Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    watson009
    27. Kolovoz 2020. 09:07

Hope   - ➕❤️
    Kona13 -  ➕ ❤️
    Zara01 - ➕❤️
    Jagodica - ➕❤️
    Pixiedust28 - ➕❤️
    Mare. su - ➕❤️
    Sanjarka88-➕❤️
    Kontesa1-➕❤️
    Na čekanju ➕🤞 
    Mokosh - 28.08.
    Sandricak1 27./28.8.
    Leoni-28.08.
    Valentina_23- 28.08.
    U novom su ciklusu ♥:
    Irenaa0809- 02.09.
    PeaceLily - 03.09.
    Andela111 - 03.09.
    SAYURI- 04.09.
    Maša25-05.09.
    Missy87 - 06.09.
    Inana1 - 08.09.
    Anabelaaaa-08.09.
    Divna_Sa-12.09.
    Watsoon009-16.09.
    Freya_444-21./22.09.
    Tissa- 25.09.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

anabelaaaa
    27. Kolovoz 2020. 09:09

Zao mi je cure 😔Sve znamo,kakva su razocarenja is mjeseca u mjesec..Ali necemo ostati,pa doci ce jednom kraj I razocarenjima...Tu amo da se druzimo,razmjenjujemo iskustva,misljenja...da se smijemo,da placemo, Sve je to zivot.Pa ja sam sebi rekla,nije kraj svijeta,sta god da bude...Zivot je kratak I treba u svakom danu naci razlog za radost,sta god nam se desavalo. 🤗 Iskreno suosjecam as svima vama I zelim vam sve sto I sebi... ❤Ne budite tuzne ....zagrlite svoje muziceke jako I znajte mako neko nema ni ti srodni dusu I budite zahvalne sto imate nekoga da s  vama djeli I dobro I zlo.
    https://ibb.co/PxJ75Sp evo moja temp.jutros...sad niska I u drugom djelu totalno...do 36.4 je bila u prvoj fazi..sad ne razumijem sta se desava...Da li je manjak progesterona,ne znam cemu da se nadam I ovaj mjesec 😎Ali sta je tu je..

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

watson009
    27. Kolovoz 2020. 09:09

Mokosh koliko dugo pokusavate ? Ma nemoj odustajati, borba iz mjeseca u mjesec s nama ludakinjama hehehehe 🙏♥
    Tissa isplaci se,barem meni bude lakse nakon razocarenja..taj dan sam u komi al iduci dan vec smisljam sto dalje.😩

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    27. Kolovoz 2020. 09:14

anabelaaaa

Zao mi je cure 😔Sve znamo,kakva su razocarenja is mjeseca u mjesec..Ali necemo ostati,pa doci ce jednom kraj I razocarenjima…Tu amo da se druzimo,razmjenjujemo iskustva,misljenja…da se smijemo,da placemo, Sve je to zivot.Pa ja sam sebi rekla,nije kraj svijeta,sta god da bude…Zivot je kratak I treba u svakom danu naci razlog za radost,sta god nam se desavalo. 🤗 Iskreno suosjecam as svima vama I zelim vam sve sto I sebi… ❤Ne budite tuzne ….zagrlite svoje muziceke jako I znajte mako neko nema ni ti srodni dusu I budite zahvalne sto imate nekoga da s vama djeli I dobro I zlo.
    https://ibb.co/PxJ75Sp evo moja temp.jutros…sad niska I u drugom djelu totalno…do 36.4 je bila u prvoj fazi..sad ne razumijem sta se desava…Da li je manjak progesterona,ne znam cemu da se nadam I ovaj mjesec 😎Ali sta je tu je..

Mozda ipak jos nisi ovulirala?? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    27. Kolovoz 2020. 09:15

Mokosh

Jutro, cure! Lijepo sto ste se tako dogovorile. Ja sam morala napraviti test danas da zavrsim s time. Kupila sam u ljekarni clearblue 1 minute, jedini koji su imali. Test je negativan. Tako da je vjerojatno do tog iscjetka doslo zbog nekakve upale. Osjetim da dolje nije sve kako treba. Od tog ucestalog mokrenja, do bolova u donjem dijelu leđa, pa do osjecaja zarenja dolje koje se pojavilo jucer. Nisam jos dobila, iscjedak danas nisam vise primjetila. Sad mogu samo cekati da vjestica dode, no moguce da ce mi i kasniti zbog svega toga. Ugl tu moja prica zavrsava. Ovo mi je bila posljednja prilika. Rekla sam si eventualno jos 9mj, no onda bi mogla tako u nedogled. Muz mislim da nije bas za to. Razocarani smo oboje, no jos nismo to bas procesuirali, niti smo stigli posteno razgovarati o svemu. U svakom slucaju, zivot ide dalje i zivot treba ici dalje. Ne mogu tapkati na mjestu. Imam prekrasne dvije curice pored sebe i na njih se trebam prvenstveno fokusirati. Realno, nemam se na sto zaliti. A vama drage zene zelim plusice sto prije. Stvarno vam od srca zelim da postanete majke jer je to jedno prekrasno i bogato iskustvo. ❤

Zasto odustajes???? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

anabelaaaa
    27. Kolovoz 2020. 09:26

Sanjarka88 🦋

anabelaaaa

Zao mi je cure 😔Sve znamo,kakva su razocarenja is mjeseca u mjesec..Ali necemo ostati,pa doci ce jednom kraj I razocarenjima…Tu amo da se druzimo,razmjenjujemo iskustva,misljenja…da se smijemo,da placemo, Sve je to zivot.Pa ja sam sebi rekla,nije kraj svijeta,sta god da bude…Zivot je kratak I treba u svakom danu naci razlog za radost,sta god nam se desavalo. 🤗 Iskreno suosjecam as svima vama I zelim vam sve sto I sebi… ❤Ne budite tuzne ….zagrlite svoje muziceke jako I znajte mako neko nema ni ti srodni dusu I budite zahvalne sto imate nekoga da s vama djeli I dobro I zlo.
    https://ibb.co/PxJ75Sp evo moja temp.jutros…sad niska I u drugom djelu totalno…do 36.4 je bila u prvoj fazi..sad ne razumijem sta se desava…Da li je manjak progesterona,ne znam cemu da se nadam I ovaj mjesec 😎Ali sta je tu je..

Mozda ipak jos nisi ovulirala??

Ma ne znam ni sama ..ako I nisam onda druga faza ce biti prekratka skroz...endometrij bio 7,8 na 12 dan...ne znam kako ce se zadebljati bez uticaja progesterona.Ja se bojim da nece ni biti ovulacije..ovdje se svakakp napravi presjek zbog niske temp u prvom djelu..Bojim se tih folikula koji nisu bili pukli da ce se formirati opernove ciste...jer nema sanse da pod ovako niskom temp.ide sve dobrim tokom 

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Missy87
    27. Kolovoz 2020. 09:44

Drage moje nemojte nikada odustati!
    Covjek toliko toga prodje u zivotu, uspone i padove i svejedno ne odustaje, tako i sada!
    Kod mene je tek 5mj rada na bebici pa ne planiram odustati, a mogu zamisliti kako je tek vama koje u duze radite na tome!
    No, sve smo tu radi podrske! I svima ce uspjeti jednoga dana!
    Svidja mi se ovo vase testiranje isti dan, donosi malo svjezine i veselja! 😊😊
    Kod mene je 4DPO i nista posebno!
    Kad vidim nesto, javit cu svakako!
    No kakva sam ja, spremam se na M lagano, da si sacuvam malo pameti jos. 😂
    Drzite se!
    One koje rade testice uskoro drzim 🤞🤞🤞🤞❤️❤️

❤️🙏🏻

anabelaaaa
    27. Kolovoz 2020. 09:54

Leoni 🌸

Dobro jutro devojke. Zao mi je za negativan test i za dolazak M 😟
    Anabela, vidi moj graf… Samo skokovi i padovi. Endometrijum mi je bio na 10dc 6mm pa mi je ipak bila O iz levog jajnika i ostala cista na desnom.
    Mene jos boli sisa, samo desna, sada ne znam vise da li je misic ili zlezde koje vuku od pazuha, jer boli u gornjem desnom uglu (kod pazuha) i to samo na dodir. Danas skok temp ali sam se puno puta budila. U pola 12 dosao mm sa posla-bila sam budna do pola 1. Pa u 2 sam se budila,krenuo na put-u pola 4 sam se uspavala. Pa u pola 6 da merim temp. Bas sam imala burnu noc.
    Iscedka nemam vise juce popodne kada je bio onaj obilan.

Mozes li postaviti graf molim te? Ma mene muci samo sto je niska temp. Ovdje je razlika izmejdu dvije faze dobra .  Ali mi je realno niska I jedna I druga .nikad nije bila ovakva od kad mjerim..A kazu za sest mjeseci mjerenje upoznas svoju bazalnu.. 😁vraga upoznas...iz mjeseca u mjesec nesto novo..

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

SAYURI
    27. Kolovoz 2020. 09:56

Nisam izdrzala...9dpo..
    https://freeimage.host/i/d4PQQs

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

anabelaaaa
    27. Kolovoz 2020. 10:07

SAYURI

Nisam izdrzala…9dpo..
    https://freeimage.host/i/d4PQQs

Ovdje neke sjenice bjele 🤔

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.