Cure samo da javim da je ova moja prica danas gotova. Hvala Bogu sve je prirodno otislo. Beta je utorak vec bila samo 20 pa mi je danas nisu ni vadili. Na uzv je sve cisto. Nama sad predstoji cekat prvu mengu, nakon toga napravit papu i briseve. Ako to Sve bude u redu imamo dozvolu vec za sljedeci ciklus ❤️
Bas mi je drago da je sve prirodno zavrsilo. Jesi ti psihicki ok?
Jesam hb. Jednostavno sam to prihvatila kao nesto sta je moralo biti. Vjerovatno mi je i lakse jer srceko nije bilo ni prokucalo. Uzela sam svejedno par dana bolovanja, malo da odmorim dusu i tijelo. Pre stresno je sve bilo od samog pocetka i treba mi malo mira.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tinceeee2205 čestitam!!!!
Sanjarka88 držimo figice i šaljemo puno puno dobrih vibra!
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Tinceeee ajme presretna sam radi tebeeee 🥰❤️🥰❤️ Čestitam
Daaa dobro ti je bella napisala, probaj nam malo opisat kak šta hihi
Uživaj u ovom prekrasnom danu 🥰😍🥰😍
Pa kako smo pokusavali ovih par mj, prakticki 2mj smo isli na foru kako bude bude i ja mu rekla u 7mj da gle sad cemo bas raditi na tome, tako da cure moje mi smo se doslovno sad skoro pa svaki dan, 3 dana nismo jer smo bili umorni kako je i on radio itd itd a ja sam mislila da su tu bili plodni dani gdje sam na kraju mislila da nece biti nista i od ovog mjeseca pa smo se 2tj za redom svaki dan eventualno svaki drugi i obavezno sam pola sata lezala sa nogama u zraku ono naslonila ih na zid ili ormar i tako lezala i eto izgleda da se primilo hihi nista posebno ne pijem niti ne konzumiram, s tim da sam ja njemu rekla nek proba bez da nabacuje sakica parti jer ipak spermiji su kvalitetniji tad i eto uspjelo je😁
Simptoma nemam bas, imam grceve lagane tu i tamo cicke me bole, neka hrana mi je odbojna ali gladna svako malo hehe
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Sanjarka jako mi je drago radi tebe sto je sve prirodnim putem otišlo, probaj se sada malo odmoriti od svega, jednostavno je tako moralo biti... šaljem veliki virtualni zagrljaj ❤️
Tinceee kraljice svaka čast! Bome svaki dan ufff
Nama je nekad teško iskombinirat se jer moj m mal mal ide na teren, no rekli smo kad sa dogodi dogodit će sa
Čestitam ti još jednom! Bas mi je drago radi tebe, odnosno vas i čuj nemoj nam sad tako naglo otići 😌🥰😍🥰😍❤️
Meni su samo jutra najgora, uđem u kuhinju ja sam gotova to sve želi van iz mene ali moram si nešto pojest nemogu bit praznog želuca ali eto preživim…pitam baš sad često poznanice što se radi na prvom pregledu pa kažu da će me pregledat i sve kako to već ide a onda će mi dat uputnicu za vadit krv već drugi dan i mokracu😥 reko super će to biti… Rano ujutro na tašte, još moram proc pored pekare baš će bit veselo🥺
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Meni su samo jutra najgora, uđem u kuhinju ja sam gotova to sve želi van iz mene ali moram si nešto pojest nemogu bit praznog želuca ali eto preživim…pitam baš sad često poznanice što se radi na prvom pregledu pa kažu da će me pregledat i sve kako to već ide a onda će mi dat uputnicu za vadit krv već drugi dan i mokracu😥 reko super će to biti… Rano ujutro na tašte, još moram proc pored pekare baš će bit veselo🥺
Ajme meni mene toga strah, ja se uzasno bojim igli😱
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Tinceeee2205 čestitam!! Svaka čast na trudu, mi idemo tempom kao i prije, jedino što ću sada bolje popratit plodne dane pa budemo tada malo češće :)
Ali ovo ''da ne nabacuje šakica party'' : pa gdje bi imao i potrebe kraj svakodnevne akcije :
👩🏼29 god
🧑🏻27 god
👩❤️👨 14 god
➕ 22.6.2021.
Ma ja se ne bojim igli neka samo pikaju, nego samo da se tamo ne izrigam😂😂 prazan želudac i pogled na krv uf uffff 😂😂
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Odmaa nas salju na vadenje krvi?
Odmaa nas salju na vadenje krvi?
Ma ja se ne bojim igli neka samo pikaju, nego samo da se tamo ne izrigam😂😂 prazan želudac i pogled na krv uf uffff 😂😂
Ma lako meni za to meni je to fora hahaha jer upisala sam si medicinu pa mi je zanimacija krv pikanje itd itd (znam cudno ali isla bi za kirurga) ali strah od igli nikad ne odlazi... jednom su me ispikali da sam sva plava bila a krv nije bas htjela ic i od tad imam fobije pa se rusim stalno... ali ugl to je samo kad se mene treba upiknut hahah ja druge lako😂😂😂😂😂😂
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji