Pupasjena je Def tu 🥰 samo neka tamni 🙏
Iste boje je jutros?
Da, iste je boje. Ne znam ima li veze, ali sam po noći više puta piškila pa nije baš urin jutros bio kao inace onaj prvi koji mi stoji cijelu noć. Ma više ne znam šta pričam 🙈
Pa ima veze naravno
Koji je to test?
First sign, mislim da nije međe osjetljivijima kao CB i Gravignost ultra
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pupasjena je Def tu 🥰 samo neka tamni 🙏
Iste boje je jutros?
Da, iste je boje. Ne znam ima li veze, ali sam po noći više puta piškila pa nije baš urin jutros bio kao inace onaj prvi koji mi stoji cijelu noć. Ma više ne znam šta pričam 🙈
Pa ima veze naravno
Koji je to test?
First sign, mislim da nije međe osjetljivijima kao CB i Gravignost ultra
Nije da, on je 25ml
Kako god nesto se kuha 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure, moja vjestica je danas stigla,uranila 2 dana 😩
Udahnula sam i rekla OK idemo dalje!
Znam da se vama uvijek mogu obratiti, molim cure Zagreb i okolica za preporuku privatne poliklinike za konzultacije/potpomognutu/umjetnu i sve sto se tamo moze obaviti, ne mogu se boriti s bolnicama u ovo vrijeme.
Ovdje gdje sam htjela ici kazu da su krcati do kraja godine, znate i same kad krenes vaditi nalaze nikada kraja…
Pupa draga ti si zadnja isla na inseminaciju, mozes mi reci sto ste sve tocno morali obaviti prije kako bi pocela skupljati papire.
Nisam nestrpljiva nego uz dijagnozu od m moramo vise toga poduzeti jer pitanje je koliko ce ici prirodno…
Hvala na svakoj pomoci od srca👆♥
I kod nas ce tako nekako biti cini mi se, jer nikako da uspije.. 😔
Sto sve trebamo skupljati?
❤️🙏🏻
Cure hvala na odgovorima!
Pupa draga ovo izgleda obecavajuce! Drzim palceve na najjjace!!!! Pratiti cu te ♥
Missy87 ja sam narucena na konzultacije krajem 10.mj, ali to mi se tako daleko cini da trazim nesto prije.
Ici cu opet na folikulometriju iduci tjedan pa opet tempiramo odnose ovaj ciklus....
Prije ikakvih zahvata ima hrpa pretraga za obaviti, pitati cu soc.gin iduci tjedan a posto je Pupa to svjeze obavljala mozda moze pomoci 🙏♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cure hvala na odgovorima!Pupa draga ovo izgleda obecavajuce! Drzim palceve na najjjace!!!! Pratiti cu te ♥
Missy87 ja sam narucena na konzultacije krajem 10.mj, ali to mi se tako daleko cini da trazim nesto prije.
Ici cu opet na folikulometriju iduci tjedan pa opet tempiramo odnose ovaj ciklus….
Prije ikakvih zahvata ima hrpa pretraga za obaviti, pitati cu soc.gin iduci tjedan a posto je Pupa to svjeze obavljala mozda moze pomoci 🙏♥
Ja sam radila: cervikalne briseve, prohodnost jajovoda, markere na HIV i hepatitise, hormone, papu
Muž - spermiogram
Prvo se rade hormoni i brisevi, poslije toga ide prohodnost i na kraju markeri. Barem je tako meni bilo 😉
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Onda je najbolje ici u neku polikliniku.. Dobro, Zg mi je malo daleko ali sta se mora, nije tesko!
Ako netko bude znao jos nesto, neka nam pise. Dobro je znati unaprijed!
Ne cudi me za moje god. da bi moglo biti malo problema, kazem malo jer se tome nadam!
Watson nadam se da ce ti sve biti ok!
❤️🙏🏻
Cure hvala na odgovorima!Pupa draga ovo izgleda obecavajuce! Drzim palceve na najjjace!!!! Pratiti cu te ♥
Ici cu opet na folikulometriju iduci tjedan pa opet tempiramo odnose ovaj ciklus….
Ja sam radila: cervikalne briseve, prohodnost jajovoda, markere na HIV i hepatitise, hormone, papu
Muž - spermiogram
Prvo se rade hormoni i brisevi, poslije toga ide prohodnost i na kraju markeri. Barem je tako meni bilo 😉
Jesu vama svi nalazi dobri?
Onda je najbolje ici u neku polikliniku.. Dobro, Zg mi je malo daleko ali sta se mora, nije tesko!
Ako netko bude znao jos nesto, neka nam pise. Dobro je znati unaprijed!
Ne cudi me za moje god. da bi moglo biti malo problema, kazem malo jer se tome nadam!
Watson nadam se da ce ti sve biti ok!
Hvala, takoder i ja tebi drzim palceve!
Mozda za pocetak da ti m napravi spermiogram?
Tu cete vec puno saznati sto dalje ciljati.♥🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sanjarka draga, sa nama u nove pobede….! ❤️
Naravno ❤️ nema predaje 🤞
Sanjarka draga, sa nama u nove pobede….! ❤️
dobro nam dosla nazad ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji