Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandricak1
    21. Lipanj 2020. 23:20

irenaa0809

Ne da mi 

Mozda si prerano uradila  test. Ne gubi nadu . 
    Kako da ubacim lilypie da mi stoji dole? 

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

irenaa0809
    21. Lipanj 2020. 23:25

Ako se dobro sjecam, kada sam ga napravila isla na opciju forums i pseudohtml i onda ovdje u postavke kopirala

Ninnach
    22. Lipanj 2020. 00:36

Maja_90

Ninnach

Pozdrav svima, evo ja još 2 dana do neželjene M. Moram priznati da nisam sigurna kako je ovo dobitni ciklus s obzjrom da kako se M približava, simptomi su iščeznuli i sad eto čekam dalje. Ako već treba doći, neka bude pa u nove pobjede. E, da, naravno da nisam izdržala pa sam danas radila test koji je bio negativan, a već bi se nešto mpžda i vidlo da je, jer je 12dpo. Uglavnom, nije bed, tek sam u startu… Bit će plus kad bude vrijeme. Svima koje čekate, puno sreće i lp

Drzim figee, da ugledas plusiiic 😍

Baš si draga i hvala ti, no ako i nebude ovaj, idući mjesec je nova nada😊❤️🍀

Irma90
    22. Lipanj 2020. 08:07

Pozdrav cure.
    Ja sam ovdje nova/ stara.
    Posala sam prije na temama lh trakice i na 2. Nastavku ove teme - ali sam imala pauzu jer sam liječila Ureaplasmu.
    Sad kad smo se toga riješili idemo dalje s pokušavanjem - ovaj tjedan očekujem O.
    Inače imam dijagnozu blaga inz. rezistencija, malo povišen TSH i manjak D vitamina. Trebala bi uskoro početi terapiju.

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

22. Lipanj 2020. 08:36

Irma90

Pozdrav cure.
    Ja sam ovdje nova/ stara.
    Posala sam prije na temama lh trakice i na 2. Nastavku ove teme - ali sam imala pauzu jer sam liječila Ureaplasmu.
    Sad kad smo se toga riješili idemo dalje s pokušavanjem - ovaj tjedan očekujem O.
    Inače imam dijagnozu blaga inz. rezistencija, malo povišen TSH i manjak D vitamina. Trebala bi uskoro početi terapiju.

drzimmm figeeee

anabelaaaa
    22. Lipanj 2020. 09:27

Meni temperatura pala na 36.3,odmah nakon toga dobijem,tako da sam jutros kako tuzna I  ocekujem je svaki cas...😣Tolilo nade svaki ciklus I opet razovacarenje...

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

22. Lipanj 2020. 09:33

anabelaaaa

Meni temperatura pala na 36.3,odmah nakon toga dobijem,tako da sam jutros kako tuzna I ocekujem je svaki cas…😣Tolilo nade svaki ciklus I opet razovacarenje…

znam kako ti je, bas mi je zao, klonemo malo duhom trenutno ali cemo se dici uskoro
    najedi se cokolade i odmori se od svega, ja sam ovaj mjesec odlucila ne opterecivat se
    keksat cu se svaki dan ak treba, ne zelim ni trakice pratit ma nista

jednostavno laganini, drzim fige da te tuga sto prije prode

anabelaaaa
    22. Lipanj 2020. 09:43

anci00

anabelaaaa

Meni temperatura pala na 36.3,odmah nakon toga dobijem,tako da sam jutros kako tuzna I ocekujem je svaki cas…😣Tolilo nade svaki ciklus I opet razovacarenje…

znam kako ti je, bas mi je zao, klonemo malo duhom trenutno ali cemo se dici uskoro
    najedi se cokolade i odmori se od svega, ja sam ovaj mjesec odlucila ne opterecivat se
    keksat cu se svaki dan ak treba, ne zelim ni trakice pratit ma nista

jednostavno laganini, drzim fige da te tuga sto prije prode

Hvala❤❤Bas tako,klonemo...😣Ali nema odustajanja.Mislim da smo sve prilicno pod stresom sto moze itekako kociti u svemu..I tebi zelim sto mirniji period u da uskoro aBd budemo u grupi trudnice 🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sla
    22. Lipanj 2020. 10:31

Cure ja više neznam šta da mislim , krvarenje bolovi i glavobolja prestali . Uradila jutros test i negativ 5 dana mi je do neocekivane M . Danas imam kod G ali ne verujem da će mi bilo šta reci tako rano . Normalno bi trebala biti u PMS aki ni tih simptoma nemam a imam osecaj 90% da sam trudna . U tri trudnoće jedini rani simptom koji sam imala je bila glavobolja a sada ni toga nema ... prestalo . Izludecu 

22. Lipanj 2020. 10:40

Sla

Cure ja više neznam šta da mislim , krvarenje bolovi i glavobolja prestali . Uradila jutros test i negativ 5 dana mi je do neocekivane M . Danas imam kod G ali ne verujem da će mi bilo šta reci tako rano . Normalno bi trebala biti u PMS aki ni tih simptoma nemam a imam osecaj 90% da sam trudna . U tri trudnoće jedini rani simptom koji sam imala je bila glavobolja a sada ni toga nema … prestalo . Izludecu

polako smiri se, bit ce sve ok, sacekaj do pregleda. Bit ces najmirnija kad obavis razgovor i pregled kod G. Do tada lagnini nemoj se toliko opterecivati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.