Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Rujan 2020. 11:06

ma joj draga moja valentina ja se pogubila skroz

valentina98
    16. Rujan 2020. 11:10

I ja sam 😂😂😂😂

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

16. Rujan 2020. 11:16

valentina_23

I ja sam 😂😂😂😂

nego kad smo se vec tako pogubile, mogle smo zajedno testic pravit :D :D

Lindsay
    16. Rujan 2020. 11:19

Ancio meni se tvoj jucer cinio plus pa posto imamo iate simptome ulijevas mi nadu 🤩🤩
    Danas me ledja bole

16. Rujan 2020. 11:25

lindsay

Ancio meni se tvoj jucer cinio plus pa posto imamo iate simptome ulijevas mi nadu 🤩🤩
    Danas me ledja bole

Lindsay kod mene sami sokovi :D vidjet cemo za koji dan, danas cu cijeli kat pospremat jer cu doci u kusnju da opet pisnem

Drzim fige da nam svim bude velikiiii +

Lindsay
    16. Rujan 2020. 11:46

Jedva cekam da piskis 🤣

Lindsay
    16. Rujan 2020. 11:46

A vi aktivno 9/20 bio bi pravi blagoslov da dobijes +

16. Rujan 2020. 11:57

lindsay

A vi aktivno 9/20 bio bi pravi blagoslov da dobijes +

I ja kazem, M je stalno bio na terenima i onda nikako nismo uspjeli hopsat kad je vrijeme O, sad se nakon godisnjeg malo plan promjenio pa se eto nadam uskoro, ali sto kazes za nas bi bio to bas Bozji blagoslov

Lindsay
    16. Rujan 2020. 12:17

Moj decko ide poslovno na dva mjeseca ili vise u desetom mjesecu. Bit ce mi bas tesko ako se sada nije upecalo 😞

Maša🤰🏼
    16. Rujan 2020. 12:25

Bok cure evo moj CB danas negativan 🤣 znaci O bila jucer 👌 na 12DC nikad kraci ciklus u zivotu hahaha ali M necu dobit  29.9. Pa bi molila ako mogu na popis 😍 pokrili smo ful malo jer sam iznenada prvu trakicu napravila taj mjesec i bila je debelo pozitivna , ali mislim da ono bitno jesmo 😂

https://ibb.co/VpdnVhR

https://ibb.co/K6Q7rK2

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.