Valentina vidi li se ova sjena sa zadnje slike uzivo?
Maša rano je, dan nakon impl hcg se moze tek detektirat u krvi
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Valentina baš mi je zao. Ne znam što da kažem. Baš čudno što ne pokazuje + a toliki je dpo. Ništa sacekaj još koji dan pa ćes vidjeti.
Mašo veselim se tvom testu u utorak što si rekla da ćeš ga raditi, jer stvarno je moguće da je rano🤗
Ja povremeno dobivam grčeve i osjećam kao da će uskoro krenuti. U četvrtak bi trebala doći, ali pošto mi se ciklusi nisu još ustabilili uopće ne znam kad da ju očekujem. Tako se nadam da se primilo odmah da se suprug i ja nastavimo veselit i dobijemo svoju bebicu nakon svega, ali baš nemam neke realne objektivne šanse ovaj mjesec. Al ok, nema veze idemo dalje. Imala sam u dva navrata kratke mučnine prošlih dana,nikakve druge simptome nemam. Sad trenutno apsolutno ništa ne osjećam, grudi nisu uopće bolne/osjetljive/napuhane, ne osjećam se nikako drugačije , osim tih povremenih polaganog grčeva kao da će svaki čas stići. Ako se odvažnim možda kupim test za četvrtak ako ne stigne do tad. Vidit ćemo.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure bas mi je zao ali nije nista gotovo dok M ne dođe.
Možda je kasnija ovulacija pa treba da se duže pokaže plusić, pogotovo tebi Maša, još je rano. Implatacija se događa od 6-12 dpo.
Meni bi danas trebao biti 1dpo i mjerim temp. ujutro u 6. Sad je 36.5. I opet zaspem nakon toga i nisam se dizala iz kreveta i idem izmjeriti opet i sad je 36.8.
I sad sam zbunjena jer bazalna se mjeri jos dok ne ustajes. I nisam se ustajala oba puta i pokaze mi drugaciju temp. 🙄
Temp okvirno raste za 0. 1 svako sat vremena zato i Treba mjerit u isto vrijeme
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I ja nesto vidim na trecoj slick kod Valentine...Pa moguce da je rano kod obje...
Sanjarka jeli kod tebe po izostanku menge tri dana test bio negativan?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
https://ibb.co/6DZSW79
https://ibb.co/r4jwbMq
https://ibb.co/qp3Rr9B
Valentina kako tebi izgleda tvoj test ? jel ti uzivo vidiš nesto ??
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Valentina vidi li se ova sjena sa zadnje slike uzivo?
Maša rano je, dan nakon impl hcg se moze tek detektirat u krvi
https://ibb.co/jbnXw4X
Kako to se cini graf?Tek danas bas skocila temp..a ne vjerujem da je ovulacija ovako kasno bila..
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Bome i ja na trecoj Valentina vidim finu sjenicu.... Jel to odmah slikano.ili je dosta stajao?
Valentina, hajde molim te ovaj test sa trece slike ponovo uslikaj ali skini ovu plastiku providnu..i ja kao nesto vidim ali zna ova plastika praviti sjene...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Valentina i ja vidim nesto. Ajde ti stavi sliku i za par dana opet radi test!
Joj cure, zao mi je kod koga su neg. Ali jos je rano, iduci tjedan probajte opet, nikad nije kasno!
❤️🙏🏻
Cure bas mi je zao ali nije nista gotovo dok M ne dođe.
Možda je kasnija ovulacija pa treba da se duže pokaže plusić, pogotovo tebi Maša, još je rano. Implatacija se događa od 6-12 dpo.
Meni bi danas trebao biti 1dpo i mjerim temp. ujutro u 6. Sad je 36.5. I opet zaspem nakon toga i nisam se dizala iz kreveta i idem izmjeriti opet i sad je 36.8.
I sad sam zbunjena jer bazalna se mjeri jos dok ne ustajes. I nisam se ustajala oba puta i pokaze mi drugaciju temp. 🙄
I ja mjerim svako jutro u 6h I bude mi isto tako kasnije ako ostanem u krevetu bez ustajanja nisam.Ali sam primjetila da ako ustajem u toku noci i budim se barem jednom ,opet he temp.malo visa.Samo kad spavam u cugu 6 sati, mislim da je tad najtacnija...I meme to malo buni.
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji