Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    22. Listopad 2020. 18:21

Clio cestitam do neba 🙌💜🙏
    Ovo mi je najljepsa vijest danas ...!!! 
    Od svega srca ti zelim sve najbolje ♥
    Javi nam kako si rekla muzicu !!! Ljubim te i hvala sto i receptic podijelila 🙌
    Sanjarka ti je vec rekla da si trudna,nisi ni morala testic raditi 😂

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    22. Listopad 2020. 18:21

Sto znaci ajmo test na sunce ancioo 👌👌👌👌

mara5
    22. Listopad 2020. 18:24

Clio cestitam! ❤
    Kak bi cure rekle bacin nam malo trudnicke prasine 🤭😊

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

watson009
    22. Listopad 2020. 18:24

sassy

Cestitam Clio!!!
    Kazi nam recept 😂😂?

Watson, koje ovulacijske trakice si uzela? Koje su zelene a koje roze posto vidim da zelene nemaju bas najbolji recenziju ovdje?

Ja (ne) trebam dobit 31.10, i koje razocarenje kad sam danas osjetila one rane PMS simptome 😭

Poslikam ti kasnije da vidis,lijepo ih slazem svaki dan pa da ulovim pik i vidim razliku hehe ♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Maša🤰🏼
    22. Listopad 2020. 18:57

Clio draga cestitam ti ❤️❤️❤️ Ovo je bas lijepo pozitivan test 😍

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

watson009
    22. Listopad 2020. 19:12

Po meni ovo lijepo skolski tamni, priznajem da su lose te zelene jer je kontrolna linija u banani no svakako danas hopsamo.😂
    https://imgbb.com/

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    22. Listopad 2020. 19:13

https://ibb.co/GtKnXZv

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Listopad 2020. 19:13

Hvalaa vam svima od srca♥️♥️♥️.
    Ancioo ja i dalje imam bolove kao da cu svaki cas dobiti. Ali eto bas kao sto sam i rekla, ovaj put sam imala te bolove dosta ranije, tj. Prije tjedan dana sam pocela osjecati nesto cudno kao da cu dobiti svaki dan. A, ja inace nemam problema nikakvih s menzesom. Nikad me ne boli. Samo eto danas me bas boli a grudi kao da me manje bole. Nemam pojma. Zvala sam gin. pa mi se javila medicinska jer sam prije×12 god prebolila trombozu sinusa pa mi je rekla da radim test na trombofiliju a ja nisam nilako stogla zbog glupe korone. Rekla mi je da za svaki slucaj uzmem aspirin i narucila me na pregled 29.10.
    Dragi dolazi sutra kuci, tako da cu ga iznenaditi sutra.
    Ali drage moje bojim secjako zbog prvog spontanog. Bas sam u strahu 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Listopad 2020. 19:16

watson009

https://ibb.co/GtKnXZv

Ja sam ti te koristila i ti si jako blizu piku. Mislim csk sutra da je zo. Ja sam neko vrijeme kombinirala njoh i cb. I dan poslije pozitivnog cb su zelene dale pik. Baa su zetnute. Ali ja sam s njima radila od pocetka tako da sam znala da bas kasno reagiraju. Doslovno na dan pika potamni druga crtica a do tad blijede 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Maša🤰🏼
    22. Listopad 2020. 19:22

Watson, ja sam imala te zelene i kombinirala sam ih sa CB testom i nikad me nisu prevarile. One kad dode crta ko tebi sad to je jako jako jako blizu pika tako da navali i sretno ❤️❤️❤️ Napravi sutra vj ce bit tamnije ali moguce da je vec preko sutra uopce nece biti :)  

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.