Drage moje evo gaaaa!!!
Ja se cila tresem.
https://ibb.co/K9tG0DP
Ajmeee, Clio. Skroz sam se naježila. Čestitaaaam!!!! 🥰🥳
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Drage moje evo gaaaa!!!
Ja se cila tresem.
https://ibb.co/K9tG0DP
A sta sam ja rekla 😍😍😍😍😍
Cestitam Clio od ❤️ i nek bude skolska ❤️
Bol kao pred m je potpuno normalna
Opusti se ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cestitam Clio!!!
Kazi nam recept 😂😂?
Watson, koje ovulacijske trakice si uzela? Koje su zelene a koje roze posto vidim da zelene nemaju bas najbolji recenziju ovdje?
Ja (ne) trebam dobit 31.10, i koje razocarenje kad sam danas osjetila one rane PMS simptome 😭
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Evo ovako ja iskreno mislim da je bas bas pomogla maticna mlijec od radoševica. Znaci to je jedino sto sam, radila drugacije. Kupila sam je i pocela uzimati prvi dan M svako jutro nataste. Pila sam caj od vrkute i stolisnika ali nisam bila bas nesto redovita ko prije i vec 4 mj pijem novalac prenatal. Sto se tice odnosa, imali smo na 20 dc, pik je bio 21dc i tad nismo, onda smo na 22dc i na 23 dc i nakon toga na 26dc
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Draga Clio, cijeli dan cekam tvoj testic... tako mi je drago, cestitam ti, zelim ti urednu, skolsku trudnocu 🤩🤩🤩🥳🥳🥳💞💞💞💞
Vjerujem da si u soku, probaj se smiriti, mozda kamilicu da popijes, dok se dojmovi sloze... neka ovaj plus pokrene sada lavinu pluseva svima vama koje to silno iscekujete 🤩🤩🤩
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Evo ovako ja iskreno mislim da je bas bas pomogla maticna mlijec od radoševica. Znaci to je jedino sto sam, radila drugacije. Kupila sam je i pocela uzimati prvi dan M svako jutro nataste. Pila sam caj od vrkute i stolisnika ali nisam bila bas nesto redovita ko prije i vec 4 mj pijem novalac prenatal. Sto se tice odnosa, imali smo na 20 dc, pik je bio 21dc i tad nismo, onda smo na 22dc i na 23 dc i nakon toga na 26dc
Ja od 20tog dana ciklusa i ne pokusavam radit na bebi, jer kao tada je mala sansa za zacece (po menstrualnom kalendaru), izgleda da puno propustam :D
Hvala ti na informacijama draga
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sassy to ti ovisi i o duljini ciklusa
Npr meni su ciklusi 28 dana i uredno ovulacije 14dc tako da je meni zaista mala sansa za zacece 21dc
A ako su ti ciklusi produljeni naravno da i o bude kasnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji