Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • alma199
    22. Listopad 2020. 23:05

Clio,

čestitke baš je lijepo vidjeti tako jasan plusić🥰 Zelim ti urednu trudnoću i uživaj u njoj. Sve mi to vidjele uskoro uz Božiju pomoć ❤️❤️

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Listopad 2020. 23:40

Hvala svima, divne ste♥️♥️♥️!!!! Ako Bog da da sve pređemo u ljetne bebe ali naša nova tema 🥰🥰🥰
    Iskreno ja stvarno mislim da je mojoj trudnoći pripomogla matična mliječ. 
    Dosta sam čitala o njoj i dosta je parova koji su se mucili u ostvarivanju trudnoce konzumorali matixnu mlijec i ostali si trudni. Stvarno je skupo ali ja mislim da je ona meni bas pomogla 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

SunnyS
    22. Listopad 2020. 23:40

Kako osjećate ovulaciju?
    Imate bolove u jajniku koji ovulira? Kad vam počne rastezljiva sluz, koliko prije O?
    Meni je osjećaj kao da imam utege ovješene oko oba jajnika. Kao da se oba muče.. A sluz je prozirna i jaaaakoo rastezljiva. 
    Rekao gin da mu se javim za 3 tjedna ako ne dobijem M. A ja samo želim da dođe, da imam novi ciklus, novu šansu. Ovo iščekivanje me deprimira..

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 06:23

SunnyS

Kako osjećate ovulaciju?
    Imate bolove u jajniku koji ovulira? Kad vam počne rastezljiva sluz, koliko prije O?
    Meni je osjećaj kao da imam utege ovješene oko oba jajnika. Kao da se oba muče.. A sluz je prozirna i jaaaakoo rastezljiva.
    Rekao gin da mu se javim za 3 tjedna ako ne dobijem M. A ja samo želim da dođe, da imam novi ciklus, novu šansu. Ovo iščekivanje me deprimira..

Vjerujem. Nadam se da će ti uskoro doći. 
    Meni sluz, ta rastezljiva zapravo počinje nekoliko dana prije O.i najcesce imam bolove u jajniku . Ali to sve nekako traje nekoliko dana tako da točan dan O ne mogu odrediti.

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 06:25

Jutroo☕
    Ajmo slijedeći plusić danas, tko je na redu?🤗😘
    Ancioo,Andela kako ste?
    Clio bas ću vidjeti za tu matičnu mlijec,hvala na informaciji.

Ivo& Ivana💙♥️
    23. Listopad 2020. 06:43

Dobro jutro trudilice ♥️🥰. Ja pola noci nisam spavala od uzbuđenja. Iskreno nisam jos ni svjesna da se napokon dogodilo!
    Bella ja sam kupila matičnu mliječ od Radoševića. Imas njihovu stranicu na int. i na face. Dođe 570 kn. Stvarno je jako skupa ali ja sam 99% sigurna da je djelovala. Ona pridonosi jacanju i kvaliteti jajne stanice. Ima i jeftinijih verzija ali ova je provjerena i prava. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    23. Listopad 2020. 06:44

Ancioo, Andela ajde koja ce mi se pridruziti?? 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 06:46

Clio35

Dobro jutro trudilice ♥️🥰. Ja pola noci nisam spavala od uzbuđenja. Iskreno nisam jos ni svjesna da se napokon dogodilo!
    Bella ja sam kupila matičnu mliječ od Radoševića. Imas njihovu stranicu na int. i na face. Dođe 570 kn. Stvarno je jako skupa ali ja sam 99% sigurna da je djelovala. Ona pridonosi jacanju i kvaliteti jajne stanice. Ima i jeftinijih verzija ali ova je provjerena i prava.

Koliko traje jedna teglica ako oboje svaki dan uzimate?

23. Listopad 2020. 06:57

Jutro cure, zanima me jel bazalna temperatura pouzdani znak trudnoce, odnos jel moguca trudnoća ako bazalna nije 37, i vise? Koliko bi ona zapravo trebala biti u ranoj trudnoci?
    S kakvim toplomjerom mjerite? Jel ok obicni digitalni? I ispod jezika?

Clio, čestitam od ❤

Ivo& Ivana💙♥️
    23. Listopad 2020. 07:01

Bella🍁

Clio35

Koliko traje jedna teglica ako oboje svaki dan uzimate?

Joj malo ako oboje uzimate. Ja sam je sama koristila, pocela sam je uzimati prvi dan M i trajala mi je 25 dana. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.