tegobe, bolesti jajnika i maternice, bijelo pranje[/li]
    [li]bolovi u kostima i zglobovima, reuma, giht, artritis, osteoporoza[/li]
    [li]bolovi i grčevi u mišićima[/li]
    [li]problemi s prostatom, impotencija[/li]
    [li]bolesti bubrega i mokraćnog mjehura[/li]
    [li]nervoza, nemir, nesanica, stres, depresija[/li]
    [li]vrtoglavica, glavobolja, migrena, opekline, rane, ubodi insekata[/li]
    [li]upala desni, krvarenje desni, zubobolja i još mnoge druge[/li]
    [/ul]
    Ima za kupit tinktura preko interneta, ali ona je dobila biljke pa ce napravit sama... 
    Mozda bude nekome od koristi❤️😘

Sanjarka88
    24. Listopad 2020. 11:14

Andela ajde piski sad odmah, sad je svejendo i pokazat ce ti u koje god doba dana 😁🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Barbi30
    24. Listopad 2020. 11:23

NeverGiveUp55

Jutro zenice
    Evo da podjelim s vama pa mozda nekoj od vas pomogne, jucer sam pricala sa svekrvom i kaze da ce stavit radit tinkturu od švedske grencice kaze da je dobra za dosta stvari.. Odem ja malo proguglat kad stvarno za sve i svasta evo kopirat cu vam ovde:
    [ul]
    [li]grčevi i bolovi u želucu, slab apetit, mučnina, loša probava, nadutost, žgaravica, gastritis, crijevni paraziti[/li]
    [li]slabokrvnost, loša cirkulacija, proširene vene i hemoroidi[/li]
    [li]bolovi i šum u ušima[/li]
    [li]prehlada, kašalj, upala grla i ždrijela, bronhitis, astma, upala pluća[/li]
    [li]ožiljci, staračke pjege, ekcemi, akne, psorijaza, vitiligo[/li]
    [li]predmenstrualne, menstrualne i klimakterijske tegobe, bolesti jajnika i maternice, bijelo pranje[/li]
    [li]bolovi u kostima i zglobovima, reuma, giht, artritis, osteoporoza[/li]
    [li]bolovi i grčevi u mišićima[/li]
    [li]problemi s prostatom, impotencija[/li]
    [li]bolesti bubrega i mokraćnog mjehura[/li]
    [li]nervoza, nemir, nesanica, stres, depresija[/li]
    [li]vrtoglavica, glavobolja, migrena, opekline, rane, ubodi insekata[/li]
    [li]upala desni, krvarenje desni, zubobolja i još mnoge druge[/li]
    [/ul]
    Ima za kupit tinktura preko interneta, ali ona je dobila biljke pa ce napravit sama…
    Mozda bude nekome od koristi❤️😘

Pozz, ja sam dobila na poklon od jedne divne mame (koja ima 7 djece). Rekla mi je da najbolje stavljam obloge na trbuh i da ću ostati trudna, ali nisam još probala. 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.