Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    23. Listopad 2020. 07:54

Drage moje, hvala vam sto ste me nagovorile da napravim test. Ja bi još čekala😃🤭🤭.
    Kao prvo htjela sam vam reci da nakon spontanog me bas bilo strah opet zatrudnit, ali eto hvala dragom Bogu moj anđeo mi je tocno nakon godinu dana od kiretaze poslao svoga bracu/seku.
    Eto i htjela sam reci isto za godine. 07. 10. sam napunila 37 godina i uzasno sam se bojala da necu moci zatrudniti jer godine ipak nisu male ali eto ima nas par na ovom forumu sto smo preko 35 i zatrudnile smo normalno. Sad samo molim Boga da mi cuva bebicu🙏🙏

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Sanjarka88
    23. Listopad 2020. 07:56

Mašo ja nazalost ne vidim nista 🤨😔

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 08:08

Mašo i meni je teško vidjeti alija ti inače ne vidim takve stvari.. još imaš 4 dana do pa možda će se za 2 dana vidjeti bolje ako je T, a zelim od srca da bude.
    Maro hvala na info za matičnu i ljekarnu.
    Clio vjerujem da si zabrinuta. Ja znam trudnoće koje su imale 38,39 godina i zatrudnile brzo i bez problema.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

23. Listopad 2020. 08:13

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro dame 🙂

Lipo li je vidit ove plusice, ocekujem bar 1 jos do kraja mjeseca 🙂
    Ajmo koja ce? 🙂

Clio uzasno mi je drago zbog tebe ❤️ razumim te skroz zbog straha od ponovnog spontanog.
    Ali gle. Moras jednostavno opustit se i mantrat sebi svaki dan ako treba da ce ovaj put bit sve u najboljem redu ❤️ i bit ce, sigurna sam!
    Dan po dan Opusteno, to je najbolje sta mozes uciniti za svoju bebicu

Sta se tice zelenih trakica. Pik je relativno tesko skuzit, i cesto testna ne bude kao kontrolna ali bude blizu jako i kod njih je to pik.
    Znaci nije pik ako je puno svjetlija. Watson sad bi trebalo piskit 2puta dnevno. Ugl kod tebe je ovo mozda cak i pik s ovim trakicama, vidit ces danas sta kaze trakica 🙂

Lavayana bazalna moze biti poprilican znak t ako svoju bazalnu poznajes dobro. Al za to je potrebno pratiti par ciklusa.
    Ja kad sam trudna isto mi se utabori na oko 37 i ne mrda
    Kad nisam trudna varira svaki dan (nakon i) između 36.7 i 36.9
    Ugl. Nismo svi isti i ne ponasa se svakome isto
    Ja mjerim s obicnim alkoholnim toplomjerom oralno, uvijek oko istog sata.
    Ugl jednom kad upoznate svoje tijelo stvari su jednostavne.
    Znaci bazalna i kombinacija sa Lh trakicama su zakon. Lh trakice vam pokazuju kad ce O a bazalna potvrđuje da je O bila.
    Ta ista bazalna ukazuje na t ako do iste dođe
    Također kad utvrdite lutealnu fazu koja je u vecine žena fiksna isto znate u dan kad ce doc m
    Meni je npr lutealna skolska.
    Traje 14dana, sta znaci da M dobijem tocno 15. Dan od ovulacije tj na 15dpo
    Ako ne dobijem na 15dpo, trudna sam 99%
    Ovaj 1% ostavljam za eventualne poremecaje

Hvala puno na odgovoru 😘

SunnyS
    23. Listopad 2020. 08:21

maša25

Jutrooo cure ❤️
    Ja, neodustajemmmm 😂
    https://ibb.co/yfGHJqy

Jel imaš još uvijek taj test? Slikaj opet da vidim što je ostalo.. mislim da ne ostaviš dovoljno vremena da test odradi. Imaš još ljubičaste oko kontrolne crte. 

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

watson009
    23. Listopad 2020. 09:27

Bas mi je tesko raditi danas 😭 mislim si pa jel cu uskoro maziti svoju busicu i cekati nase malo cudo daleko od ovog posla...smireno,uz televizor i jutarnju kavu.
    Petak je a ja zalosna ,pa gdje to ima hehe 😂
    P.s.nadam se da me razumijete i da jedva cekate to isto kao i ja...
    Ljubim vas ♥
    Sanjarka hvala ti enciklopedijo nasa, meni je O predvidena za vikend ,mislim da ce biti pik danas,danas cemo napraviti pauzu jer smo jucer hopsali pa subotu i nedjelju ne izlazimo iz kreveta 😂👆 dobro pa pada na vikend 😅

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    23. Listopad 2020. 09:49

watson009

Bas mi je tesko raditi danas 😭 mislim si pa jel cu uskoro maziti svoju busicu i cekati nase malo cudo daleko od ovog posla…smireno,uz televizor i jutarnju kavu.
    Petak je a ja zalosna ,pa gdje to ima hehe 😂
    P.s.nadam se da me razumijete i da jedva cekate to isto kao i ja…
    Ljubim vas ♥
    Sanjarka hvala ti enciklopedijo nasa, meni je O predvidena za vikend ,mislim da ce biti pik danas,danas cemo napraviti pauzu jer smo jucer hopsali pa subotu i nedjelju ne izlazimo iz kreveta 😂👆 dobro pa pada na vikend 😅

Obožavam vikend ovulaciju 😁😁😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivo& Ivana💙♥️
    23. Listopad 2020. 10:11

Andela111

Osecam bol ali manje nego juce, cekam da procurim ….Clio jel tebe i dalje grci? Ili je proslo?

Andela sad cu ja tebe moliti da napravis test!!! Da jos uvijek me boli, probadanje u jajnicima i leđa isto kao da cu dobit. A, sto se tice iscjedka... Bijeli gusti i ima ga, doslovno na izvoz!!! Pitala sam jucer medicinsku u vezi bolova i kaze da je to normalno. Znaci kod mene tipicni simptomi 0 bodova. Evo ja na poslu. Prikupljam vitamin D.
    E to sam htjela pitati. Prebacila sam se nedavno u drugu firmu, radim u osiguranju, ugovor mi je na neodređeno ali sam na probnom roku 6 mj. Sad radim 4 mj i sad neznam ako sve bude ok sa trudnocom dali mogu dobiti otkaz ili mi nece produziti ugovor nakon isteka? Neznam koga bi pitala 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

SunnyS
    23. Listopad 2020. 10:18

Tko je za da Andela piški test? :D
    Andela, Andela!! 

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

watson009
    23. Listopad 2020. 10:22

Andelaaaaaa javi seeeee ♥ ocemo testic, znam da si uvjerena da je negativan ali postoji mala nada...nama za ljubav 🙏
    Clio ako nisi previse izlozena ovom corona ludilu i kontaktima da stvarno probas izdrzati jos 2 mjeseca pa da te nitko ne dira. Evo nezz sto bih ti rekla, probaj malo googlati sta ljudi pisu.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.