Hvala vam cure ,divne ste..Javnem svakako rezultate I ako bude kakvih simptoma...Mada me po prvi put ni grudi ne bole apsulutno nikako..Jajnike blago osjecam,ne nogu reci ni da je bol..ne znam kako opisati.....svakoj zelim svu srecu svijata....I da vam se zeljice ispune ❤❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sretno anabela, kad ces radit test?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sretno anabela, kad ces radit test?
Hvala, pa ovaj mjesec sam kontala raditi samo ako zakasni..Nisam se bas nadala ovom iscjedku,praticu simptome, pa za koji dan cu uraditi.Ne bih zurila...
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Hvala vam cure ,divne ste..Javnem svakako rezultate I ako bude kakvih simptoma…Mada me po prvi put ni grudi ne bole apsulutno nikako..Jajnike blago osjecam,ne nogu reci ni da je bol..ne znam kako opisati…..svakoj zelim svu srecu svijata….I da vam se zeljice ispune ❤❤
Stvarno ti želim da je to sad to. Ako te prvi put ne bole ja bih rekla da je to super znak.
Hvala ❤ Ma kako bude,ovaj mjesec sam stvarno bila neopterecena I rqdila sam briseve I neke jos nalaze. Imali amo odnos svega tri puta ,naravno nismo se cuvali ali nisam uopce davala znacaj jer sam sljedeci mjesec planirala radili hormone,prohodnost I sve po uputama dalje...Ako se desi cudo,bicu presretna ako ne idemo dalje...😊
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Ovo je neki zuti iscjedak, mogao bi biti suncani iscjedak… kako ga zovu.
Vise he smedjkast,svijetlo 🙄
To može biti implantacija. I iskreno se stvarno nadam da je 🤞🤞🤞🤞 meni je u prošloj T, doduše tek oko 11dpo ,2 dana je bio isto smeđi iscjedak popraćen bolovima u onoj strani u kojoj je bila O.
Nadam se I ja,mada I ja kontam mozda je prerano…Ali eto posto sam radila brisevi,ultrazvuk,sve je bilo u redu.Ovakav iscjedak nikad nisam imala.a vidjecemo..hvala na podrsci❤
Nije prerano. Implantacija se događa između 6-12 dpo. A ti si 7. Tako da je to čisto pristojno😁
Došla kući, ustanem sa stolice ne mogu hodat koliko me dole presjeklo od bolova, mislim da se priprema glupača 🤯😡
Da napraviš sutra test ?😬 biti ćeš 12 dpo što je čisto pristojno za raditi 1. Test .
Došla kući, ustanem sa stolice ne mogu hodat koliko me dole presjeklo od bolova, mislim da se priprema glupača 🤯😡
Ti mozes komotno raditi testic ako si 12Dpo🤞🤞
Hajdeee obraduj nas I da s tobom krenu ti plusici...❤
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Ovo je neki zuti iscjedak, mogao bi biti suncani iscjedak… kako ga zovu.
Vise he smedjkast,svijetlo 🙄
To može biti implantacija. I iskreno se stvarno nadam da je 🤞🤞🤞🤞 meni je u prošloj T, doduše tek oko 11dpo ,2 dana je bio isto smeđi iscjedak popraćen bolovima u onoj strani u kojoj je bila O.
Nadam se I ja,mada I ja kontam mozda je prerano…Ali eto posto sam radila brisevi,ultrazvuk,sve je bilo u redu.Ovakav iscjedak nikad nisam imala.a vidjecemo..hvala na podrsci❤
Nije prerano. Implantacija se događa između 6-12 dpo. A ti si 7. Tako da je to čisto pristojno😁
🤗🤗❤❤Kazem necu se radovati a to je jace...😊😊
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Evo, ovo je zadnji test. Napravljen 2.10.!
https://ibb.co/tsBF8Pr
Nisam ga tad stavljala jer je bila sjena kao i do tada. Nisam se htjela zamarati, a niti sam sigurna da ju sve vidite.
Nebi te htjela razocarati al ovo te iste trakice moje zadnja dva ciklusa u kojima nisam bila trudna testovi nevaljaju bar po meni bacaju dosta lazne sjene i sjenice… Alii drzim 🤞 da se kod tebe radi o trudnoci 😘😘
https://ibb.co/YDy120L
https://ibb.co/X42xPZp
https://ibb.co/Q9sgX4H
https://ibb.co/GJTbc9t
Pozz cure..s obzirom na moja 3 iskustva svaki put potvrđena trudnoća testom pa s betom ja sam imala pozitivne te iste testove (ako su iz Mullera) s takvim sjenama i ispale su biokemijske i treća vanmaternična (ali u njoj je beta došla meni ikad najviše do cca 600 pa je bila i tamnija). Po meni je taj test ispravan, pa kad su vam i male nijanse a dobijete vješticu ubrzo možda izvadite betu pa ispadne kao meni da su bile biokemijske pa i vi i ginić znate na čemu ste.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Hahahha cure koji sou naci ja sam danas bila valjda 3 puta na wcu ( obaviti veliku nuzdu) i sad me tjera opet haha krenem ia proucavat dali je to simptom trudnoce kad ono totalno obrnuto, simptom trudnoce ZATVOR 😂😂😂😂 ja cu poludit sama sa sobom 😂😂😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji