Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poppyy
    29. Kolovoz 2020. 16:26

maša25

Hvala ti paguljice tebi zelim isto ❤️ Ti neces piskit?

Meni su uvijek ciklusi bili 28-29 dana a zadnja 2 ciklusa 32, tako da do 32. dana necu sigurno nakon nakon onog razocarenja prosli mj...
    A i glupo mi je da se nadam kad nismo ciljali, odnosi oko ovulacije su bili ili zasticeni ili prekinuti snosaj tako da nista ovaj mjesec 

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    29. Kolovoz 2020. 16:27

Leoni 🌸

Pahuljica10

Leoni 🌸

Ja piskim ako ne procurim do sutra. Poceo malo krvavi sekret. Sad jedva cekam da krene iskreno

Nije gotovo dok ne krene prava M… Koliko je to oskudno/obilno? Kada (ne) ocekujes M?

Meni je uvek lutealna faza kraca bila pa sam na 26-28dc dobijala, a sad da gledam tako trebala bi juce.
    Ako gledam po lutealnoj onda mi je danaa 13dc.
    Znaci zvanicno po pravilu ciklusa trebam u ponedeljak.
    Pa onako kroz mlecni sekret tragove krvi imam. To je pocelk jos pre 2 dana tako.

Meni zvuci kao implantacijsko🤞🤞 ne prestajemo se nadati, majka priroda je cudo❤️

Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    29. Kolovoz 2020. 16:28

Andela111

Cure moje…. ja mislim da sam ja dobila M pet dana ranije…. evo imam smedji iscjedak. Upravo…. znaci ne verujem…

Jao, sve nesto krvarimo ali ni jedna ne zna na cemu je, ludi dani neki😂😅 bude li ti i inace tako prije M? Kada ti je zadnji put uranila?

Pokusavamo od 7/20

Maša🤰🏼
    29. Kolovoz 2020. 16:35

Andela ovo je implantacijsko sigurnoo 🤞🤞🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Poppyy
    29. Kolovoz 2020. 16:39

Andela111

Nikad mi ne bude tako. Imam je vec 10 godina na 28 dana i zadnjih 6 meseci se produzilo od kad radimo na bebi… ali danas mi je 26 dan ciklusa…. ja ne verujem a trebala dobiti 03.09. …. mislim nista me ne boli, zigali su me jajnici i evo smedji iscjedak na papiru…. Ali nikakav simptom jaci da cu dobiti niti grcevi nista!

Evo i meni zvuci kao impl.
    Pricala sam s vise zena o tome i neke kazu ruzicasto, neke smedje, neke nisu imale, svaka zena je razlicita i razlicite simptome ima

Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    29. Kolovoz 2020. 16:40

Sogorica je recimo imala impl. na dan M i mislila je da je to pocetak M, a sljedeci dan je nestalo

Pokusavamo od 7/20

Bella🌟
    29. Kolovoz 2020. 17:14

Andela111

Svima koji sutra piske zelim veeeelike pluseve, ja evo ni to nisam docekala, ljubim vas sve, divne ste.

Ja sam na 11 i 12 dpo imala smeđe ,oskudno implantacijsko krvarenje. Tako da... Ne mora značiti da ide M.

Mokosh
    29. Kolovoz 2020. 17:56

Cure, sretno sutra! 🤞🤞🤞

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

dinchy
    29. Kolovoz 2020. 17:57

Evo da i  se i ja pridruzim ovoj zbrci i javim da sam danas ugledala smeckasti trag na gacicama. Nikakavih drugih simptoma mentruacije nemam, ali ne znam ni kada mi je mogla biti ovulacija (ako je uopce bila) jer sam tek nedavno prestala pilule pit 

👩🏼29 god
    🧑🏻27 god
    👩‍❤️‍👨 14 god
    ➕ 22.6.2021.

Bella🌟
    29. Kolovoz 2020. 18:02

Andela111

Manje bolne ali evo ja ih imam sada…

Jesam. Boljela me strana na kojoj je bila O, i imala sam blage menstrualne grčeve kao da će svaki čas doći. I u početku trudnoće su mi ti menstrualni grčevi bili, ali bili su blagi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.