Da pozdravim sve ovdje. Pozdrav buducim mamama sve cemo to biti 😍 .
Moja je situacija sljedeca: rad na bebi tri mjeseca, nista ne uzimamo. 27 godina oboje. Danas 4dpo, jedva cekam piskiti.
Cestitam trudnicama.
Da pozdravim sve ovdje. Pozdrav buducim mamama sve cemo to biti 😍 .
Moja je situacija sljedeca: rad na bebi tri mjeseca, nista ne uzimamo. 27 godina oboje. Danas 4dpo, jedva cekam piskiti.
Cestitam trudnicama.
Sretnoo 😁
Ma vidjet ću, hvala curke na podršci, koliko sam bila sigurna da jesam sad vise i nisam, poznavajući sebe osjetim sve simptome PMS-a
No šta Bog da 😇🥰
Hvala vam ❤️❤️
Pozdrav cure, pratim vas neko vrijeme i tražim signale trudnoće iz mjeseca u mjesec...od januara pokušavam ostati trudna, bezuspješno. Ciklus mi je 29 dana, menzes traje 6 dana. Upravo završio i odlučila sam ovaj mjesec ovako:
-Svaki dan odnos!!
-pijem folacin
-pijem jodid (preporuka ljekara)
-pijem asprin protect
S tom tehnikom sam prije 6 godina uspjela zatrudniti 😁, nakon 1.5 god pokušavanja
Javljam vam rezultat pa možda još nekome pomogne, držite mi fige kao i ja vama 🤗
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Olimpija drzim fige.
Ja imam grceve u maternici kao menstrualne. Tek 4dpo. Cudno 🤔
Moram reci da ova 3 mjeseca kako radimo na bebi da su mi menstruacije postale prebolne. Moram prelezati dan i popiti 3 brufena od 600 mg i dalje me boli. Prije nikada. Gotovo sam pomislila da su mi biokemijske trudnoce. Kao da mi netko noz zabija u maternicu. Katastrofa.
Novim curama zelim dobrodoslicu🌺
Ancioo ja kao da vidim sjenuuu🙈 ali ja tim CB ne vjerujem vise nista, jer mi je na svakom CB kojeg sam radila bila crtica ili sjena,a na kraju nist od T🤬 sacekaj i ponovi za 2 dana🤞🤞
Cure koje su dobile M glavu gore, ako nista drugo barem je stigla i ne morate se vise zivcirati (kao npr ja kojoj je O bila tek prije 7 dana na 40 i neki dan ciklusa🤬), no,kako se kaze novi ciklus nova nada, a drzim vam fige da bude i pobjeda 🤞🦋
Pupa mazi stomacic i uzivaj❤️🌷
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Jutro, drage moje! Idem vadit betu 😊😊😊
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Jutro, drage moje! Idem vadit betu 😊😊😊