Pozdrav svim trudilicama :) moja pricica je vrlo kratka, u 12. mj nazalost ostala bez svog anđela i naravno od tada nikako ne ide. Zasada imamo kasnjenje od 3 dana. Uuuuzzzaasno me strah da cu ujutro opet vidjeti minus na testu
bas mi je zao zbog boli koju si pretpürjela i koju jos imas u sebi, nadam se iskreno da ces uskoro ugledati plusic
Javi nam cim obavis test!
Pozdrav cure,
nova sam ovdje i s istim ciljem kao i vi :)
Zanima me je li netko koristio Maybe Baby mikroskop i kakva su iskustva s tim?
Kad je najbolje testirati slinu?
Hvala
Cure ja više neznam šta da mislim , krvarenje bolovi i glavobolja prestali . Uradila jutros test i negativ 5 dana mi je do neocekivane M . Danas imam kod G ali ne verujem da će mi bilo šta reci tako rano . Normalno bi trebala biti u PMS aki ni tih simptoma nemam a imam osecaj 90% da sam trudna . U tri trudnoće jedini rani simptom koji sam imala je bila glavobolja a sada ni toga nema … prestalo . Izludecu
polako smiri se, bit ce sve ok, sacekaj do pregleda. Bit ces najmirnija kad obavis razgovor i pregled kod G. Do tada lagnini nemoj se toliko opterecivati
Nema mi šta reci Ginić jer sam bila na hitnoj u petak i rekla mi je da nema nikakav problem , njeno mišljenje je bilo da je implatacijsko krvarenje. Tražiću da mi radi krv ali i to se čeka imam kod njega u 15 pa ću javiti 😘
Cure ja više neznam šta da mislim , krvarenje bolovi i glavobolja prestali . Uradila jutros test i negativ 5 dana mi je do neocekivane M . Danas imam kod G ali ne verujem da će mi bilo šta reci tako rano . Normalno bi trebala biti u PMS aki ni tih simptoma nemam a imam osecaj 90% da sam trudna . U tri trudnoće jedini rani simptom koji sam imala je bila glavobolja a sada ni toga nema … prestalo . Izludecu
polako smiri se, bit ce sve ok, sacekaj do pregleda. Bit ces najmirnija kad obavis razgovor i pregled kod G. Do tada lagnini nemoj se toliko opterecivati
Nema mi šta reci Ginić jer sam bila na hitnoj u petak i rekla mi je da nema nikakav problem , njeno mišljenje je bilo da je implatacijsko krvarenje. Tražiću da mi radi krv ali i to se čeka imam kod njega u 15 pa ću javiti 😘
pobrkala su mi se imena u glavi :D :D onda ne brini :)
Nove curke dobro nam dosle i sve sto prije ugledale plusic! 🙏🏻❤
Baby P 03/21 💙
Nove curke dobro nam dosle i sve sto prije ugledale plusic! 🙏🏻❤
Hvalaa tii. 🥰🥰
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Ako ti je ovulacija bila kasnije onda je moguce da ti se jos uvijek ne vidi plus na testu. Moj savjet ti je da ne radis tako rano test, znam da se uzasno tesko suzdrzati, ali samo ces se izluditi. Najbolje ga je napraviti na dan neocekivane ili cak pricekati da ti kasni M par dana. Samo polako, u svakom slucaju je sve pod kontrolom i nema straha 😊
Baby P 03/21 💙
Pozdrav cure.
Ja sam ovdje nova/ stara.
Posala sam prije na temama lh trakice i na 2. Nastavku ove teme - ali sam imala pauzu jer sam liječila Ureaplasmu.
Sad kad smo se toga riješili idemo dalje s pokušavanjem - ovaj tjedan očekujem O.
Inače imam dijagnozu blaga inz. rezistencija, malo povišen TSH i manjak D vitamina. Trebala bi uskoro početi terapiju.
Kakve su ti ispale referentne vrijednosti za IR? Pitam jer i ja sam radila taj test uz OGTT prije dvije godine i nalaz mi se cinio ok, onak na granici pa sam odustala otic s tim kod svog endokrinologa jer mi je daleko VV i lijena sam bila, a sad vise nisam ni sama sigurna da mozda i ja imam kao blagu IR.
I jutros negativan test :/ ove gadure ni na vidiku.... ne znam vise sto bih mislila
Pozdrav , nova sam ovdje mozda sam malo nestrpljiva ali evo
Ako tko ima kakvo iskustvo ili mišljenje ima tema na ovo sto mi je potrebno
Ali niti jedna nije završena cure jednostavno ne jave konačan rezultat , 7 dana mi je do M uradila
Sam digitalni test i pokazao je nejasan rezultat postaviti cu sliku , kada sam ga otvorila jedna linija je tamno plava a druga blago plava sto vi mislite bila bi zahvalna
Sortiraj odgovore
Najstariji