Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    16. Rujan 2020. 10:04

valentina_23

Pupa drzim ti fige da je sve u redu🤞 nemoj se previse sekirati da nebi to utjecalo na ponovno vadjenje bete

Hvala ti. Pokušat ću biti smirena, ali je teško od tolike želje. 😉😘

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

valentina98
    16. Rujan 2020. 10:13

Pupa vjerujem ti 🥰

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

16. Rujan 2020. 10:19

Valentina super mi se cini graf, samo neka temperaturica ostane takva
    Pupa mozda je jos rano, sacekaj do petka i utuvi si u glavu da je sve ok i bit ce do petka su samo jos 2 dana, uspjet ces se strpiti

valentina98
    16. Rujan 2020. 10:38

Leoni heeej,pa kud si nam ti pobjegla? 🙂🌺
    Oo draga nista pametno😂 imala sam jedan dan rozi iscjedak (kao neki vodeni rozi iscjedak) i dosta ga je bilo taj dan,drugi dan dvije tockice krvi (mislila sam da je implantacija ali nije bila) pa to prepisujem kao nekoj M jer je trebala tako nekako u tom periodu doci,mada mi se i poklapa tako nekako, to ajd da kazem bezazleno krvarenje je bilo 26 i 27.8,a O 9.9 🤷🏻‍♀️ Citala sam i po netu dosta o tome i pisu da je poslije pilula to normalno 😅 sad ako ne dode menga za 7,8 dana icu opet kod ginekologa 😊 pocela sam mjeriti i temp,samo sto se ja ne razumijen puno u nju pa mi cure sa teme kazu kako stoje stvari😊🤗
     odlicno,najbitnije je da je sve u redu, a sada samo pozitivno🤗

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    16. Rujan 2020. 10:38

anci00

Pupa mozda je jos rano, sacekaj do petka i utuvi si u glavu da je sve ok i bit ce do petka su samo jos 2 dana, uspjet ces se strpiti

A zasto je jucer bio onaj blagi pad? 😒

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

16. Rujan 2020. 11:02

valentina_23

anci00

A zasto je jucer bio onaj blagi pad? 😒

ma nazivcirala sam se jer se sve razlilo i jer sam uopce ga uzela i testirala se al danas sam bolje volje :D borim se da ne narum prek neta testice hihihi

valentina98
    16. Rujan 2020. 11:02

Leoni moguce je, svasta je moguce u danasnje vrijeme 🤷🏻‍♀️
    Do 3/4mj (ne sjecam se sad vise do kojeg tocno mjeseca,ili 3. ili 4og) ove godine sam pila antibaby pilule pa mi se sve poremetilo😬

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

16. Rujan 2020. 11:03

joj u krivu sam poruku odgovorila, jel nije da nakon O padne pa se digne il nekako tako
    cure sa LH trakice znaju odlicno sve, i Sanjarka ti moze najbolje objasniti ali nje nema danas nesto

valentina98
    16. Rujan 2020. 11:05

Ancioo ma ja pitam za moju temp zasto je na 5dpo bio pad za 0,2 stupnja🤷🏻‍♀️ Ali sam mislila na prekjucer ne na jucer 😂😂
    Ali ti ga ponovi za 2-3 dana 🤞 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    16. Rujan 2020. 11:06

Anci 😂😂😂😂😂😂😂

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.