Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MisicaMia
    03. Rujan 2020. 08:09

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Ja sam opet s druge strane u velikom problemu i strahu.
    Sutra idem na kolposkopiju i biopsiju a sumnjam da sam mozda trudna i to zato sto me grudi pocele bolit prije 4 dana i to na nacin kako nikad ne bole-osjetim ih cak i dok sjedim,nema simptoma pms-a..iscjedak neki zuckasto bijeli pa kad se osusi zuto je sve.ne znam,strah me test radit a sutra idem u bolnicu na ovo sve.
    Ne znam ni kad je bila ovulacija jer sam 9 dc imala ogromnu sluz ali sumnjam da je tad bila jer me bolilo i na 11 i 12 dc a tad smo imali odnose.prosli ciklus je bila 12 dc.
    Uglavnom..ne znam 🤦‍♀️

Koji si danas dc?

21 DC sam.

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Tinker 🌸
    03. Rujan 2020. 08:20

Sanjarka88 🦋

Cure ja smeđarim od popodne
    Bila sam na pregled odmah. Tu je gestacijska i plod ali nazalost oboje premali za 6tj 😔
    Kontrola za 7 dana. Rekao je da su jako male šanse da sve bude ok.
    Ugl izgleda nazalost da cemo se jednom opet tipkat na ovoj temi a do tada zelim vam hrpu plusica ❤️

Drži se, postoji ipak šansa da sve bude ok ❤️.  

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Maša🤰🏼
    03. Rujan 2020. 08:22

Jutrooo ☕️☕️☕️
    Ja sam skuzila kako nazvat to sta se desava sa grudima . Nisu bolne ali su NEUDOBNE 😂😂😂 eto tako . Kako ja inace spavam na trbuhu jucer bas se nisam mogla namjestit onako smetale su mi :P

Sanjarka sretno 🤞🤞❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88
    03. Rujan 2020. 08:24

MisicaMia

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Sutra idem na kolposkopiju i biopsiju a sumnjam da sam mozda trudna i to zato sto me grudi pocele bolit prije 4 dana i to na nacin kako nikad ne bole-osjetim ih cak i dok sjedim,nema simptoma pms-a..iscjedak neki zuckasto bijeli pa kad se osusi zuto je sve.ne znam,strah me test radit a sutra idem u bolnicu na ovo sve.
    Ne znam ni kad je bila ovulacija jer sam 9 dc imala ogromnu sluz ali sumnjam da je tad bila jer me bolilo i na 11 i 12 dc a tad smo imali odnose.prosli ciklus je bila 12 dc.
    Uglavnom..ne znam 🤦‍♀️

Koji si danas dc?

21 DC sam.

Ma granici si za radit test iako bi mogao vec pokazati bar sjenu ako je 9dpo. 
    No da se ne zezas s time. Odi izvadi betu privatno za 2h dobijes nalaz 
    Znam da te strah Al to je info koju moras znat prije zahvata 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Rujan 2020. 08:26

tam7

Sanjarka88 🦋

Cure ja smeđarim od popodne
    Bila sam na pregled odmah. Tu je gestacijska i plod ali nazalost oboje premali za 6tj 😔
    Kontrola za 7 dana. Rekao je da su jako male šanse da sve bude ok.
    Ugl izgleda nazalost da cemo se jednom opet tipkat na ovoj temi a do tada zelim vam hrpu plusica ❤️

Drži se, postoji ipak šansa da sve bude ok❤️.

Hvala Tam ❤️
    Vidim u potpisu grozna tvoja iskustva 
    Da li se zna razlog spontanih? Pogotovo toga u 19tt 😔

anabelaaaa
    03. Rujan 2020. 08:26

MisicaMia

Uglavnom..ne znam 🤦‍♀️

Razumijem te u potpunsti, u slicnoj sam situaciji. Koliko bih voljela da je dobitni ciklus toliko sam u strahu da zbog HPV-a.Da bude sretno,sta god da radila....❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Mimi20
    03. Rujan 2020. 08:30

Dobro jutro☕☕ sanjarka88 uz tebe smo, da sve prođe u najboljem redu🤭👶

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

MisicaMia

Znam da nebi bilo dobro da je ovaj bas dobitni.
    Uglavnom mislim da cu otici danas betu izvaditi pa da vidim da ako slucajno jest trudnoca da sutra naglasim doktoru.

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

Tincee2205

Miška meni je stvarno zao, drzim fige da ipak bude sve u redu jer uvijek postoji malo nade😊
    Prijavljujem za simptomcice da nemam skoro nista previse.. umorna sam i dalje vena mi se jos jedna krenula vidjeti i sve do jedne vode prema dolje, jucer sam lagane grceve osjetila dolje i navecer malo mucninu, nemam teka bas i sad osjetim da su mi cicke nekako teske, nocas isla svega dva puta piskiti pokusla sam istrpiti malo haha ali sve u svemu to je to😐

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Sanjarka88
    03. Rujan 2020. 08:31

MisicaMia

Znam da nebi bilo dobro da je ovaj bas dobitni.
    Uglavnom mislim da cu otici danas betu izvaditi pa da vidim da ako slucajno jest trudnoca da sutra naglasim doktoru.

Ajde javi nam se 
    Mozda ruzno za rec na ovoj temi Al u svemu ovome ipak se nadam da nisi trudna 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.