Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    20. Listopad 2020. 11:34

Ja cu sutra pisnut 😌

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

mara5
    20. Listopad 2020. 11:35

Nemam pojma, ja sam zbunjena... imala sam sve M simptome i bila uvjerena da stiže do jučer kad mi počela neka mučnina, i evo dans opet oko pol 10 krenula (ako ne podnosite vožnju, i bude vam muka,,, tak je i meni sada)

Što se tiče testa, ovo mi je prvo piškenje i nisam sigurna čekati M ili piškiti.

Iskreno da se nisam zarazila ovim forumom, vjv mi nebi palo na pamet piškiti dok M ne zakasni 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

SunnyS
    20. Listopad 2020. 12:04

Danas prvi jutarnji. Nisam stigla prije staviti..
    https://ibb.co/6y113V9

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

anabelaaaa
    20. Listopad 2020. 12:19

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

https://ibb.co/Bg9C3vg
    https://ibb.co/QjWhj14
    Sad sam u dilemi,koji dan je bila ovulacija..Kad stavim da je watery bilo jos jedan dan pomjeri mo ovulaciju za kasnije.Nikad nije bila ovako kasno a cudno mi da u prvom dijelu temp bude dva dana 36.7.Ima li neko kakvo obiqsnjenje…Bojim se da nismo ofulali a hopsanje,jer amo imali odnos samo tri puta 🙄

Ja bi rekla 9 ili 11dc
    Ne znam jel ti 36. 4 normalna temp za prvu fazu ciklusa ili ne, ako da onda bi 99% rekla 11dc

Jeste,jeste ..u prvoj fazi ide od 36.1 do 36.4..na toj temp otprilike nastupa menga..I gajim danu da 11-og😊 tad mi najvise odgovara 😁.Meni u nedjelju,potvrdjeno da je bila ovulacija...Ali mi dr nije rekao kad tacno.Znas li da li se ovulacija na ultrazvuku moze vidjeti I vise dana nakon nje ili neposredno.Guglala Sam,ne mogu nista o tome da nadjem.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

SunnyS
    20. Listopad 2020. 12:21

Traveller

SunnyS

Meni se čak čini da kužim sjenu kad skroz povećam, ali ovo je definitivno preslaba crta za tjedne u kojima bi trebala biti. :( Koliko je prošlo od testiranja do slikanja, da nije možda evaporacijska? Nakon koliko ocistas test?

Nije evaporacijska. Slikano čim se maknulo ružičasto sa trakice, da ostanu samo crte kontrolna i testna.
    Jajnici urednog izgleda, M nema. 

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

anabelaaaa
    20. Listopad 2020. 12:24

Andela111

E pa tako ti je i meni…. e sad meni na dan O nije bila pozitivna LH trakica nicega nije bilo….tako da mislim da se nesto porrmetilo u toj Ovulaciji…. ma uzas uzas …. ne znam sta da ti kazem. Da mi je neko pricao da cu sve ovo ovako da prozivim rekla bih nema sanse a gledaj me, ma uzas…😁Cekam ja Mengu i jedva cekam da pijem Klomifen i da konacno sto posto znam da ce ovulacija nastupiti!

Nemoj brinuti,ne mora znaciti da ovulacija nije bila...Meni se trakice nisu pokazale pozitivno. Jednom sam dobila pik I od tad ih stalno koristila.Ovaj mjesec pocela od devetog dana ciklusa.i apsulutno nista...a u nedjelju kod dr.potvrdjena ovulacija..tako da sve moguce,bez brige 😊🤞

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Maša🤰🏼
    20. Listopad 2020. 12:28

Ja vidim sjenu lijepo 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    20. Listopad 2020. 12:49

SunnyS

Ja nista ne vidim 
    Mislim da ce beta biti negativna
    Meni se lipa sjenica vidila kada je beta po mom izracunu bila manja od 10

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Listopad 2020. 12:51

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

https://ibb.co/Bg9C3vg
    https://ibb.co/QjWhj14
    Sad sam u dilemi,koji dan je bila ovulacija..Kad stavim da je watery bilo jos jedan dan pomjeri mo ovulaciju za kasnije.Nikad nije bila ovako kasno a cudno mi da u prvom dijelu temp bude dva dana 36.7.Ima li neko kakvo obiqsnjenje…Bojim se da nismo ofulali a hopsanje,jer amo imali odnos samo tri puta 🙄

Ja bi rekla 9 ili 11dc
    Ne znam jel ti 36. 4 normalna temp za prvu fazu ciklusa ili ne, ako da onda bi 99% rekla 11dc

Jeste,jeste ..u prvoj fazi ide od 36.1 do 36.4..na toj temp otprilike nastupa menga..I gajim danu da 11-og😊 tad mi najvise odgovara 😁.Meni u nedjelju,potvrdjeno da je bila ovulacija…Ali mi dr nije rekao kad tacno.Znas li da li se ovulacija na ultrazvuku moze vidjeti I vise dana nakon nje ili neposredno.Guglala Sam,ne mogu nista o tome da nadjem.

Onda je sigurno bila na 11dc 🙂
    Joj to stvarno ne znam, mislim da vide sve do m žuto tijelo na jajniku i da jedino po tome i znaju da je bila o 🤷‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    20. Listopad 2020. 13:12

Ja nazalost ne vidim nikakvu drugu crticu 😭 ali to mozemo nagadati do sutra, svakako izvadi betu to je najsigurnije.
    Dr vidi na UZV ako je bila ovulacija, meni je tako vec bilo potvrdeno, Sanjarka ima pravo,vide zuto tijelo...ako nije doslo do oplodnje to se razlaze kada nastupi menstruacija.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.