Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    21. Lipanj 2020. 11:17

🌻Tinchica🦋

I sa mnom se neka čudesa dogadaju, za 5 dana bi trebala mengu dobiti, ali vec par dana imam mucnine kroz cijeli dan, danas sam vidjela i neki rozkasto smeđi iscjedak, s tim da me nocas bas zabolio desni jajnik…menga mi je inace tocna, nekad kasni dan dva, al tako puno ranije ne dolazi pa se zato cudim…Mozda se moje tijelo malo zeza sa mnom, necu se puno nadat pa nek bude sta bude, vidjet cemo uskoro 🤷‍♀️

To bu moglo biti to!Rozi iscjedak nije cest,koliko znam jedini od iscjedaka je znak trudnoce. Sretnoo🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Maja_90
    21. Lipanj 2020. 11:17

Zdravoo curke, izgleda da je ono ipak bio pocetak m, jutros je krenila prava svjeza krv... A bas sam se ponadala, ali ajde i ne pokusajemo dugo ovo nam je bio, tek prvi pokusaj inace imamo deckica starog 5 godina 🙂

anabelaaaa
    21. Lipanj 2020. 11:21

malamarelica

peggy95

Jutro cure! Jutros sam napravila test i ovo je rezultathttps://ibb.co/Vx7nHS1 ..evo ne kuzim 🤷‍♀️

Izgleda kao da su dvije crte u testnom prozorcicu. Ja bih ovo uzela kao pozitivan test jer imas reakciju u tom prozorcicu 😍

I ja mislim da ne ovo pozitivno😍😍Hoocu I ja jedan plus testiiic🤪🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• morki24
    21. Lipanj 2020. 12:52

Pozdrav svima 😁😁 
    Jedno pitanje 😁
    Ja i partner imali smo spolne odnose danas 21.6, i po kalendsru u plodnim sam danima i ovulacija bi mi trebala bit 22.6 znaci sutra :) .. pa me zanima koje su sanse za trudnocu?? 🥰😃😃

Sla
    21. Lipanj 2020. 13:23

Hey curke smao da se javim , krvarenje prestalo bolovi isto . Za sad imam samo blage grčeve u materici . Sutra u 15h imam zakazano kod G a ujutru ću napraviti test. Javiću vam novosti , jako se nadam plusicu 😚

malamarelica
    21. Lipanj 2020. 16:25

morki24

Pozdrav svima 😁😁
    Jedno pitanje 😁
    Ja i partner imali smo spolne odnose danas 21.6, i po kalendsru u plodnim sam danima i ovulacija bi mi trebala bit 22.6 znaci sutra :) .. pa me zanima koje su sanse za trudnocu?? 🥰😃😃

Sanse su ti 25% kao i svima nama u svakom ciklusu

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

• flower1234
    21. Lipanj 2020. 17:05

I ja nova se pridružujem :))) 

watson009
    21. Lipanj 2020. 18:15

peggy95

Jutro cure! Jutros sam napravila test i ovo je rezultathttps://ibb.co/Vx7nHS1 ..evo ne kuzim 🤷‍♀️

Jaooooo ovo se cini pozitiva samo takva !!! Malo cudna crtica i zbunjujuca ali je tu !!! 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

pupetta
    21. Lipanj 2020. 18:33

peggy95

Neobicna je crtica, ali se nesto vidi, tako da je po meni to dobar znak! 🙏🏻 ja bih na tvom mjestu ponovila test za 2 dana da se crtica bolje vidi 😊

Baby P 03/21 💙

Ninnach
    21. Lipanj 2020. 20:52

Pozdrav svima, evo ja još 2 dana do neželjene M. Moram priznati da nisam sigurna kako je ovo dobitni ciklus s obzjrom da kako se M približava, simptomi su iščeznuli i sad eto čekam dalje. Ako već treba doći, neka bude pa u nove pobjede. E, da, naravno da nisam izdržala pa sam danas radila test koji je bio negativan, a već bi se nešto mpžda i vidlo da je, jer je 12dpo. Uglavnom, nije bed, tek sam u startu... Bit će plus kad bude vrijeme. Svima koje čekate, puno sreće i lp

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.