Watsoon veliki poljubac za tebe, zelim ti svu srecu!!!!
I tebi pozdrav veliki ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Drage moje. Meni je prvi pregled zakazan 24.9 u 18h u poliklinici Skvorc. Jedva cekam da idem. Jako sam napeta i molim Boga da bude sve u redu. 🙏 nakon one kiretaze kaj sam imala u 10tj trudnoce fakat me uzasno strah.Boze pomozi. Svom Ginekologu vise ne idem. Nemam povjerenja u njega. Placat cu koliko god treba samo da je sve u redu. Javim vam kako je proslo. Nadam se da ste mi dobro. Glavu gore i nikad nemojte odustat od onoga sto svim srcem zelite. Saljem vam puse i zelim vam pluseve ko kuca! ❤️😘
Drage moje. Meni je prvi pregled zakazan 24.9 u 18h u poliklinici Skvorc. Jedva cekam da idem. Jako sam napeta i molim Boga da bude sve u redu. 🙏 nakon one kiretaze kaj sam imala u 10tj trudnoce fakat me uzasno strah.Boze pomozi. Svom Ginekologu vise ne idem. Nemam povjerenja u njega. Placat cu koliko god treba samo da je sve u redu. Javim vam kako je proslo. Nadam se da ste mi dobro. Glavu gore i nikad nemojte odustat od onoga sto svim srcem zelite. Saljem vam puse i zelim vam pluseve ko kuca! ❤️😘
Hvala Zepa, drzim fige da sve bude dobro ❤️😘
Onda je najbolje ici u neku polikliniku.. Dobro, Zg mi je malo daleko ali sta se mora, nije tesko!
Ako netko bude znao jos nesto, neka nam pise. Dobro je znati unaprijed!
Ne cudi me za moje god. da bi moglo biti malo problema, kazem malo jer se tome nadam!
Watson nadam se da ce ti sve biti ok!
Hvala, takoder i ja tebi drzim palceve!
Mozda za pocetak da ti m napravi spermiogram?
Tu cete vec puno saznati sto dalje ciljati.♥🙏
Slazem se s tobom. To cemo prvo obaviti!
Nadam se da ce svima uskoro biti plusici! 🤞🤞
Pupa ja ti vidim crticu! 🤞❤️❤️
❤️🙏🏻
https://ibb.co/wrkJKBh
Digitalni 🤩🤩🤩
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Digitalni 🤩🤩🤩
Draga Pupa sretna sam kao da svoj test gledam! Kada se netko ovako dugo muci ovaj plusic djeluje kao najveci plus na svijetu!!!!
Od srca ti cestitam!!!! Neka ti bude uredna trudnoca !
♥🙏👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Znam da je strah prisutan ali budi pozitivna i optimisticna! Zelim ti svu srecu da ovaj put sve bude skolski i mirno! Glavu gore ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Digitalni 🤩🤩🤩
Draga Pupa sretna sam kao da svoj test gledam! Kada se netko ovako dugo muci ovaj plusic djeluje kao najveci plus na svijetu!!!!
Od srca ti cestitam!!!! Neka ti bude uredna trudnoca !
♥🙏👆
Hvala ti ❤️❤️❤️ sve to želim i tebi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Draga Pupa nako ntoliko cekanja , mogu reci da ti od srca zelim sve najlepse! Predivno! Konačno! Mojoj sreci ne bi bilo kraja!!!❤️❤️❤️❤️Sretno!!!!!!
Hvala do neba ❤️❤️❤️ znate da svima ovdje želim da što prije ugledate +
Ne napuštam vas, javljat ću vam novosti 🤩🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
6 / 2021 prirodni IVF
Javi se naravno!!!! Ja cu skicnuti tu i tamo da vidim sto se dogada...♥
Nakon toliko borbe i cekanja plus je tu!!!!
Tvoj M ima neku dijagnozu cim uzima fertil up?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji