Pupa drzim ti fige da je sve u redu🤞 nemoj se previse sekirati da nebi to utjecalo na ponovno vadjenje bete
Hvala ti. Pokušat ću biti smirena, ali je teško od tolike želje. 😉😘
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Valentina super mi se cini graf, samo neka temperaturica ostane takva
Pupa mozda je jos rano, sacekaj do petka i utuvi si u glavu da je sve ok i bit ce do petka su samo jos 2 dana, uspjet ces se strpiti
Leoni heeej,pa kud si nam ti pobjegla? 🙂🌺
Oo draga nista pametno😂 imala sam jedan dan rozi iscjedak (kao neki vodeni rozi iscjedak) i dosta ga je bilo taj dan,drugi dan dvije tockice krvi (mislila sam da je implantacija ali nije bila) pa to prepisujem kao nekoj M jer je trebala tako nekako u tom periodu doci,mada mi se i poklapa tako nekako, to ajd da kazem bezazleno krvarenje je bilo 26 i 27.8,a O 9.9 🤷🏻♀️ Citala sam i po netu dosta o tome i pisu da je poslije pilula to normalno 😅 sad ako ne dode menga za 7,8 dana icu opet kod ginekologa 😊 pocela sam mjeriti i temp,samo sto se ja ne razumijen puno u nju pa mi cure sa teme kazu kako stoje stvari😊🤗
odlicno,najbitnije je da je sve u redu, a sada samo pozitivno🤗
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Pupa mozda je jos rano, sacekaj do petka i utuvi si u glavu da je sve ok i bit cedo petka su samo jos 2 dana, uspjet ces se strpiti
A zasto je jucer bio onaj blagi pad? 😒
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Pupa mozda je jos rano, sacekaj do petka i utuvi si u glavu da je sve ok i bit cedo petka su samo jos 2 dana, uspjet ces se strpiti
A zasto je jucer bio onaj blagi pad? 😒
ma nazivcirala sam se jer se sve razlilo i jer sam uopce ga uzela i testirala se al danas sam bolje volje :D borim se da ne narum prek neta testice hihihi
Leoni moguce je, svasta je moguce u danasnje vrijeme 🤷🏻♀️
Do 3/4mj (ne sjecam se sad vise do kojeg tocno mjeseca,ili 3. ili 4og) ove godine sam pila antibaby pilule pa mi se sve poremetilo😬
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
joj u krivu sam poruku odgovorila, jel nije da nakon O padne pa se digne il nekako tako
cure sa LH trakice znaju odlicno sve, i Sanjarka ti moze najbolje objasniti ali nje nema danas nesto
Ancioo ma ja pitam za moju temp zasto je na 5dpo bio pad za 0,2 stupnja🤷🏻♀️ Ali sam mislila na prekjucer ne na jucer 😂😂
Ali ti ga ponovi za 2-3 dana 🤞
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji