Watson ♥️
Teeea svakako javi kad ćeš raditi test 😁🤞🤞🤞🤞
Mokosh teško je to i na silu prestati razmišljati. Al kad ti je već dosta onda sama od sebe pustiš sve to, tak je kod mene bilo. Ma doći će nama taj + ovako ili onako. Samo glavu staviti na stand by😁😅
Irenaaa točno to što kažeš. 💛💛
Meni je drago da vas toliko puno ovdje ima i da postoji mjesto da mogu otvoreno reci sto je i kako je, jer je meni osobno ovo sto trenutno prolazim tema s kojom ne pričam ni sa mamom ni sa sestrom, jedino muz zna sta se trenutno dogada izmedu nas ❤️
Biti razočaran, ljut i tuzan je dio ovog procesa i vjerojatno zena zenu najbolje razumije. Tako da pisi ako si zivcana, pisi ako si ljuta, baci sve ovdje jer ces olakšati sebi ❤️
Drage moje pa podrska samo frca na sve strane ♥
Ja vam mogu reci iz vlastitog iskustva da covjeku treba RESET,ja sam to napravila na godisnjem odmoru,pomoglo mi jako jako psihicki.
Najbitnije sto sam ja naucila od kada radimo na bebi je to da nikada vise niti jednu zenu necu pitati kada ce beba, pitanje koje sam olako shvacala sada i meni para srce.
Doista,iz srca vam govorim.
Saljem vam zagrljaje i idemo s ovakvom podrskom iz ciklusa u ciklus,jer kao sto kaze Mirjam ponekad je tesko i od najblizih ljudi ocekivati ovakvo razumijevanje 💜
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
U potpunosti se pronalazim u ovim stvarima vezane za psihu. Na mene je cijeli ovaj proces bas dpsts utjecao cak sam u jednom trenutku potrazila savjet strucnjaka (naravno da mi je rekao da sam normalna i da je sve normalno) ali toliko se nekako osjetis sam u cijeloj ovoj situaciji jer je pricas svojim prijateljicama koje nisu prolazile lroz to sto sam ja i cijeli taj stres jesu li plodni dani, hoce li se uhvatiti, pa svaki trzaj dole jel to znak da sam trudna itd. Znam da sve razumijete pa mi je lakse tu napisati.
Drage moje pa podrska samo frca na sve strane ♥
Ja vam mogu reci iz vlastitog iskustva da covjeku treba RESET,ja sam to napravila na godisnjem odmoru,pomoglo mi jako jako psihicki.
Najbitnije sto sam ja naucila od kada radimo na bebi je to da nikada vise niti jednu zenu necu pitati kada ce beba, pitanje koje sam olako shvacala sada i meni para srce.
Doista,iz srca vam govorim.
Saljem vam zagrljaje i idemo s ovakvom podrskom iz ciklusa u ciklus,jer kao sto kaze Mirjam ponekad je tesko i od najblizih ljudi ocekivati ovakvo razumijevanje 💜
Bas to kada me pitaju a sta ti cekas i onda jos se ja trudim ne biti bezobrazna dok odgovorim a oni su zapravo ti koji su nepristojni
Samo da vam javim da sam dns opet radila test druga jutarnja molraca u pitanju. Jucer sam pravila sa trakicam s aliexpressa i nekako nisam vjerovala dns kupila trakice u mulleru.
https://ibb.co/r5S8KJb
Samo sto sad dolazi opet ona ruzna strana nasih glava, hoce li sve biti u redu, hoce li beba doci do kraja itd itd. Bas se ne mozes odmah poradovati zbog straha
Ameliaaaa daaaaaa!!!! Vidi se zeno !!! Trudna siiiii ♥♥♥♥Prekrasnooo!!!
Evo dajes mi odmah nadu i vjeru!!!
Cestitam ti od srca!! Neka produ svi strahovi i da svima uskoro obavijestis radosnu vijest 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav svima, nisam aktivna na forumu, povremeno bacim oko na temu koja me zanima. Obzirom da sigurno ima parova koji dugo pokušavaju i svako iskustvo im je dragocjeno, ja ću opisati naše.
Ja imam 35 godina, muž 36 godina, prva planirana trudnoća (nemamo djece). Počeli pokušavati u travnju. Mjesec i pol dana prije dobitnog ciklusa sam ja uzimala Jadrankinu otopinu, tinkuru imele, cink i omega 3. Cca 3 puta od menge do ovulacije sam popila kombinaciju čaja od maline i vrkute.
Inače su kod mene ciklusi godinama u dan, ginekolog mi je nakon pregleda rekao da s moje strane ne bi trebalo biti problema. Za muža nismo radili testove.
Sve do dobitnog ciklusa koji je bio u rujnu (trenutno po mojoj računici 4+2), imala sam svaki mjesec hrpu simptoma. Nijednom se nije uhvatilo. U dobitnom ciklusu jedini simptomi su mala bol bočno u grudima (nisu povećane, samo mala bol se osjetila sa strane) i negdje već 6 dan od ovulacije sam osjetila ujutro blagu mučninu radi čega sam napravila kineski test. Test je pokazao jedva, jedva vidljivu sjenu, nije se moglo ni slikati, ne znam ni sama kako sam je raspoznala. Mislila sam da je to evaporacijska i ignorirala sam je. Međutim, 11 dan nakon ovulacije povraćam 4 puta ujutro i radim novi test, opet kinez i vidno pozitivan. Poslijepodne (ne s prvim urinom) napravim test za rano otkrivanje trudnoća, vidjela se blijeda crta. Idući dan ujutro već je crta bila jako vidljiva.
Što se tiče implementacije, imala sam smeđi iscjedak dva dana (u dva navrata je bilo i krvi), mislila sam da ništa od svega i da kreće menga jer uvijek dva dana prije menge imam blago krvarenje i točno dva dana prije je krenulo i nakon dva dana više nema ništa.
Prvi pregled imam za dva tedna, betu nisam vadila.
Što se tiče odnosa, imali smo ih 4, 2 dana prije ovulacije i na dan ovulacije kad je već prošla (taj dan sam bila na pregledu i potvrđena je ovulacija ujutro).
Ako imate kakvih pitanja slobodno pitajte danas, bacit ću oko na temu pa se javim.
Lp svima i sretno.
Znaci trudna si?🥰👼🏻 Cestitam😊😊
Meni M jos nema ali nije panika a i prestala sam umisljati.. svakako dan-dva varira uvijek😄
Ja sam imala dva dana prije ocekivane M, malo smedeg iscjedka. Al mislim da ce M poceti jer zna tako biti, a malo sam pod stresom i neka viroza me uhvatila😊
Samo nemam pmsa vise ni nista, mozda cak i preskoci ovaj mjesec🙉
❤️
Ameliaaaa daaaaaa!!!! Vidi se zeno !!! Trudna siiiii ♥♥♥♥Prekrasnooo!!!
Evo dajes mi odmah nadu i vjeru!!!
Cestitam ti od srca!! Neka produ svi strahovi i da svima uskoro obavijestis radosnu vijest 🙏
Hvala ti puno puno ❤️❤️❤️❤️ Ne znam sto da ti kazem nemam nikakvih simptoma osim sto imam bol u donjem dijelu ledja i sta jako cesto piskim i to je to stvarno nista posebno ne osjecam. Mozda mi zbog toga jos ne dolazi do glave nzn. Tek sam 10 dan poslije ovulacije tako da je jos jako jako rano pa me malo strah. Ali stvarno bas sad nisam mislila da ce se uhvatiti jer spremam strucni ispit imala sam prvi dio taman 2 dan poslije ovulacije i kontam ma nema sanse nista ovaj put zbog tolike kolicine stresa. I kad eto. Izgleda da su mi stvarno te Femara/Letrozol tablete pomogle.
Sortiraj odgovore
Najstariji