Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Rujan 2020. 21:47

Lala iskrene cestitke od mene 

Da nekad mi se dogodi bas da je svega previše, još ako se potrefi da m mora u vrijeme ovulacije na teren e onda mi bude svega dosta, sad opušteno hopsamo pa ako se primi a daj boze bit će super, navodno oko nedjelje bi trebala ovulirat 
    Ali nekad je stvarno psihički bas teško, koliko to želiš toliko ti bude i teško pogotovo kad radiš test a nigdje ni sjenice stoga nama svima treba ogroman aplauz 
    Dobro da smo uz to sve normale 

Tinker 🌸
    02. Rujan 2020. 21:50

Missy87

Dodje li i vama nekada dosta?
    Imam osjecaj da cu i ovaj mj. dobiti M.. pa mi je svega vec lagano dosta.. 😔😔
    Znam znam, treba vremena, ne mozes od prve, nekima duze treba,.ali strga se zena dok ne dobije andjela, psihički se strga. .. 😔😔

Mene je bas ovaj mjesec uhvatila neka frustracija, razumijem te 😞. Razmisljam da ostavim lh trakice i slicno jer imam osjecaj da si tako nabijam samo pritisak hopsanja po rasporedu. Izgubi se spontanost. A opet s druge strane, tu su i moje godinice koje bas ne ostavljaju predugo vremena za spontanost. 
    Nadam se da ce nam se uskoro pojaviti plusici, kao i ostalim curkama jer ovo cekanje potencijalnog plusa i nedolaska M bas zna biti psihicki tesko 🙁. 
    Samo pozitiva, doci ce + onda kad mu je sudjeno da nam jedna mrvica ispuni zivot jos vise ❤️

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Lala 🌷
    02. Rujan 2020. 22:01

anci00

Lala iskrene cestitke od mene

Da nekad mi se dogodi bas da je svega previše, još ako se potrefi da m mora u vrijeme ovulacije na teren e onda mi bude svega dosta, sad opušteno hopsamo pa ako se primi a daj boze bit će super, navodno oko nedjelje bi trebala ovulirat
    Ali nekad je stvarno psihički bas teško, koliko to želiš toliko ti bude i teško pogotovo kad radiš test a nigdje ni sjenice stoga nama svima treba ogroman aplauz
    Dobro da smo uz to sve normale

Hvala ti ❤️

INA 🧸
    02. Rujan 2020. 22:28

tam7

Missy87

Dodje li i vama nekada dosta?
    Imam osjecaj da cu i ovaj mj. dobiti M.. pa mi je svega vec lagano dosta.. 😔😔
    Znam znam, treba vremena, ne mozes od prve, nekima duze treba,.ali strga se zena dok ne dobije andjela, psihički se strga. .. 😔😔

Mene je bas ovaj mjesec uhvatila neka frustracija, razumijem te 😞. Razmisljam da ostavim lh trakice i slicno jer imam osjecaj da si tako nabijam samo pritisak hopsanja po rasporedu. Izgubi se spontanost. A opet s druge strane, tu su i moje godinice koje bas ne ostavljaju predugo vremena za spontanost.
    Nadam se da ce nam se uskoro pojaviti plusici, kao i ostalim curkama jer ovo cekanje potencijalnog plusa i nedolaska M bas zna biti psihicki tesko 🙁.
    Samo pozitiva, doci ce + onda kad mu je sudjeno da nam jedna mrvica ispuni zivot jos vise ❤️

Suosjecam ☹Normalno je da smo frustrirane ponekad, ipak nam je ovo jako bitna stvar u zivotu, a mislim da ne pomaze ni to sta smo (fala bogu) okruzene plusicima ovdje. Ne mozes da se ne pitas Zasto ne jaaa?
    Na kraju ce se sve isplatiti 😉

🧔31 👩30 🧒4 👶1

Sanjarka88
    02. Rujan 2020. 22:29

Cure ja smeđarim od popodne 
    Bila sam na pregled odmah. Tu je gestacijska i plod ali nazalost oboje premali za 6tj 😔
    Kontrola za 7 dana. Rekao je da su jako male šanse da sve bude ok.
    Ugl izgleda nazalost da cemo se jednom opet tipkat na ovoj temi a do tada zelim vam hrpu plusica ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lala 🌷
    02. Rujan 2020. 22:31

Sanjarka88 🦋

Bila sam na pregled odmah. Tu je gestacijska i plod ali nazalost oboje premali za 6tj 😔
    Ugl izgleda nazalost da cemo se jednom opet tipkat na ovoj temi a do tada zelim vam hrpu plusica ❤️

Držim fige da sve bude ok🤞

Mimi20
    02. Rujan 2020. 22:35

Sanjarka88 🦋

Ajoj držim fige da sve bude oke😥😥😥❤️❤️❤️

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

valentina98
    02. Rujan 2020. 23:59

Sanjarka88 drzim fige da je gin pogrijesio i da smedjarenje stane🤞 Zelim ti da prodje sve u najboljem redu i da za 7 dana gin kaze da je bebica tu🌷💕

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana

valentina98
    03. Rujan 2020. 00:00

Danas proziran iscjedak prije spavanja 🤷🏻‍♀️ Majko moja sta je ovo samnom😂 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana

Bella🌟
    03. Rujan 2020. 06:28

Sanjarka88 🦋

Iskreno mi je žao 😔 od srca ti želim da je ginekolog pogriješio. Znam da je teško naći utjehu u ovakvoj situaciji. Baš mi je zao,drži se i javi kako će biti za 7 dana♥️♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.