Držim fige, zvuči dobro
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Jutro zenice👋👋 sretno svima koje danas piske🤞🤞❤🥰
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Držim fige, zvuči dobro
Ovo je trebao biti odgovor na Bellin post, malo me mob zeza :)
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Pozdrav cure!
Ja sam nova ovdje, koja također planira trudnoću!
Kao prvo želim vam svima sreću da što prije dobijete plusiće 😉😉
A ono što mene zapravo zanima, pa bi molila koja od vas ima iskustva sa utvrđivanjem plodnih dana, osim brojanjem, jer su mi ciklusi dosta nepravilni, trakicama kojih ima samo par u pakiranju i s obzirom na ciklus neznam kad ih poceti koristit!
Dobrodošla 🤗
Trakice osobno nisam koristila.
Možeš ići kod ginekologa na folikulometriju- to ti kreće OTP od 10. Dana ciklusa i svakih dva tri dana dolaziš na uzv gdje doktor prati razvoj folikula i vidi se je li bila i kad je ovulacija i onda tjedan dana nakon O vadis progesteron.
Možeš po sluzi-iscjedku otprilike vidjeti ako to možeš pratiti- u vrijeme O je taj iscjedak rastezljiv, a u druge dane je ili vođen ili bijelkast i ljepljiv.
I možeš po simptomima ako ih imaš u vrijeme O raspoznati- npr bol u jajniku i sl. Ali to nije kod svih tako.
Folikilometrija ti je najpreciznija isto kao i iscjedak ako ga znaš prepoznati i pratiti.
Držim fige, zvuči dobro
Ovo je trebao biti odgovor na Bellin post, malo me mob zeza :)
♥️♥️
Mokosh JESAM ! Hahahahaa neka budu sva 3 pozitivna 😂
Ma neka si 🤪🤪 Kad je bal nek je na vodi 🤩🤩
Cekamo te…SAYURI kako si nam ti? Imas kakve simptomice ili ne jos? Koji tt, 5.?
Jutroo😀
Dobro je, racunam da sam negdje jos uvijek 4+2,3 dana...bas danas odoh kod ginice da me zakaze za sljedecu sedmicu na UZV, simptomi sve isto kao i prije samo pomalo mucnina ujutru, i napuhana ko zaba...😂
Mogu ja ostati ovdje sa vama, pa kad dobijete plusice idemo na novu temu, ovdje bolja ekipa😁
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pa kod mene je sve izmjesano, nije bas da se na išta mogu oslonit, zato sam stavila upit, budući da planiramo od 5 mj T , pa još nista 😔
👧 35 g
🧒 28 g
AIH 5mj 2022. - neg
Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg
Imala sam nizak estradiol, pila 3 mj hormonsku t, podiglo mi se nešto iznad granice, a imam 33 god i stvarno bi htjela bebu
👧 35 g
🧒 28 g
AIH 5mj 2022. - neg
Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg
Ja se danas ne osjecam nis posebno drugacije, ko da nije nis.. imam lagane tupe bolove s desne strane prema sredini i malo leda donji dio, malo mi je ujutro bilo ko mucno ali kratko.. i normalno cijelu noc sam piskila tako da sam se probudila strgana🙁
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Imala sam nizak estradiol, pila 3 mj hormonsku t, podiglo mi se nešto iznad granice, a imam 33 god i stvarno bi htjela bebu
Što ti kaže ginekolog?
Sortiraj odgovore
Najstariji