Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandricak1
    27. Kolovoz 2020. 13:46

Bella🍁

Ja isto realno mislim da mi stiže M. Od danas imam neke specifične bolove koje inače prije M imam, i bas se osjećam malaksalo i tijelo me boli kao inače kad dobivam, tako da mislim da će sigurno stići. Ne znam kad jer mi se ciklusi još nisu ustabilili baš ali mislim da hoće. Pa ćemo od slijedećega mjesec kak se spada raditi🤭

Kakvi su ti simptomi bili u prvoj trudnoći ?😇

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Jagodica125
    27. Kolovoz 2020. 13:54

Divno Sayuri!!!🥳🥳🥳 cestitam ti od srca! Andela111 tebe se sjetim toooliko cesto! Znam da smo ja i ti imale iste simptome u mom 1.ciklusu pokusavanja, pa si napisala "mislim da smo trudneee" 🤗 ja sam vam javila kako 2.ciklus ne ocekujem bas previse, nista od simptoma i nekako sam sva bila blah🤭 kad ono implantacijsko krvarenje i nakon 4 dana kasnjena, prvi sjenica, pa crta ko" kuca!🥳🤗 tako da zadrzi tu pozitivu, tu smo cure da jedna drugu bodrimo, nakon padova uzdizemo i svaki plusic slavimo🥰 nista nije gotovo. Ajmo plusici!!! Mi idemo sutra na uvz, nadamo se cuti srce💗 sve ste tako divne i zasluzujete svaka plus koji se s Marsa vidi. Samo cure strpljivo. Jednostavno takva ogromna pozitiva ne moze ne uroditi plodom. 😇🌷

Bella🌟
    27. Kolovoz 2020. 14:04

Sandricak1

Bella🍁

Ja isto realno mislim da mi stiže M. Od danas imam neke specifične bolove koje inače prije M imam, i bas se osjećam malaksalo i tijelo me boli kao inače kad dobivam, tako da mislim da će sigurno stići. Ne znam kad jer mi se ciklusi još nisu ustabilili baš ali mislim da hoće. Pa ćemo od slijedećega mjesec kak se spada raditi🤭

Izostanak ovakvih bolova kakvi sad počinju😄 i dan prije mi nego je trebala doći M mi je bilo baš mucnina odjednom. I nisam imala smeđi spotting koji imam inače oko 4 dana prije M. Sad imam samo bjelkasti iscjedak kaj priznajem je malo drugačije nego inače, ali zbog ovih bolova nekako sumnjam.
    Iako se nadam onoj da je svaka trudnoca drugačija jer mi s obzirom na prošlo iskustvo takvo mišljenje i treba😅

SAYURI
    27. Kolovoz 2020. 14:25

Bella🍁

Sandricak1

Bella🍁

Izostanak ovakvih bolova kakvi sad počinju😄 i dan prije mi nego je trebala doći M mi je bilo baš mucnina odjednom. I nisam imala smeđi spotting koji imam inače oko 4 dana prije M. Sad imam samo bjelkasti iscjedak kaj priznajem je malo drugačije nego inače, ali zbog ovih bolova nekako sumnjam.
    Iako se nadam onoj da je svaka trudnoca drugačija jer mi s obzirom na prošlo iskustvo takvo mišljenje i treba😅

Bella koliko si dpo? Moj iscjedak je bio mlijecan a ponekad zuckast..🤔 

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Bella🌟
    27. Kolovoz 2020. 14:34

SAYURI

Bella🍁

Sandricak1

Bella🍁

Bella koliko si dpo? Moj iscjedak je bio mlijecan a ponekad zuckast..🤔

E sad ,to je problem posto ne znam kad mi je točno ovulacija bila. Nisam ju nicime pratila , a ciklusi su mi još neredoviti nakon spontanog pa se ne mogu orijentirati. Po bolovima i iscjedku rekla bi da je O bila oko 12. /13. dana ciklusa, što je super rano za mene i po tome sam 11 dpo. Po jednoj aplikaciji je trebala biti 16. Dan ciklusa ,iako tad simptome nisam osjetila što bi značilo da je dnaas 8 dana dpo.  Mi jesmo hopsali 12. i 13. Dana ciklusa kad sam ja po simptomima mislila da bi mogla biti O i onda par dana nismo taman kad su po kalendaru bili dani za O tako da uopće ovaj mjesec ne mogu ništa pretpostaviti.
    Ovaj žućkasti iscjedak sam imala u trudnoći ,ali blagozuckasti se smatra normalan. Imala sam ga doduše i prije koji ciklus nakon spontanog,sad se više ni ne sjećam. Bitno da nema mirisa i popratnih stvari poput peckanja i sl. 

27. Kolovoz 2020. 14:42

Upravo sam skontala da jedino mene ne bole grudi ovdje, a kao nadam se nečemu hahaha
    Ja koja inače baš često imam problem s tim, jer imam neke ciste u grudima i skoro uvijek me bole, bar na dodir, e baš ovaj mjesec ništaaa, pa ni na dodir, samo mi recimo ne prijaju dodiri, nekako mi smeta, ali ne da boli. I plus svi ostali simtomi koje sam recimo kao i imala jučer, poput bolova i čudnih osjećaja u maternici, blage mučnine i sl. danas ništa, NI-ŠTA.
    Ovaj piš piš u nedjelju mi nekako sve manje uzbudljiv postaje. 
    Ali nema veze, i ako dobijem ja ću piš piš, da neko drugi možda ukrade energiju 

27. Kolovoz 2020. 14:57

Meni je opadanje kose bilo direktno vezano uz problem sa štitnom, a vidim da si i ti na terapiji. Kontroliraj hormone, ali i željezo. Vrlo često je uzrok jedno od to dvoje. 

27. Kolovoz 2020. 15:05

Sva tri izvadi, ali ft3 i ft4 su hormoni štitne i njih je bitno držati optimalnim, kako bi i tsh bio ok. Ako ti je visok ft4, a hipo si, moguće da ti treba smanjiti terapiju. Provjeri sutra hormone, pa ćeš znati šta dalje. 

watson009
    27. Kolovoz 2020. 15:27

Hope   - ➕❤️
    Kona13 -  ➕ ❤️
    Zara01 - ➕❤️
    Jagodica - ➕❤️
    Pixiedust28 - ➕❤️
    Mare. su - ➕❤️
    Sanjarka88-➕❤️
    Kontesa1-➕❤️
    SAYURI-➕❤️
    Na čekanju ➕🤞 
    Mokosh - 28.08.
    Sandricak1 27./28.8.
    Leoni-28.08.
    Valentina_23- 28.08.
    U novom su ciklusu ♥:
    Irenaa0809- 02.09.
    PeaceLily - 03.09.
    Andela111 - 03.09.
    Maša25-05.09.
    Missy87 - 06.09.
    Inana1 - 08.09.
    Anabelaaaa-08.09.
    Divna_Sa-12.09.
    Watsoon009-16.09.
    Freya_444-21./22.09.
    Tissa- 25.09.
    Ancioo-28.09.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    27. Kolovoz 2020. 15:28

Hope   - ➕❤️
    Kona13 -  ➕ ❤️
    Zara01 - ➕❤️
    Jagodica - ➕❤️
    Pixiedust28 - ➕❤️
    Mare. su - ➕❤️
    Sanjarka88-➕❤️
    Kontesa1-➕❤️
    SAYURI-➕❤️
    Na čekanju ➕🤞 
    Mokosh - 28.08.
    Sandricak1 27./28.8.
    Leoni-28.08.
    Valentina_23- 28.08.
    U novom su ciklusu ♥:
    Irenaa0809- 02.09.
    PeaceLily - 03.09.
    Andela111 - 03.09.
    Maša25-05.09.
    Missy87 - 06.09.
    Inana1 - 08.09.
    Anabelaaaa-08.09.
    Divna_Sa-12.09.
    Watsoon009-16.09.
    Ancioo-21.09
    Freya_444-21./22.09.
    Tissa- 25.09.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.