Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mimi20
    11. Rujan 2020. 13:57

Lussi

Tinceee2205

Mimi20

Meni su samo jutra najgora, uđem u kuhinju ja sam gotova to sve želi van iz mene ali moram si nešto pojest nemogu bit praznog želuca ali eto preživim…pitam baš sad često poznanice što se radi na prvom pregledu pa kažu da će me pregledat i sve kako to već ide a onda će mi dat uputnicu za vadit krv već drugi dan i mokracu😥 reko super će to biti… Rano ujutro na tašte, još moram proc pored pekare baš će bit veselo🥺

Ajme meni mene toga strah, ja se uzasno bojim igli😱

Odmaa nas salju na vadenje krvi?

Pa koliko čujem da da i na davanje urina🤷‍♀️ kao tipa da vide da li su prisutne bakterije

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Pupa
    11. Rujan 2020. 14:08

Ženice drage, moram vam se požaliti. Dakle, danas mi je bilo loše dok sam vježbala (korektivna gimnastika, lagane vjržbice), počela me glava boliti, postalo mi je jako vruće i kao mucnina. Kako sam pomislila na trunoću napravila sam test i -.  Koliko imam šanse da se sutra pretvori u +? 🙈🙈🙈

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Bella🌟
    11. Rujan 2020. 14:08

Na prvom pregledu se popiskis na trakicu da provjere urin. Izmjere tlak i kg. Napravi se uzv i dobije uputnica za vađenje kks,,tsh , rh faktor, krvna grupa, i još nešto ne znam sad više. Meni je radila i cervikalne briseve.
    I nakon toga dopujes kakvu terapiju ako treba- tipa ja sam dobila heferol-zeljezo zbog anemije i kasnije duphaston. A folacin sma dobila čim sam nazvala da sam trudna i dogovarala pregled.

Bella🌟
    11. Rujan 2020. 14:10

Pupa

Ženice drage, moram vam se požaliti. Dakle, danas mi je bilo loše dok sam vježbala (korektivna gimnastika, lagane vjržbice), počela me glava boliti, postalo mi je jako vruće i kao mucnina. Kako sam pomislila na trunoću napravila sam test i -. Koliko imam šanse da se sutra pretvori u +? 🙈🙈🙈

Hmmm. Tebi treba doći 15. Jel ?

Pupa
    11. Rujan 2020. 14:14

Bella🍁

Pupa

Ženice drage, moram vam se požaliti. Dakle, danas mi je bilo loše dok sam vježbala (korektivna gimnastika, lagane vjržbice), počela me glava boliti, postalo mi je jako vruće i kao mucnina. Kako sam pomislila na trunoću napravila sam test i -. Koliko imam šanse da se sutra pretvori u +? 🙈🙈🙈

Da, trebala bi doći 15.

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Bella🌟
    11. Rujan 2020. 14:20

Pupa

Bella🍁

Pupa

Da, trebala bi doći 15.

Ma još je onda malo rano.  Nedjelja ujutro ili ponedjeljak ujutro ako se možeš strpiti🤭 ako je pišni sutra pa kaj bude, al moguće da još ne pokaže. Jel znaš kad je O bila točno?

Pupa
    11. Rujan 2020. 14:28

Bella🍁

Pupa

Bella🍁

Pupa

Da, trebala bi doći 15.

Ma još je onda malo rano. Nedjelja ujutro ili ponedjeljak ujutro ako se možeš strpiti🤭 ako je pišni sutra pa kaj bude, al moguće da još ne pokaže. Jel znaš kad je O bila točno?

O je bila 31. 8. ili 1.9. Znam da je bila jer je 2.9. potvrđeno da se dogodila. 

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Mimi20
    11. Rujan 2020. 14:41

Bella🍁

Na prvom pregledu se popiskis na trakicu da provjere urin. Izmjere tlak i kg. Napravi se uzv i dobije uputnica za vađenje kks,,tsh , rh faktor, krvna grupa, i još nešto ne znam sad više. Meni je radila i cervikalne briseve.
    I nakon toga dopujes kakvu terapiju ako treba- tipa ja sam dobila heferol-zeljezo zbog anemije i kasnije duphaston. A folacin sma dobila čim sam nazvala da sam trudna i dogovarala pregled.

Znači ne vadi se odma krv nego, da uputnice pa onda se po uputnicama rješava? Jer sam ja kod privatne🤷‍♀️

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

Bella🌟
    11. Rujan 2020. 15:33

Mimi20

Bella🍁

Znači ne vadi se odma krv nego, da uputnice pa onda se po uputnicama rješava? Jer sam ja kod privatne🤷‍♀️

Ja kod soc.nisam. dobila sam uputnice ,izvadila kaj treba. Ma to vjerojatno varira od doktora do doktora. Ne rade svi isto niti šalju na sve pretrage.

Bella🌟
    11. Rujan 2020. 15:35

Pupa

Bella🍁

Pupa

Bella🍁

Pupa

Da, trebala bi doći 15.

Ma još je onda malo rano. Nedjelja ujutro ili ponedjeljak ujutro ako se možeš strpiti🤭 ako je pišni sutra pa kaj bude, al moguće da još ne pokaže. Jel znaš kad je O bila točno?

O je bila 31. 8. ili 1.9. Znam da je bila jer je 2.9. potvrđeno da se dogodila.

Ma onda je još rano za test. Ako možeš pričekaj do nedjelje bar. Nadamo se najboljem rezultatu♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.