Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    02. Rujan 2020. 18:01

Anabela hvala ti ❤️ Ali ja ga i rastavila nakon sta sam piskila nakon 10 minuta i nije bilo nista i onda sam ga ponovo stastavila, kad je dosao M iz nocne sam mu rekla lijepo se isplakala i kad sam isla da cu ga bacit nakon 2 sata sam ga opet rastavila i vidila crticu . Zato mislin da je sada test nevazeci. 
    Evo slike kako sam vidila kad je drugi put bio rastavljen i nakon 2 sata od kad sam piskila.

https://ibb.co/fSgCDL9

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Poppyy
    02. Rujan 2020. 18:15

maša25

Anabela hvala ti ❤️ Ali ja ga i rastavila nakon sta sam piskila nakon 10 minuta i nije bilo nista i onda sam ga ponovo stastavila, kad je dosao M iz nocne sam mu rekla lijepo se isplakala i kad sam isla da cu ga bacit nakon 2 sata sam ga opet rastavila i vidila crticu . Zato mislin da je sada test nevazeci.
    Evo slike kako sam vidila kad je drugi put bio rastavljen i nakon 2 sata od kad sam piskila.

Crtica se stvarno vidi, a i rekla je zara da njezin negativan nije imao nikakvu crticu ni satima kasnije... Pisni ponovo🙏❤️🤞

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Lala 🌷
    02. Rujan 2020. 18:16

Pahuljica10

Lala 🌷

Pahuljica10

Cure, da li vam se desilo ikad da imate zarenje u grudima? Dakle ne bol, vec bas zarenje.🤔
    Ja sam danas to osjetila i nikada mi nije bilo tako, bas me zbunilo…
    A osjecaj ne znam kako da opisem, znate one gelove koji na neki nacin griju/hlade? Evo osjecam se kao da mi je netko premazao grudi tim gelom za grijanje i sada se to uzarilo i pecka😂😂 to je jedini nacin da objasnim

Kod mene ista situacija sada, smeta mi i brus pa ga i ne nosim. Uvrijedim se na dodir..

Dajes mi naduuu😅😅 ja ovaj mj ocekujem M, ne vjerujem da mi se desila T tako lako😂😂

Ja sam probala sve i svašta i opet M dođe e kad sam digla ruke od svega ono T dođe, nisam ni ja vjerovala 😂

Tincee2205
    02. Rujan 2020. 18:17

Cure kak se meni ove zilice sve vise vide

👰🏼‍♀️🤵🏻--3 god💍❤
    Zadnja M 9/8/20
    Termin 16/5/21🥰

Maša🤰🏼
    02. Rujan 2020. 18:27

Tince daj pliz slikaj da vidim usporedbu sa mojima 😂🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

Missy87
    02. Rujan 2020. 18:31

Ja mislim da su kod mene poceli lagani bolovi u grudima, mislim jer vise nista ne znam koliko sam luda s tim znakovima!! 😄

❤️🙏🏻

valentina98
    02. Rujan 2020. 18:39

Evo ga drage moje od sada.. 
    https://ibb.co/jW5RW6Y
    https://ibb.co/zfSKJTr
    Vise se nicemu ne nadam, dosta je bilo testova ☹️
    Grudi i dalje bole,ledja takodjer, cak su mi i grudi nekako teske i vruce..bijelo prozirni iscjedak, i malo zuckast je i dalje tu.. nista, od danas sam u iscekivanju M 🤷🏻‍♀️☹️

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana

valentina98
    02. Rujan 2020. 18:40

Upao mi je dolje pa se odma prasina nakupila zato je tak prljav 🙈

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana

Maša🤰🏼
    02. Rujan 2020. 18:48

Valentina , jako mi je zao... koliko ti je proslo od O ? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    12.07.2022. ➕

anabelaaaa
    02. Rujan 2020. 18:56

maša25

Ma vidi se svakako...I ja sam po prvi put ovdje cula za ratavljanje I prosli ciklus kako sam dobila minus hajde reko da probam I ja 😂 Ali nista se nije ni naziralo.Sad ne znam,testovi su razliciti.Pokusaj se samo opustiti za par Dana ce morati pokazati ako bude sta...ako ne glavu gore I idemo dalje...mlada si I zdrava ,doci ce to brzo svakako.❤😊

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.