Jao zene nikako da uhvatim vremena da se javim.
Nista novoga kod mene..
Danas mi je 8DC..zasada nista ne radimo jer nemamo vremena, ali stignemo jos.
Ne zivciram se previse, neka ide kako ide.
Jos nisam uspjela skuhati caj od vrkute..prezaposlena i onda jedva cekam krevet! 🤭🤭
Sve koje cekaju da im testici budu + drzim 🤞🤞🤞🤞🤞🤞❤️
❤️🙏🏻
Ima još nade bez obzira na to.🤞🤞🤞
iskreno se nadam, kako si ti?
Dobro sam, nisam sigurna kad mi je O jer ju ne pratim osim po sluzi i bolovima pa ajmo reći da sam u tom nekom periodu sad pa ćemo vidjeti hoće li upaliti.
Sretnoooo 🤞🤞🤞🤞❤️
Ps. Koliko vam je trebalo za prvu t?
Hvala♥️
U trećem ciklusu sam ostala trudna. Mislili smo da će nam zbog moje dijagnoze trebati više ali stvarno je bilo brzo. Tome se nadam i ovaj put.
Bok cure 😍
Evo da Vam se i ja malo javim,
Jako sam sretna jer su mi se ovaj mjesec ciklusi unormalili i opet sam dosla na svoj ciklus od 28 dana hvala bogu onih proslih 2 mjeseca sa ciklusom od 36 dana mogu rec da sam popizdila 😂
Evo danas trakice : https://ibb.co/2gFVYfZ
Danas mi je 11DC , sutra cu napravit CB trakicu cisto za sigurnost pa onda pretpostavljam da ce O biti vj u srijedu 13DC sto znaci da imam za NE dobit vj 1.10. Ali jos cu javit 🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bok cure 😍
Evo da Vam se i ja malo javim,
Jako sam sretna jer su mi se ovaj mjesec ciklusi unormalili i opet sam dosla na svoj ciklus od 28 dana hvala bogu onih proslih 2 mjeseca sa ciklusom od 36 dana mogu rec da sam popizdila 😂
Evo danas trakice :https://ibb.co/2gFVYfZ
Danas mi je 11DC , sutra cu napravit CB trakicu cisto za sigurnost pa onda pretpostavljam da ce O biti vj u srijedu 13DC sto znaci da imam za NE dobit vj 1.10. Ali jos cu javit 🤞
Hej Mašo🤗🤗 baš mi je drago za cikluse. Neka samo tak ostane. Sad na hopsanje 😘😁
Pozdrav cure, moja vjestica je danas stigla,uranila 2 dana 😩
Udahnula sam i rekla OK idemo dalje!
Znam da se vama uvijek mogu obratiti, molim cure Zagreb i okolica za preporuku privatne poliklinike za konzultacije/potpomognutu/umjetnu i sve sto se tamo moze obaviti, ne mogu se boriti s bolnicama u ovo vrijeme.
Ovdje gdje sam htjela ici kazu da su krcati do kraja godine, znate i same kad krenes vaditi nalaze nikada kraja...
Pupa draga ti si zadnja isla na inseminaciju, mozes mi reci sto ste sve tocno morali obaviti prije kako bi pocela skupljati papire.
Nisam nestrpljiva nego uz dijagnozu od m moramo vise toga poduzeti jer pitanje je koliko ce ici prirodno...
Hvala na svakoj pomoci od srca👆♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Znam da se vama uvijek mogu obratiti, molim cure Zagreb i okolica za preporuku privatne poliklinike za konzultacije/potpomognutu/umjetnu i sve sto se tamo moze obaviti, ne mogu se boriti s bolnicama u ovo vrijeme.
Ovdje gdje sam htjela ici kazu da su krcati do kraja godine, znate i same kad krenes vaditi nalaze nikada kraja…
Pupa draga ti si zadnja isla na inseminaciju, mozes mi reci sto ste sve tocno morali obaviti prije kako bi pocela skupljati papire.
Nisam nestrpljiva nego uz dijagnozu od m moramo vise toga poduzeti jer pitanje je koliko ce ici prirodno…
Hej odi vidi kod doktora Luka Smoljo, na malešnici je privatnik ugl ima svoju ordinaciju i uz to radi u vinogradskoj, vrhunski je doktor on mi je pomogao da mi se jajnici poprave i eto drugi mj pokusavanja ostala trudna... a mozes se konziltirati di sta je najbolje
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Hvala ti,ma ja bih sve na jednom mjestu.
Netko je jednom spomenuo Beta plus polikliniku...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Masa drago mi je da se sve unormalilo ☺️☺️ Sad na hopsanje 🥰🥰 Watson zao mi je sto si dobila 😫 nažalost ja bas ne znam nikoga po ZG
Znam samo da je sestrična išla u polikliniku podobnim, imala je termin za konzultacije
Doduše platila je pregled 700kn al kaže da joj uopće nije zao novaca jer napokon zna na čemu je
Ovdje gdje sam htjela ici kazu da su krcati do kraja godine, znate i same kad krenes vaditi nalaze nikada kraja…
Nisam nestrpljiva nego uz dijagnozu od m moramo vise toga poduzeti jer pitanje je koliko ce ici prirodno…
Hej Watson, žao mi je za M😔 od preporuka imam dr. Radončić u poliklinici Repromed i dr. Škrablin u poliklinici Ginops. Znam žene kojima su ti doktori pomogli i imaju svoje bebice sad.
Želim ti svu sreću ♥️
Zao mi je zbog m 😔
Za ovo drugo ne mogu pomoci, al drzim 🤞🤞🤞 Da dodes u prave ruke i da cim prije ugledas svoj plusic ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji