Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Rujan 2020. 06:33

Sanjarka88 🦋

Cure ja smeđarim od popodne
    Bila sam na pregled odmah. Tu je gestacijska i plod ali nazalost oboje premali za 6tj 😔
    Kontrola za 7 dana. Rekao je da su jako male šanse da sve bude ok.
    Ugl izgleda nazalost da cemo se jednom opet tipkat na ovoj temi a do tada zelim vam hrpu plusica ❤️

uff sanjarka88 zelim ti da sve bude ok, da ipak za tjedan dana mrvica bude tu, cuvaj se ❤️saljem zagrljaj

Bella🌟
    03. Rujan 2020. 06:37

Dobro jutro žene☕
    TRUDNICE
    Mimi20 - ♥️+
    Lala - ♥️ +
    ODBROJAVANJE 9.MJESEC ➕♥️:
    Valentina_23- 28.8. kasni 5 dana♥️
    Bella- 03.09.♥️
    Maša25- 05.09.♥️
    Missy87 - 06.09.♥️
    Tam7 - 06.09.♥️
    Inana1- 08.09.♥️
    Anabelaaaa -08.09.♥️
    Tinceee2205- 09.09.♥️
    Divna_Sa-12.09.♥️
    Clio35 -12.09.♥️
    Ancioo-21.09♥️
    Freya_444- 21./22.09.♥️
    Tissa- 25.09.♥️
    Mokosh - 27.09.♥️
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC +:
    Irenaa0809- 01.10.♥️

anabelaaaa
    03. Rujan 2020. 06:46

Sanjarka88 🦋

Bila sam na pregled odmah. Tu je gestacijska i plod ali nazalost oboje premali za 6tj 😔
    Ugl izgleda nazalost da cemo se jednom opet tipkat na ovoj temi a do tada zelim vam hrpu plusica ❤️

Ako su male sanse,ipak postoje..Bice to sve ok ❤❤
    Nisu doktori svemoguci,onu mogu nagadjati ,i ne budu nekad u pravu.Drzim figeee da da sve bude ok..Od srca zelim da aw maknes sa ove teme, mada mi fale tvoji koment.Nekako si uvijek tu za svakoga,bez odvajanja cura...Svima dajes savjete.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    03. Rujan 2020. 07:21

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Nisu doktori svemoguci,onu mogu nagadjati ,i ne budu nekad u pravu.Drzim figeee da da sve bude ok..Od srca zelim da aw maknes sa ove teme, mada mi fale tvoji koment.Nekako si uvijek tu za svakoga,bez odvajanja cura…Svima dajes savjete.

❤️
    Joj da dr nije toliko dobar jos bi se i nadala ali mislim da nemam sta sumjat.
    Sad se samo nadam da ce otic prirodno a za dalje cemo vidit.
    Od one moje prve Bete sam u grcu. Nije bzvze brojka od svega 25% sanse za uspjesnu t sa betom manjom od 100 pa eto ne mogu rec da nisam bila donekle spremna, iako uvijek se nadas....
    Hvala vam ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

03. Rujan 2020. 07:52

Joj cure, mene zgaravica muci i stalno sam pospana.. i leda me bole😏 a M treba (ne) doci 13.9 tek🤯

MisicaMia
    03. Rujan 2020. 07:56

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Nisu doktori svemoguci,onu mogu nagadjati ,i ne budu nekad u pravu.Drzim figeee da da sve bude ok..Od srca zelim da aw maknes sa ove teme, mada mi fale tvoji koment.Nekako si uvijek tu za svakoga,bez odvajanja cura…Svima dajes savjete.

❤️
    Od one moje prve Bete sam u grcu. Nije bzvze brojka od svega 25% sanse za uspjesnu t sa betom manjom od 100 pa eto ne mogu rec da nisam bila donekle spremna, iako uvijek se nadas….
    Hvala vam ❤️

Draga blizancice drzim fige na najjace i zelim ti da bude najbolje sto moze biti a ako nekim slucajem ne bude tako onda ti saljem sve zagrljaje ovog svijeta i da sto prije bude ono sto zelis ❤

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Sanjarka88
    03. Rujan 2020. 08:01

MisicaMia

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

❤️
    Od one moje prve Bete sam u grcu. Nije bzvze brojka od svega 25% sanse za uspjesnu t sa betom manjom od 100 pa eto ne mogu rec da nisam bila donekle spremna, iako uvijek se nadas….
    Hvala vam ❤️

Draga blizancice drzim fige na najjace i zelim ti da bude najbolje sto moze biti a ako nekim slucajem ne bude tako onda ti saljem sve zagrljaje ovog svijeta i da sto prije bude ono sto zelis ❤

Hvala ti ❤️
    Mislim i ja na tebe, bit ce sve dobro ❤️

MisicaMia
    03. Rujan 2020. 08:02

Ja sam opet s druge strane u velikom problemu i strahu.
    Sutra idem na kolposkopiju i biopsiju a sumnjam da sam mozda trudna i to zato sto me grudi pocele bolit prije 4 dana i to na nacin kako nikad ne bole-osjetim ih cak i dok sjedim,nema simptoma pms-a..iscjedak neki zuckasto bijeli pa kad se osusi zuto je sve.ne znam,strah me test radit a sutra idem u bolnicu na ovo sve.
    Ne znam ni kad je bila ovulacija jer sam 9 dc imala ogromnu sluz ali sumnjam da je tad bila jer me bolilo i na 11 i 12 dc a tad smo imali odnose.prosli ciklus je bila 12 dc.
    Uglavnom..ne znam 🤦‍♀️

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Sanjarka88
    03. Rujan 2020. 08:05

MisicaMia

Sutra idem na kolposkopiju i biopsiju a sumnjam da sam mozda trudna i to zato sto me grudi pocele bolit prije 4 dana i to na nacin kako nikad ne bole-osjetim ih cak i dok sjedim,nema simptoma pms-a..iscjedak neki zuckasto bijeli pa kad se osusi zuto je sve.ne znam,strah me test radit a sutra idem u bolnicu na ovo sve.
    Ne znam ni kad je bila ovulacija jer sam 9 dc imala ogromnu sluz ali sumnjam da je tad bila jer me bolilo i na 11 i 12 dc a tad smo imali odnose.prosli ciklus je bila 12 dc.
    Uglavnom..ne znam 🤦‍♀️

Koji si danas dc? 

Bella🌟
    03. Rujan 2020. 08:05

MisicaMia

Uglavnom..ne znam 🤦‍♀️

Razumijem da te je strah i stres ogromni, ali možda ne bi bilo loše napraviti test jer ipak je tak zahvat sutra. Kakav god rezultat bude , bar ćeš znat i u miru ćeš moć otic sutra.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.