Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    23. Listopad 2020. 10:32

A gledala sam ali svak drugacije kaze. Pa i nisam bas izlozena nesto. Uredski je posao i nemam bas kontakta s klijentima a  moramo drzari higijenske mjere u uredu. Mislila sam sutit sve dok mogu. Jer ne radim fizicki tako da sto se toga tice mogu slobodno do kraja odradit. Mislila sam mozda mjesec dana prije isteka ici na komplikacije, tad mislim nemogu dati otkaz 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    23. Listopad 2020. 10:46

Hocu naravno, joj razgovoram s njim u jedva izdrzim ne reci mu. 🙄😃

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 10:47

Watson i ti ćeš svoju bušu maziti uskoroi mi sve ostale skupa s tobom😁 zamislite sad u božićno vrijeme, u 12. Mjesecu, ujutro ćemo sve biti doma, kako kaže watson maziti svoj buše  pred telkom na kauču u toplom prostoru i s toplom kavicom(u dozu koju smijemo dok smo trudne) i tipkat ćemo na forumu ljetne bebe kak nas muče mučnine i nesanica i žaliti se na trudničke probleme❤💕❄☃️🛋☕📺😍😘😘😘

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 10:47

Clio35

Hocu naravno, joj razgovoram s njim u jedva izdrzim ne reci mu. 🙄😃

🤭🤭👶

watson009
    23. Listopad 2020. 10:52

Bella ahhahahhahhaha sad si pretjerala, dekica i telka su bili dovoljni pusti da mastamo da nece biti mucnina  😂😂😂 
    Clio je pokrenula lavinu,ima da idemo sve za njom...♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    23. Listopad 2020. 10:52

Bella🍁

Watson i ti ćeš svoju bušu maziti uskoroi mi sve ostale skupa s tobom😁 zamislite sad u božićno vrijeme, u 12. Mjesecu, ujutro ćemo sve biti doma, kako kaže watson maziti svoj buše pred telkom na kauču u toplom prostoru i s toplom kavicom(u dozu koju smijemo dok smo trudne) i tipkat ćemo na forumu ljetne bebe kak nas muče mučnine i nesanica i žaliti se na trudničke probleme❤💕❄☃️🛋☕📺😍😘😘😘

❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Listopad 2020. 10:54

Zatrudnim li u 11mj, znaci da cu za Bozic povracat na veliko i necu papat sve one lipe kolače 😁 i ja se svejedno tome veselim 🤦‍♀️❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 10:59

watson009

Bella ahhahahhahhaha sad si pretjerala, dekica i telka su bili dovoljni pusti da mastamo da nece biti mucnina 😂😂😂
    Clio je pokrenula lavinu,ima da idemo sve za njom…♥

Moramo biti realni da čim realnije i uvjerljivije zvuči ,jer inače jer samo mašta a mi mislimo za ozbiljno 🤭😂😁😁
    Idemoooo💖

Bella🌟
    23. Listopad 2020. 11:00

Sanjarka88 🦋

Zatrudnim li u 11mj, znaci da cu za Bozic povracat na veliko i necu papat sve one lipe kolače 😁 i ja se svejedno tome veselim 🤦‍♀️❤️

😂😂 bas tako,  nas vesele takve stvari 💗😁

mara5
    23. Listopad 2020. 11:11

Clio ja bi na tvom mjestu pokušala izdržati probni rok, čisto da se osiguraš... Ali iskreno stvarno ne razumijem poslodavce koji zbog trudnoće daju otkaz ili prekinu ugovor itd 
    Božićna priča mi se jako sviđa 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.