Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    27. Kolovoz 2020. 11:05

Missy87

SAYURI

Leoni 🌸

Sayuri to je to!!! 😍😍😍 Radujem se za tebe. Jesi merila temp? Jel imas graf?

Hvala draga Leoni… sada cekamo tebe 🙏🙏 Nisam radila graf ni temp, samo sam radila LH trakice i eto pogodili….moram reci da uopste nisam imala egg iscjedak..eto koga interesuje nije nuzan toliko koliko kazu…

Nisi imala tokom O?
    Ajde, znaci da je dobro, nije nesto lose.. 😄😄

Neee. Nista...jedva, tek nesto krenulo poslije O...i to dan iedan..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    27. Kolovoz 2020. 11:10

Mashaya

Woooow, čestitke, Sayuri! Da sve bude najbolje moguće.
    Daj nam sada više informacija, koliko ti je dana do novog ciklusa? Sad si me hipnotizirala da i ja uradim ranijeJesi li na prvi urin radila?

Jesam prvi urin, 9dpo Gravignost ULTRA. on reaguje na 10ml/U...bas bas osjetljiv..
    Simtpmi ovako:

1,2 DPO nista..
    3 DPO grudi pomalo naticu..
    4DPO grudi vec pomalo teske i bolne ispod pazuha, pocinje mlijecni bijeli iscjedak...koji je jos tu...
    5 DPO grudi bole, bole bole..
    6 DPo grudi natekle, bolne , punije i teze. Pociniu vene da se pojavljuju ( ima slika negdje na temi LH trakice).
    7-8 DPO sve isto smetaju mirisi..
    9 DPO ( jutros) Sve isto ne daj Boze grudnjak obuci. Novi simptom: zadisem se na mali napor i odlucim test uraditi...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Sandricak1
    27. Kolovoz 2020. 11:25

SAYURI a koliko vec pokusavate ? 😍

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

27. Kolovoz 2020. 11:49

Halloo dame, saljem vam svima zagrljaje i veselim se svim plusicimaaaaa
    skoknem, procitam vas ali nista ne komentiram
    Ja sam taman prestala imati i bacamo se na posao, ovaj put cu opet uzeti cb digitalni i odlucili smo bas hopsati narednih 15 dana, vjerujem da cu iduci mjesec imat plusic osim ako opet ne bude terenskog rada
    Pocela sam konzumirati Novalac kapsule i cekam kapi Femisan A da mi stignu, malo sam bila pratila svoje kalendarcice i taman se nekako u vrijeme ovulacije potrefilo da M mora ici na teren ili uspijemo samo jedan dan hopsat pa si sad ulazem sve nade i trud :D

Svida mi se jakooo vasa ideja sa nedjeljno testiranje, drzim vam svima fige da ugledate plusice
    Nemojte se ljutiti sto me nema cesto ali zaista vas pratim ipak ne mogu bez vas :) <3

Watson ako zelis, upisi me na listu za 21.09. a ja cu se do tad povremeno javljat i hopsat sve u 16 :)

Sayuri cestitam ti! drzim fige da crtica tamni
    Andela tebi prvoj zelim da u nedjelju ugledas plusic jer ti po porukama vidim veliku zelju za bebacom naravno da zelim i vama ostalima ali ona mi je nekako u glavi non stop:)

Jagodice samo uzivaj u svojoj mrvici i javljaj nam se, Sanjarko i ti isto bas ste me sve obradovale s plusicima

SALJEM VIRTUALNE ZAGRLJAJE I DAME NEMA ODUSTAJANJA SAMO NAPRIJED!!

pupetta
    27. Kolovoz 2020. 12:17

Anci00 tako mi je drago da si se javila! ❤ Sretno s hopsanjem i drzim fige da iduci ciklus bude dobitan i da nam se pridruzis na proljetnim bebicama. Saljem ti veliki zagrljaj ❤

Baby P 03/21 💙

Bella🌟
    27. Kolovoz 2020. 12:22

Sayuri 🤭🤭 vidi se crticaaaa😁 odlično, čestitam. Ponovi još na dan kad trebaš dobiti.
    Ancioo držim fige🤞

anabelaaaa
    27. Kolovoz 2020. 12:28

Ja prijavljujem danas jakooo vodeni iscjedak, nakon mliecnog koji je bio dva Dana.. Treci dan mi je od navodne ovulacije..Sta hi moglo to biti? 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sandricak1
    27. Kolovoz 2020. 12:39

anabelaaaa

Ja prijavljujem danas jakooo vodeni iscjedak, nakon mliecnog koji je bio dva Dana.. Treci dan mi je od navodne ovulacije..Sta hi moglo to biti?

Hmmm,da nije mozda tek sad ovulacija ? 🤔
    Pupeta jel tebi bese test bio pokazao pozitivno tek kad je izostala ? A pre toga bio negativan?

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

anabelaaaa
    27. Kolovoz 2020. 12:50

Andela111

Anabelaaa bice da se nesto dogadja, ja mislim da je to znak T🥳

Eee da je sreceee 🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

pupetta
    27. Kolovoz 2020. 12:51

Sandricak1

anabelaaaa

Hmmm,da nije mozda tek sad ovulacija ? 🤔
    Pupeta jel tebi bese test bio pokazao pozitivno tek kad je izostala ? A pre toga bio negativan?

Negativan nakon 3 dana izostanka i pozitivan nakon 6 dana izostanka. Ovulacija mi je bila na 21. dan ciklusa pa se nije odmah pokazalo. 😊

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.