Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    29. Lipanj 2020. 12:25

Hope

Cure, jedno pitanjce ☺️
    Znam da smo sve različite,ali da li vas prije menge prestanu bolit cicke? Ako da koliko prije?

Mene još uvijek bole,za tri dana bi kao trebala (ne) dobit 🤞🏼❤️

A kako ti je inace?
    Mene bole do kraja, nekad i prvi /drugi dan menge jos uvijek 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sandricak1
    29. Lipanj 2020. 12:41

Jooj Boze, daj Boze da je to too.. 😍😍
    Ali ja imam bas simptome pms,kao i svaki mesec. Jedino sto inace me grudi pocnu boleti baas na dan ovulacije tj dan posle,ali sad su pocele da bole par dana posle.  I boli me donji stomak. 
    Sanjarka 88,kako je tebi bilo tada ?

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

pupetta
    29. Lipanj 2020. 12:48

sandricak

Evo i ovde da pisem. Meni je danas 23. Dan ciklusa,i imala sam jedan test u fioci i rekoh da ga iskoristim. Hmmm i posle nekih 10ak min pogledajte.
    https://ibb.co/xj4Fc6K
    Da li je moguce da ce biti pozitivan test ovako rano ? 😶😃

Ja vidim sjenicu 🙌🏻 ponovi za 2 dana s jutarnjim urinom za potvrdu 😊 sretno!

Baby P 03/21 💙

tea_tea
    29. Lipanj 2020. 13:03

cure, jel koju bolila guzica, tj. trtica prije menzis? .. meni se ovo sad događa prvi put, već me cca. tjedan dana boli guzica ko sam vrag dok sjedim... sise me isto bole, al to mi je normalno za PMS, imam neki osjećaj ko da mi nikako iscjedan ne može isteći van.. menzis moram dobiti 02.07., s tim da sam nekih 5-6 dana imala grčeve u jajnicima, pa onda i tamo iznad pupka bolove 1-2 dana ... 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

29. Lipanj 2020. 13:04

Imam pitanje, mozda je blesavo, ali zanima me da li nam ovulacija svejedno se moze pojaviti ukoliko npr ovaj mjesec nije bilo menstruacije?

29. Lipanj 2020. 13:57

Tea, mene zna boljeti trtica

29. Lipanj 2020. 14:25

Mene nekad bole od o do m a prošli puta 3 dana pred m 
    Izgleda da nema pravila :) 

Watson Uzbuđena sam zbog testica! 

Toliko sam imena sad pročitala na forumu brzinski, ovamo test sto je netko radio i uploadao sliku ja vidim blaguuuu crticu još i čestitam! 🥰🥰🥰

Sla
    29. Lipanj 2020. 14:37

🌻Tinchica🦋

Imam pitanje, mozda je blesavo, ali zanima me da li nam ovulacija svejedno se moze pojaviti ukoliko npr ovaj mjesec nije bilo menstruacije?

I mene to interesuje. I odkud mi ovulaciska sluz umesto M . Molim vas cure ako koja zna ista o tome , ja Sam guglala nemogu nista nac ?!

29. Lipanj 2020. 14:42

Sla

🌻Tinchica🦋

I mene to interesuje. I odkud mi ovulaciska sluz umesto M . Molim vas cure ako koja zna ista o tome , ja Sam guglala nemogu nista nac ?!

Hahah nama dvjema bas veselo ovaj mjesec 😅

Sla
    29. Lipanj 2020. 14:55

🌻Tinchica🦋

Sla

🌻Tinchica🦋

Hahah nama dvjema bas veselo ovaj mjesec 😅

Pa jeste , niti plusica niti vjestice . Neznam jel za smijanje ili plakanje 😂 Moja izgleda čeka drugu nedelju kad trebam na more 😠

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.