Maša zao mi je Ali kako cure kazu mozda je I rano..Ne pokaze svakome tako rano plus.A ja mrzim ove testovve sto pokazivaju sjenu…ja uvijek ovdje nesto vidim.
Kako tvoja temp?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ne znam jesam li luda Ali ja I na ovom vidim neku skroz tanku liniju bez priblizavanja slike.Vidi li jos neko??Mašo,najbolje da pricekas da ti izostane menga oa da ponovis ..
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ne znam jesam li luda Ali ja I na ovom vidim neku skroz tanku liniju bez priblizavanja slike.Vidi li jos neko??Mašo,najbolje da pricekas da ti izostane menga oa da ponovis ..
I meni se učinilo ali nekako nisam sigurna jel to zato što želim vidjeti ili je jednostavno tako neka sjena, a ne bi htjela lažnu nadu davati. Ne znam kolika je osjetljivost tog testa i kad se preporuča da se napravi. Kao što kažeš, najbolje je napraviti na dan kad ju trebala doći ili dan poslije pa bude sigurniji rez. Mašo baš ti od ♥️ želim +
Maša zao mi je Ali kako cure kazu mozda je I rano..Ne pokaze svakome tako rano plus.A ja mrzim ove testovve sto pokazivaju sjenu…ja uvijek ovdje nesto vidim.
Kako tvoja temp?
https://ibb.co/9nfK0Y0
Po ovome stvrano 11 bila ovulacija,a znas da sam bila 1212-OG bila kod dr ,on rekao da je ovulacija tu vece ili sutra dan.Pa ne znam,ja nemam nikakvih simtpoma osim pribadanja u jajnicima ponekad I tok iscjedka pomalo mlijecnog,a njega uglavnom imam uvijek pred mengu .Vidjecemo naredne dane
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Imala sam nizak estradiol, pila 3 mj hormonsku t, podiglo mi se nešto iznad granice, a imam 33 god i stvarno bi htjela bebu
Što ti kaže ginekolog?
Nakon ovog zadnjeg nalaza nisam bila kod ginice, poslala mi je samo nalaz mailom, nije napisala nikakvu napomenu pa sam shvatila da sad smatra da je u redu! Sto se tice ginekologa nisam bila jos kod nje s temom planiranja trudnoce, namjeravali smo pokusavat pa kroz koji mjesec ako mebide otići da me posalje na daljnje pretrage
👧 35 g
🧒 28 g
AIH 5mj 2022. - neg
Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg
Imala sam nizak estradiol, pila 3 mj hormonsku t, podiglo mi se nešto iznad granice, a imam 33 god i stvarno bi htjela bebu
Što ti kaže ginekolog?
Nakon ovog zadnjeg nalaza nisam bila kod ginice, poslala mi je samo nalaz mailom, nije napisala nikakvu napomenu pa sam shvatila da sad smatra da je u redu! Sto se tice ginekologa nisam bila jos kod nje s temom planiranja trudnoce, namjeravali smo pokusavat pa kroz koji mjesec ako mebide otići da me posalje na daljnje pretrage
Razumijem. Pitaj ju što misli i objasni situaciju pa će ti preporučiti što bi još trebalo. Pogotovo ako imaš bilo kakve ginekološke zdravstvene problemcice. Nadam se da će to sve biti ok i da ćete uskoro dobit +💛
Neznam mislim da je toto , nekako mislim da ako sam trudna da je trebao pokazat barem sijenicu . A neznam koliko je osjetljivost testa :( nigdje nemogu nac
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Osjetljivost je 10 .
Bas sam zalosna jako :(
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Osjetljivost je 10 .
A baš mi je zao 😔 ali glavu gore💛 ponovi još na dan kad ti treba doći. To je uskoro. Jel točno znaš kad je bila O?
Osjetljivost je 10 .
A baš mi je zao 😔 ali glavu gore💛 ponovi još na dan kad ti treba doći. To je uskoro. Jel točno znaš kad je bila O?
masa25, Jel prvi jutarnji urin...sacekaj uradi jos jedan sutra, mozda je implantacija kasnije, mozda je i O kasnije, dovoljno je jedan dan da se pomjeri da dobijes negativan...sutra pisni jos jedan obavezno...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji