Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    22. Listopad 2020. 20:40

https://ibb.co/LRkCtBF
    https://ibb.co/QNP2s1C

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Barbi30
    22. Listopad 2020. 20:41

watson009

Jaooo Sunnys pa da,sad sam se sjetila! Prati svakako jos iduca 2-3 dana u isto vrijeme, cuvaj trakice ove stare pa ces vidjeti dal se sto mijenja.
    Barbi ako je to najtamnije sto si imala ja bih rekla da je onda to bio PIK ali Sanjarka je ovdje tata-mata sa takvim savjetima…

Hvala na odgovoru. Već me i 3 dana bole prsa za poludit, mučnine da ne spominjem. I sve si mislim je li to možda ipak bio PIK 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

sassy
    22. Listopad 2020. 20:41

watson009

Po meni ovo lijepo skolski tamni, priznajem da su lose te zelene jer je kontrolna linija u banani no svakako danas hopsamo.😂
    https://imgbb.com/

I ja koristim iste, i imala sam dva puta u razmaku od 3-4 dana tamne linije (kontrolna i testna) sto me jako zbunilo (izmedju tih dana bile su blijede linije). Vjerovatno je neka od tih greska a inace su jako blijede crtice. Radila sam i ujutro i poslije podne i ponekad su mi tamnije crtice ujutro nego poslije podne sto je isto zbunjujuce...

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Listopad 2020. 20:42

Mia333

Cliocestitam ti od sveg ❤ da bude uredna i skolska!
    Uzivaj u ovom trenu i u svakom narednom danu za sve nas ovdje!! 🤗 uljepsala si nam dan ☀️

Hvala draga, jos sam u soku!!
    Sad sam opet radila drugi da se uvjerim da je to to! 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Lindsay
    22. Listopad 2020. 20:45

Tooo clio!!! Citala sam i ja ako lh pokaze kao pik znaci t :) 

sassy
    22. Listopad 2020. 20:46

lindsay

Sassy to ti ovisi i o duljini ciklusa
    Npr meni su ciklusi 28 dana i uredno ovulacije 14dc tako da je meni zaista mala sansa za zacece 21dc
    A ako su ti ciklusi produljeni naravno da i o bude kasnije.

Inace su ciklusi 27-28 dana, osim zadnjeg koji je bio 31 dan (i naravno donio sa sobom nadu za T i onda razocarenja s negativnim testovima (u mnozini jer nisam htjela da vjerujem na osnovu jednog :D )

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

anabelaaaa
    22. Listopad 2020. 20:59

Clio35 cestitke ,da bude srecno...❤Napokon jedan plusic....Ti si u soku ali divnom, uzivaj I pisi nam simptome...

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Listopad 2020. 22:15

anabelaaaa

Clio35 cestitke ,da bude srecno…❤Napokon jedan plusic….Ti si u soku ali divnom, uzivaj I pisi nam simptome…

Hvala ti ♥️♥️. Od simptoma imam samo grceve kao da cu dobiti svaki tren i bole me grudi. Eto Sanjarka88 je bila uvjerena da sam trudna zbog temp. I hvala joj jer sam najvise radi toga i radila test.
    Nadam se da ce ovaj put biti sve uredu. Moram poceti piti aspirin i idem na pregled u cetvrtak. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Mokosh
    22. Listopad 2020. 22:20

Mene hvata uzasan pms. Tolika nervoza za poludit. 😤Doslovno grizem. 😅 A da ne pricam koliko bi ubila za neke gricke, cokoladu i svoj mir. Pobjegla bi negdje. 😩

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bella🌟
    22. Listopad 2020. 22:21

Clio draga čestitam od srca ❤🤗 zelim ti urednu, dosadnu i školsku trudnoću😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.