Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • p2104
    23. Listopad 2020. 20:28

Pozdrav curke, nova sam ovdje na forumu pa me zanima vase misljenje. Muž i ja smo početnici u pokusavanju dobit bebu. Ovo nam je drugi ciklus. Prvi ciklus smo bili vrijedni i menstruacija je dosla čak 5 dana ranije što mi se nikad nije desilo. Inace ovulaciju pratim putem LH trakica tako da sam i ovaj ciklus znala kad je bila. 16 dan ciklusa sam dobila svoju pozitivnu LH. Dan poslije me odjedanput počelo boljet u jajnocima sto mi se isto nikad nije desilo. Danas sam 9 dpo i imam neke simptope koji su cudni s obzirom da mi se nista od toga ne događa prije menge. Grudi su mi tesku, bole na dodir, aureole se povecale, izbili mi ko nekakvi mali crveni prištići, povremeni bolovi u leđima, neki grčevi i zatezanja u donjem dijelu trbuha i od prekjučer malo jači bijeli iscjedak, u zadnje vrijeme sam navecer žedna dosta. Nikada mi se to prije menge nije dešavalo pa me zanima da li vi imate takvih iskustava. Test mi je jos prerano radit ja mislim. 
    Hvala

watson009
    23. Listopad 2020. 20:32

https://ibb.co/GVQYRf1
    https://ibb.co/v4Z7LcH

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lullaby
    23. Listopad 2020. 20:35

Traveller Meni nikad doktori nisu dali dijetu za Hashimoto. Antitijela su mi uvijek visoka. Na zadnjem pregledu su mi anti-tg 344, a anti-tpo 560. Baš me zanima hoće li biti bolje s prehranom. Mogla bi i ja na dijetu ako se vidi da pomaže iako mliječno stvarno jako malo konzumiram, mada u zadnje vrijeme malo više kako sam počela podnositi, kruh uopće ne jedem..jedino pašta, riža..ne mogu bez toga. Ja pijem neke pripravke tu i tamo, ali ništa mi nije baš pomoglo. Doduše ništa nisam uzimala dugo, mislim da sam možda trebala biti strpljivija.

Evo ja ovaj ciklus nisam kupila testiće za ovulaciju. Računam uvijek me boli i znam kad je. Prošli mjesec mi je bila 12. dan. Evo danas 13. dan, ništa ne osjećam. Mengu bi trebala dobiti 7.11. po kalendaru. Muž mi kaže da se rano opterećujem pošto nam je tek drugi ciklus, a meni sad žao što nisam uzela trakice. Računam ako ovaj ciklus opet ništa ne bude da ću uzeti nešto piti i trakice. U svakom slučaju ne mogu ne razmišljati o tome, jučer sam jedva radila, samo nešto čitkala o trudnoći. Sva sam nekako u tome. Bolje bi bilo da manje mislim na to, ali eto kad sam bila biser i sve tempirala i planirala i sad čekam.

Susika
    23. Listopad 2020. 21:03

p2104

Pozdrav curke, nova sam ovdje na forumu pa me zanima vase misljenje. Muž i ja smo početnici u pokusavanju dobit bebu. Ovo nam je drugi ciklus. Prvi ciklus smo bili vrijedni i menstruacija je dosla čak 5 dana ranije što mi se nikad nije desilo. Inace ovulaciju pratim putem LH trakica tako da sam i ovaj ciklus znala kad je bila. 16 dan ciklusa sam dobila svoju pozitivnu LH. Dan poslije me odjedanput počelo boljet u jajnocima sto mi se isto nikad nije desilo. Danas sam 9 dpo i imam neke simptope koji su cudni s obzirom da mi se nista od toga ne događa prije menge. Grudi su mi tesku, bole na dodir, aureole se povecale, izbili mi ko nekakvi mali crveni prištići, povremeni bolovi u leđima, neki grčevi i zatezanja u donjem dijelu trbuha i od prekjučer malo jači bijeli iscjedak, u zadnje vrijeme sam navecer žedna dosta. Nikada mi se to prije menge nije dešavalo pa me zanima da li vi imate takvih iskustava. Test mi je jos prerano radit ja mislim.
    Hvala

Pozdrav, i ja sam također nova i 2. ciklus🙋‍♀️
    isto tako prvi ciklus od kad smo poceli radit bebu mi M dosla 3 dana ranije, sto je rijetkost 

Lullaby
    23. Listopad 2020. 21:06

Susika

Pozdrav cure,
    nadam se da ste dobro i da ste trudne. :D
    ukljucujem se i ja ovdje k vama jer isto dragi i ja radimo na bebi :)
    Trenutno smo tek 2. ciklus, u prvom nismo uspjeli.

Dobrodošla 😊 Ja sam isto tek 2. ciklus. Nadam se da ćemo uskoro ugledati plusiće ❤️ 

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 21:07

Clio35

Eto došao dragi kuci i ja spremila veceru i kad smo pojeli kazem ja njemu, nesto sam ti kupila dok te nije bilo. Donijela mu kutijicu sa testom.danas sam pravila cb digitalni i na njemu stoji + 2-3. Joj nemogu vam opisati njegovu reakciju. Samo me zagrlio i rekao jesam ti rekao da di si trudna, vidio sam na tebi i zato sam ti govorio da se smiris zbog bebe. Ja se rasplakala kao kišna godina.
    Andela evo lezim na kaucu i ponekad me zaboli u jajnicima, ali puno manje nego ovih dana.
    Sto se tice iscjedka i kod mene je gusti bijeli.
    Ancioo vidiš da ti bolovi mogu biti i jedno i drugo. Tako je i mene bolilo tjedan dana prije i ludila sam zbog bolova.

Clio jako lijepo si ga iznenadila, bas mi je drago radi vas🤗💕

SunnyS
    23. Listopad 2020. 21:35

watson009

https://ibb.co/GVQYRf1
    https://ibb.co/v4Z7LcH

Super :)

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Susika
    23. Listopad 2020. 21:44

i ja se nadaam❤
    u isto vrijeme smo krenule, 9. mj. 😊
    iducu subotu trebam dobiti, tj. 31.10.

• suzi38
    23. Listopad 2020. 21:50

Vece curke,nova sam ovdje pa imam pitanjce?radimo na bebici ,prije tri tijedna sam imala bolove u donjem dijelu ledja i trbuha,grudi su mi bas narasle i bolne su,visila sam na wc non stop,e sad na svu zalost sam procurila 17 ali to je sve nesto bilo malo ide malo ne,danas sam bila kod ginekologa i rekla je da nije trudnoca prisutna,ali da joj je cudno sto je sluznica maternice zadebljana,a prosla me nenstruacija prije dva dana to joj je cudno.znaci grudi me i dalje bole.dali je imao tko slicno kao ja .hvala na odgovoru.🙂🙂

Susika
    23. Listopad 2020. 21:50

tako i meni, godinama tocno 28 dana, i onda sok 3 dana prije (a ja vec mislila da sam trudna jer ziher cu iz prve 😅😅😅) i taman u shopping centru bila u svjetlim trapkama😃 razocarenje, propao mi shopping 😀
    zelim ti plusic sto prije❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.