Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    01. Rujan 2020. 09:49

Bella🍁

SAYURI

Pahuljica10

SAYURI

maša25

Mokosh JESAM ! Hahahahaa neka budu sva 3 pozitivna 😂

Ma neka si 🤪🤪 Kad je bal nek je na vodi 🤩🤩
    Cekamo te…
    SAYURI kako si nam ti? Imas kakve simptomice ili ne jos? Koji tt, 5.?

Jutroo😀
    Dobro je, racunam da sam negdje jos uvijek 4+2,3 dana…bas danas odoh kod ginice da me zakaze za sljedecu sedmicu na UZV, simptomi sve isto kao i prije samo pomalo mucnina ujutru, i napuhana ko zaba…😂
    Mogu ja ostati ovdje sa vama, pa kad dobijete plusice idemo na novu temu, ovdje bolja ekipa😁

Pa ćemo sve s plusevima na drugu temu😁♥️

Tako je najbolje bice to brzo..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Maša🤰🏼
    01. Rujan 2020. 10:02

Ma stvarno sam sigurna da nisam trudna tako da nezelim radit vise testova nego cu jednostavno pricekat da dode glupaca pa za slj mjesec mozda nazovem ginekologicu ako ce mi dat nesto.

Za O sam sigurna da je bila NAJ NAJ NAJ kasnije 22.8. Mi smo zadnji odnos imali 21.8. Mozda se zbog toga nije ulovilo neznam 😏 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

irenaa0809
    01. Rujan 2020. 10:09

Dan prije glupace, uzela neki od 10ml negativan ali nisam nesto ni polagala nade.... Samo da sad propisno okasni obzirom da sam tek jucer stigla na more hahaha. Ostalim zenicama sretnooooo

anabelaaaa
    01. Rujan 2020. 10:14

Meni danas gotov nalaz hpv tipizavije...Pozitivna na viskoriisicni hpv16...I ima ih jos par...😣eto,a zakazal papu u nedelju ponovo jer je ovaj nalaz radjen davno...I zbog covida nije bio gotov.Nadam se sa se povuklo do sada  .Ali toliko se bojim ponovnom testa...Ovaj nalaz cu uraditi privatno, bice gotov za tjedan pa vam s
    e javim...Bas sam u soku...😣 redovno radjeni papa testovi uvijek ok,ponekad a nekim upalicama...into sad

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Lisa
    01. Rujan 2020. 10:15

Bella🍁

Lisa

Bella🍁

Lisa

Imala sam nizak estradiol, pila 3 mj hormonsku t, podiglo mi se nešto iznad granice, a imam 33 god i stvarno bi htjela bebu

Što ti kaže ginekolog?

Nakon ovog zadnjeg nalaza nisam bila kod ginice, poslala mi je samo nalaz mailom, nije napisala nikakvu napomenu pa sam shvatila da sad smatra da je u redu! Sto se tice ginekologa nisam bila jos kod nje s temom planiranja trudnoce, namjeravali smo pokusavat pa kroz koji mjesec ako mebide otići da me posalje na daljnje pretrage

Razumijem. Pitaj ju što misli i objasni situaciju pa će ti preporučiti što bi još trebalo. Pogotovo ako imaš bilo kakve ginekološke zdravstvene problemcice. Nadam se da će to sve biti ok i da ćete uskoro dobit +💛

Naravno da cu i to pokusat, sad mi trnutno 7 dana kasni, a meni zna i do 10 dana ksnit, svaki test a radila sam ga svakih par dana je bio negativan, jucer navecer nekakvo svjetlo krvarenje sam primjetila, nisam jos dosad to imala, a danas se osjecam kao da bi mogla doc M, i sise me bole 2 tj vec ko lude

👧 35 g
    🧒 28 g
    AIH 5mj 2022. - neg
    Ivf 3.10.22. - 1 🥚, neg

MisicaMia
    01. Rujan 2020. 10:28

anabelaaaa

Meni danas gotov nalaz hpv tipizavije…Pozitivna na viskoriisicni hpv16…I ima ih jos par…😣eto,a zakazal papu u nedelju ponovo jer je ovaj nalaz radjen davno…I zbog covida nije bio gotov.Nadam se sa se povuklo do sada .Ali toliko se bojim ponovnom testa…Ovaj nalaz cu uraditi privatno, bice gotov za tjedan pa vam s
    e javim…Bas sam u soku…😣 redovno radjeni papa testovi uvijek ok,ponekad a nekim upalicama…into sad

Razumijem te,meni u petak paf Cin3 CIS,idem u petak na kolposkopiju i biopsiju.
    Grlim ❤

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

anabelaaaa
    01. Rujan 2020. 10:50

MisicaMia

anabelaaaa

Meni danas gotov nalaz hpv tipizavije…Pozitivna na viskoriisicni hpv16…I ima ih jos par…😣eto,a zakazal papu u nedelju ponovo jer je ovaj nalaz radjen davno…I zbog covida nije bio gotov.Nadam se sa se povuklo do sada .Ali toliko se bojim ponovnom testa…Ovaj nalaz cu uraditi privatno, bice gotov za tjedan pa vam s
    e javim…Bas sam u soku…😣 redovno radjeni papa testovi uvijek ok,ponekad a nekim upalicama…into sad

Grlim ❤

Sjecam se ,ja te tjesila I eto kako se u sekundi desi...❤❤ Izvuci cemo se mi iz ovoga...

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Tinker 🌸
    01. Rujan 2020. 10:54

anabelaaaa

Ja sam isto pozitivna na HPV16, ali mi je gin rekla da je to za trudnoću ok i da je samo bitno držati imunitet na razini da hpv ostane neaktivan (za inače, ne samo u trudnoći). Imala sa is CINII, što sam isto riješila podizanjem imuniteta i još nekim stvarima. Tako da, samo hrabro, nije tako strašno ❤

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

MisicaMia
    01. Rujan 2020. 10:54

anabelaaaa

MisicaMia

anabelaaaa

Grlim ❤

Sjecam se ,ja te tjesila I eto kako se u sekundi desi…❤❤ Izvuci cemo se mi iz ovoga…

Bit ce to sve dobro ❤ 

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

01. Rujan 2020. 11:22

maša25

Ma stvarno sam sigurna da nisam trudna tako da nezelim radit vise testova nego cu jednostavno pricekat da dode glupaca pa za slj mjesec mozda nazovem ginekologicu ako ce mi dat nesto.

Za O sam sigurna da je bila NAJ NAJ NAJ kasnije 22.8. Mi smo zadnji odnos imali 21.8. Mozda se zbog toga nije ulovilo neznam 😏

Nikad se ne zna, pricekajte jos 😍

Mi smo isto dan prije O imali odnos, tj nije ni dan, vec je skoro prosla ponoc hahah pa cekam i nadam se, ali opet ne zelim se puno nadati da se ne razocaram🥺
    Saljem podrsku❤️🤞🏽🤞🏽🤞🏽

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.