Ja se danas ne osjecam nis posebno drugacije, ko da nije nis.. imam lagane tupe bolove s desne strane prema sredini i malo leda donji dio, malo mi je ujutro bilo ko mucno ali kratko.. i normalno cijelu noc sam piskila tako da sam se probudila strgana🙁
Kad ćeš ti raditi test? Hoces li uopće prije nego izostane M?
Jutro cure,
Moram priznat da me ovo baš potreslo 😢
10DPO , negativan test :(
https://ibb.co/r4CKyYX
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Mokosh JESAM ! Hahahahaa neka budu sva 3 pozitivna 😂
Ma neka si 🤪🤪 Kad je bal nek je na vodi 🤩🤩
Cekamo te…SAYURI kako si nam ti? Imas kakve simptomice ili ne jos? Koji tt, 5.?
Jutroo😀
Dobro je, racunam da sam negdje jos uvijek 4+2,3 dana…bas danas odoh kod ginice da me zakaze za sljedecu sedmicu na UZV, simptomi sve isto kao i prije samo pomalo mucnina ujutru, i napuhana ko zaba…😂
Mogu ja ostati ovdje sa vama, pa kad dobijete plusice idemo na novu temu, ovdje bolja ekipa😁
Pa ćemo sve s plusevima na drugu temu😁♥️
SAYURI ostani sto da ne, ako ti je zabavnije s nama :)
al budemo mi uskoro napravile grupicu pro/ljetne bebice 21 :D
Masa iskreno mi je zao, ali nista jos nije gotovo dok M ne dode, ne bediraj se
Jutro cure,
Maša to nista ne znaci, strpi se sad koji dan dok m ne zakasni 🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure,
Jutro mašo, a baš mi je zao. Ali možda je još rano? Tek je 10 dpo, koliku osjetljivost ima taj test?
Maša zao mi je Ali kako cure kazu mozda je I rano..Ne pokaze svakome tako rano plus.A ja mrzim ove testovve sto pokazivaju sjenu...ja uvijek ovdje nesto vidim.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ja se danas ne osjecam nis posebno drugacije, ko da nije nis.. imam lagane tupe bolove s desne strane prema sredini i malo leda donji dio, malo mi je ujutro bilo ko mucno ali kratko.. i normalno cijelu noc sam piskila tako da sam se probudila strgana🙁
Ma necu prije nego izostane jer sam te srece uvijek da bezveze potrosim novce i onda menga dode.. a ono kako mi nisu kak treba ciklusi onda ni ne znam kad bi dosla... otp je izmedu 6 do 9.9, ako do kraja ovog il sredine sljedeceg tj ne dode onda radim😁😁 i nadam se plusicu napokon🥰
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Maša nista to ne znaci,implantacija moze biti i 12ti dpo.. 🤞🤞
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ma necu prije nego izostane jer sam te srece uvijek da bezveze potrosim novce i onda menga dode.. a ono kako mi nisu kak treba ciklusi onda ni ne znam kad bi dosla… otp je izmedu 6 do 9.9, ako do kraja ovog il sredine sljedeceg tj ne dode onda radim😁😁 i nadam se plusicu napokon🥰
Joj tako sam i ja, sad su mi ciklusi nepravilni od kad je bio spontani i uopće ne znam procijeniti di sam 😂 najbolje pričekaj pa ćeš sigurnije znati. Iščekujemo tvoj testić🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji