Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MisicaMia
    03. Rujan 2020. 08:36

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Znam da nebi bilo dobro da je ovaj bas dobitni.
    Uglavnom mislim da cu otici danas betu izvaditi pa da vidim da ako slucajno jest trudnoca da sutra naglasim doktoru.

Ajde javi nam se
    Mozda ruzno za rec na ovoj temi Al u svemu ovome ipak se nadam da nisi trudna 🙏

Da,zaista mislim da bi to bilo najbolje 🤦‍♀️

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Tinker 🌸
    03. Rujan 2020. 08:38

Sanjarka88 🦋

tam7

Sanjarka88 🦋

Cure ja smeđarim od popodne
    Bila sam na pregled odmah. Tu je gestacijska i plod ali nazalost oboje premali za 6tj 😔
    Kontrola za 7 dana. Rekao je da su jako male šanse da sve bude ok.
    Ugl izgleda nazalost da cemo se jednom opet tipkat na ovoj temi a do tada zelim vam hrpu plusica ❤️

Drži se, postoji ipak šansa da sve bude ok❤️.

Hvala Tam ❤️
    Vidim u potpisu grozna tvoja iskustva
    Da li se zna razlog spontanih? Pogotovo toga u 19tt 😔

Nisu oboje bili spontani, s 19 TT sam morala na inducirani porod jer je beba imala razvojnu anomaliju mozga . Ne znam kako sam to preživjela, ali jesam nekako. Nakon toga sam ostala trudna iz prve doslovno kad smo opet počeli pokušavati, ali je nažalost bio missed ab. I sad opet pokušavamo, nadam se da će uspjeti i da će sve proći dobro ❤️. Trudim se biti pozitivna. 
    Držim fige da ti sve bude dobro, priroda je nepredvidljiva, sve ćeš vidjeti na sljedećem pregledu ❤️. 

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Missy87
    03. Rujan 2020. 08:42

Sanjarka88 🦋

Cure ja smeđarim od popodne
    Bila sam na pregled odmah. Tu je gestacijska i plod ali nazalost oboje premali za 6tj 😔
    Kontrola za 7 dana. Rekao je da su jako male šanse da sve bude ok.
    Ugl izgleda nazalost da cemo se jednom opet tipkat na ovoj temi a do tada zelim vam hrpu plusica ❤️

Draga zelim ti da je sve ok i da bebica raste!
    Cuvaj se,drzi se i saljem hrpu zagrljaja!!❤️❤️❤️❤️

❤️🙏🏻

Missy87
    03. Rujan 2020. 08:49

Inana1

tam7

Missy87

Dodje li i vama nekada dosta?
    Imam osjecaj da cu i ovaj mj. dobiti M.. pa mi je svega vec lagano dosta.. 😔😔
    Znam znam, treba vremena, ne mozes od prve, nekima duze treba,.ali strga se zena dok ne dobije andjela, psihički se strga. .. 😔😔

Mene je bas ovaj mjesec uhvatila neka frustracija, razumijem te 😞. Razmisljam da ostavim lh trakice i slicno jer imam osjecaj da si tako nabijam samo pritisak hopsanja po rasporedu. Izgubi se spontanost. A opet s druge strane, tu su i moje godinice koje bas ne ostavljaju predugo vremena za spontanost.
    Nadam se da ce nam se uskoro pojaviti plusici, kao i ostalim curkama jer ovo cekanje potencijalnog plusa i nedolaska M bas zna biti psihicki tesko 🙁.
    Samo pozitiva, doci ce + onda kad mu je sudjeno da nam jedna mrvica ispuni zivot jos vise ❤️

Suosjecam ☹Normalno je da smo frustrirane ponekad, ipak nam je ovo jako bitna stvar u zivotu, a mislim da ne pomaze ni to sta smo (fala bogu) okruzene plusicima ovdje. Ne mozes da se ne pitas Zasto ne jaaa?
    Na kraju ce se sve isplatiti 😉

Ja skoro ni ne koristim trakice. Mozda sam dva dana oko O probala.. 
    Ma sto god koristila ili ne koristila uvijek nekako mislim da nista od toga ovaj mj. 
    Sjetim se kako sam izgubila bebu pa me opet strah.. 😔
    Naravno u godine su tu.. 😔
    I ne smeta mi sto je drugima uspjelo, naprotiv, neka je, svi se mi trudimo i zelimo male andjele.. 
    Samo me to ponekad malo, ubedira, jer nama tesko ide.. 
    No, glava gore, truditi se i ovo je jako bitna stvar i nema odustajanja!! 🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️

❤️🙏🏻

anabelaaaa
    03. Rujan 2020. 09:16

Missy87

Inana1

tam7

Missy87

Dodje li i vama nekada dosta?
    Imam osjecaj da cu i ovaj mj. dobiti M.. pa mi je svega vec lagano dosta.. 😔😔
    Znam znam, treba vremena, ne mozes od prve, nekima duze treba,.ali strga se zena dok ne dobije andjela, psihički se strga. .. 😔😔

Mene je bas ovaj mjesec uhvatila neka frustracija, razumijem te 😞. Razmisljam da ostavim lh trakice i slicno jer imam osjecaj da si tako nabijam samo pritisak hopsanja po rasporedu. Izgubi se spontanost. A opet s druge strane, tu su i moje godinice koje bas ne ostavljaju predugo vremena za spontanost.
    Nadam se da ce nam se uskoro pojaviti plusici, kao i ostalim curkama jer ovo cekanje potencijalnog plusa i nedolaska M bas zna biti psihicki tesko 🙁.
    Samo pozitiva, doci ce + onda kad mu je sudjeno da nam jedna mrvica ispuni zivot jos vise ❤️

Suosjecam ☹Normalno je da smo frustrirane ponekad, ipak nam je ovo jako bitna stvar u zivotu, a mislim da ne pomaze ni to sta smo (fala bogu) okruzene plusicima ovdje. Ne mozes da se ne pitas Zasto ne jaaa?
    Na kraju ce se sve isplatiti 😉

Ja skoro ni ne koristim trakice. Mozda sam dva dana oko O probala..
    Ma sto god koristila ili ne koristila uvijek nekako mislim da nista od toga ovaj mj.
    Sjetim se kako sam izgubila bebu pa me opet strah.. 😔
    Naravno u godine su tu.. 😔
    I ne smeta mi sto je drugima uspjelo, naprotiv, neka je, svi se mi trudimo i zelimo male andjele..
    Samo me to ponekad malo, ubedira, jer nama tesko ide..
    No, glava gore, truditi se i ovo je jako bitna stvar i nema odustajanja!! 🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️

Ja probala sinoc napipati cerviks,😂sjecam se da si ti nesto o tome pisala...I menu je bio skroz visoko I nekako sam osjetila vlazno I I skroz mekano.Ne znam kakav je bio,prvi put se susrecem sa ovim.10 dan je od ovulacije,da li bi trebao biti tvrdji I nize vec?

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Missy87
    03. Rujan 2020. 09:24

Ako dolazi M treba se spustiti i biti tvrdji.. Ako je T onda bi trebao biti vislje i mekano. 
    E sad ovisi od osobe do osobe, i njihovom tijelu. 
    Meni je vislje.. Mozda se jos spusti. Kad dodje M ili T znat cu kako je.. 😅

❤️🙏🏻

anabelaaaa
    03. Rujan 2020. 09:28

Missy87

Ako dolazi M treba se spustiti i biti tvrdji.. Ako je T onda bi trebao biti vislje i mekano.
    E sad ovisi od osobe do osobe, i njihovom tijelu.
    Meni je vislje.. Mozda se jos spusti. Kad dodje M ili T znat cu kako je.. 😅

Sad sad procitala pise da se spusta odmah3nakon ovulacije,nekoliko sati poslije ili nekoliko dana ako je doslo do zaceca...Ako se pominju sati,sumjam da bi nakon 10 ili 12th dana bio tako visok.😁🤞Ja vise necu pipkat,ne treba mi jos I to dodatno da se opteretim. 🙈Za sad mi je temp dovoljna..Mada mi sam opet imala skok jutros Ali ko zna...ima joa pet dana do menge 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Maša🤰🏼
    03. Rujan 2020. 09:28

Cure , misljenje?

Boli me glava od kad sam ustala sad si izmjerim temp 37.2. To je dobro je tako?
    Jos jedan simptom ( ako sam trudna) od kad otvorim oci sam gladna ali doslovno vec u 8:00 sam doruckovala 😂

https://ibb.co/TbQ9qrt

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    03. Rujan 2020. 09:32

I danas ujutro kad sam ustala ( prvi urin) sam primjetila ovo na papiru ... kao nema mala grudica crvena ? Uz jako puno iscjedka 🙈

https://ibb.co/5W4SJYn

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Mokosh
    03. Rujan 2020. 09:39

Sanjarka, bas mi je zao, ali nadam se da je dr ipak pogrijesio. Zelim ti svu srecu! ❤

MisicaMia, drzim fige da sve bude ok. ❤

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.