Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    30. Kolovoz 2020. 16:12

Watson, zelim ti puno srece! 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Missy87
    30. Kolovoz 2020. 16:32

Valentina sad pak nista ne vidim... 🤔
    Probaj iduci tjedan na betu otici pa ces vise znati. 
    Watson zelim to puno srece!
    Pozitivna si osoba i sigurna sam da kad budes najmanje ocekivala da ce doci beba!
    Drzite se! ❤️
    Ja sam 7dpo i kod mene nikakvi simptomi, tu i tamo neka sitna sitna bol na par sekundi dolje, jedva da osjetim... 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

❤️🙏🏻

valentina98
    30. Kolovoz 2020. 17:24

Znam da se sada nista ne vidi.. :( ako je stvarno implantacija bila 26. i 27.8 mozda je rano jos,ovaj test je cini mi se od 20mIu.. ne znam ali da sam se razocarala jesam :(  

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Missy87
    30. Kolovoz 2020. 17:40

A onda je prerano jos. Strpi se par dana, nikada nije kasno!
    Koji je po tebi dpo? 

❤️🙏🏻

valentina98
    30. Kolovoz 2020. 17:44

Missy87

A onda je prerano jos. Strpi se par dana, nikada nije kasno!
    Koji je po tebi dpo?

16dpo danas, a na 12dpo sam imala taj rozi iscjedak i na 13 dpo dvije crvene tockice.. 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

30. Kolovoz 2020. 18:03

Cure i ja vas pozdravljam. Ovdje sam u 3 i pol mjeseca svasta naucila i razmjenila iskustva. Hvala vam na podrsci, iskrenosti, radosti, tuzi i svemu sto smo djelile. Zelim vam svima uskoro plusic.
    Otvorila sam rodiljni dopust, spavam po cijele dane osjecam se kao da me traktor pregazio. Kazu da ce proci 😅
    Sigurno necu izdrzati da ponekad ne bacim oko ali necu vise biti aktivna. Watson, andela, masa, peacelily, ancio, sanjarka, jagodica i sve ostale djevojke hvala na svemu i zelim vam sve najbolje u zivotu ❤

Missy87
    30. Kolovoz 2020. 18:12

Doka zelim ti svu srecu, mirnu i urednu trudnocu!
    Uzivaj u njoj! ❤️
    Valentina a kasni ti M?
    Pricekaj jos malo, mozda i bude plusic na kraju. 
    Imas redovite ciklus? 

❤️🙏🏻

anabelaaaa
    30. Kolovoz 2020. 18:12

maša25

Sretno Watson ☀️🤩🤞

Cure moje oprostite na slikama ali ja sam toliko uzbudena unatoc negativnom testu. Ja ovo u zivotu nisam vidila 🤩🤩 malo mi jr cudno da me uopce ne bole ali bas bas nista ali ove zilacine su mi vrh !!!
    https://ibb.co/Bsz5T2g

Ne bih da te obeshrabrim, samo cu biti iskrena da se ne razocaras. Naravno od srca ti zelim da je plusic Ali ja sam pretprosli ciklus dobila istu takvu zilicu na desnoj dojci, mada sam ja prokrvarila prije na deset dana vrlo oskudno..bila ubjdedjena da sam trudna ..otisla dr ..bio he neki poremecaj hormona..a bas sam gajila nade d aje trudnoca.Prosli ciklus se pojavila isto tako na lijevoj dojci  ...Ali to sad vise I ne pratim jer mi nije neki pokazatelj.Njsmo svi isti svakako,ne Mora da znaci da kod tebe nije T .Ali eto da podijelim svoje iskustvo mozda bude nekome iz koristi..

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella🌟
    30. Kolovoz 2020. 18:16

doka1

Cure i ja vas pozdravljam. Ovdje sam u 3 i pol mjeseca svasta naucila i razmjenila iskustva. Hvala vam na podrsci, iskrenosti, radosti, tuzi i svemu sto smo djelile. Zelim vam svima uskoro plusic.
    Otvorila sam rodiljni dopust, spavam po cijele dane osjecam se kao da me traktor pregazio. Kazu da ce proci 😅
    Sigurno necu izdrzati da ponekad ne bacim oko ali necu vise biti aktivna. Watson, andela, masa, peacelily, ancio, sanjarka, jagodica i sve ostale djevojke hvala na svemu i zelim vam sve najbolje u zivotu ❤

Sretno i uživaj u ovom prekrasnom periodu♥️

Maša🤰🏼
    30. Kolovoz 2020. 18:49

Anabela stvarno? 😢 a nikad prije ti se to nije desavalo? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.