SAYURI cestitam ,prava si sretnica! Uzivaj u trudnoci maksimalno♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson, ako nije problem, ubaci i mene na listu cekanja molim te 😊 31.8. mi je dan D 🤞
Ja bih da prijavim ponovne blage grčeve u maternici, i providno-bijeli iscjedak bez mirisa. Jedino što mi je fakat čudno je to što od jučer imam te neke bolove u maternici, kao da ću dobiti, a to mi se stvarno ne dešava nikada tako ranije (u ovom slučaju 5 dana), nego baš taj dan kada trebam dobiti i procurim u roku od 3-4 sata. Ovi ostali simptomi dođu i odu i sve tako, pa se i ne nadam previše.
Ejjj curke evo i mene malo.. uzela sam si odmor malo od svega kako me prosli mj zeznula cista.. bila na pregledu prosli tj i sve je u redu hvala bogu. Ako mogu mozda i ja na listu hehe 9.9 bi trebala biti M obzirom da mi je prosli mj kasnila 6 dana. Doduse trudili smo se prosli tj svega 3 dana pauze imali i ovaj tj krenuli radno haha. Od simptoma nemam nista previse osim laganu bol u cickama ali samo na dodir i neka lagana probadajuca bol kod jajnika i maternice, i jedino eto sad mi je malo miris mesa zasmrdio pa ga nisam mogla pojest ali mislim da bi to bilo pre rano da bude neki simptom. Nadam se pozitivnom ali ne ocekujem bas previse.. I cestitke svim zenicama sto su dobile pozitivan testic ❤❤❤❤❤🤗🥰
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Boze jos sam u proslom mj haha ovaj mj ugl bila cista i menga kasnila haha
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
SAYURI cestitam ,prava si sretnica! Uzivaj u trudnoci maksimalno♥
Hvala watson, zelim i tebi sto prije + 😘
Da li je neku trudnicu jajnik zigao kao prvi simptom?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ajme super je ideja za kolektivno piskenje u nedjelju, zelim da vam Bog svima podari plus🙏🙏❤️
Mi ovaj mjesec nismo radili na bebi, ali ja si ne mogu pomoci, ja cijelo vrijeme citam forum i pratim jesenske bebe i placem od ljepote...
A da ne spominjem opsesivno trazenje savrsenih kolica i preslatkih kombinacija za bebe i gledanje videa o trudnoci😅😅 jesam li jedina luda ovoliko?
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Pahuljica moj must do prije spavanja procitam sve sa foruma i pogledam valjda sve nove videe o porodu i trudnoci na youtube - u hahahaha 😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Tinceeee drago mi je da si opet sa nama! Naravno da je sve ok i da je 9 mesec bas tvoj zato samo napred drzimo ti fige da su to sve znaci trudnoce❤️
Hjoj daj boze, ali ne zelim se nadati previse, vise mislim da nisam nego da jesam... tako je i prosli mj pocelo malo cicke pa ovo pa ono i na kraju nista 🙁
👰🏼♀️🤵🏻--3 god💍❤
Zadnja M 9/8/20
Termin 16/5/21🥰
Mene brine jer nemam apsolutno nikakav simptom 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji