Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dinchy
    15. Rujan 2020. 16:33

Pupa cestitam!!

Cure, zanima me piju li vasi muzevi/decki takoder folat? Navodno bi i oni trebali to plus cink

👩🏼29 god
    🧑🏻27 god
    👩‍❤️‍👨 14 god
    ➕ 22.6.2021.

Pupa
    15. Rujan 2020. 16:33

Hvala svima na čestitkama. Sutra i u petak idem vadit betu pa ćemo vidjeti što se zbiva. 😍🤩

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    15. Rujan 2020. 16:46

Andela111

Pupa molim te napisi simptome od pocetka Ovulacije do sada.

Dakle, ovaj mjesec mi je jedino bilo čudno što sam imala grčeve svaki dan ili svaki drugi dan. Baš onaj osjećaj kao da stiže M. Drugi simptomi su kao inace: želja za hranom, umor, nervoza, nadutost
    Kad sam u nedjelju vidjela smeđi iscjedak koji nije prestao do danas, i koji je uvijek istog intenziteta, posumnjala sam na implantaciju

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    15. Rujan 2020. 16:53

Andela111

Kada su grcevi poceli… ? Jer ih ja imam od Ovulacije … traju… i smedji iscjedak…

Grčevi su počeli prije 10 dana. Dakle, negdje 5 dana nakon O. 

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Ivo& Ivana💙♥️
    15. Rujan 2020. 17:02

Prvo PUPA cestitam ti od srca!!!!! ❤️❤️❤️❤️
    Jucer i danas mi je tolika strka na poslu da nisam uspila se javiti. Moja M je jucer polako stigla, a danas je bas obilna. Jucer sam bila po uputnicu za spolne hormone pa idem ujutro ili preksutra i to obaviti. Kupila sam pravu svježu matičnu mliječ jer sam citala da je dobra za jajne stanice. Krecemo u nove pobjede

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivyyyy
    15. Rujan 2020. 17:03

Meni je moja M danas vec prosla.. tj danas ima jos malo smedjkasto samo, i kad obrisem malo roskasto, tako da sam ja cjela zbunjena, i moram se narucit na pregled da vidim sta se je to opet poremetilo.. sumnjam da sam T, jer bi test sad vec pokazao..

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Sanjarka88
    15. Rujan 2020. 17:06

Pupa

Hvala svima na čestitkama. Sutra i u petak idem vadit betu pa ćemo vidjeti što se zbiva. 😍🤩

Sretno Pupa, bit ce to super ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Rujan 2020. 17:07

Clio35

Jucer i danas mi je tolika strka na poslu da nisam uspila se javiti. Moja M je jucer polako stigla, a danas je bas obilna. Jucer sam bila po uputnicu za spolne hormone pa idem ujutro ili preksutra i to obaviti. Kupila sam pravu svježu matičnu mliječ jer sam citala da je dobra za jajne stanice. Krecemo u nove pobjede

Zao mi je zbog m ali idemo dalje 🤗🤗🤗 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa
    15. Rujan 2020. 17:07

Andela111

Verujem da meni nije nista , sigurno … ali samo usporedjujem . Ne zelim se nadati niti malo🤨

Nikad se ne zna. Ja sam mislila da je stigla M, a ono iznenađenje. U subotu mi je najosjetljiviji test bio negativan. 

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Ivo& Ivana💙♥️
    15. Rujan 2020. 17:17

Sanjarka88 🦋

Clio35

Zao mi je zbog m ali idemo dalje 🤗🤗🤗

Novi ciklus, nova nada ❤️😘😘.

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.