Curke evo i ja se javljam jucer sam bila kod ginekologa rekla je da je sve ok, jos samo cekamo papa test u utorak, pokrili smo sve plodne dane tako da mengu (ne) ocekujemo 3.07. drzite fige 😄😄
Drzim!!!
Koliko pokusavate?
Tek 3-4 mjeseci, kad bude bit ce, nadamo se jako brzo
I meni je moja jutros stigla, pomalo tužna ali nadam se da će idući puta bit bolje
Držim fige svima 🥰🥰
Noćim curkama želim dobrodošlicu ☺️☺️
I meni je moja jutros stigla, pomalo tužna ali nadam se da će idući puta bit bolje
Držim fige svima 🥰🥰
Noćim curkama želim dobrodošlicu ☺️☺️
Nemoj biti tuzna
Samo naprijed ...
MAja1102 sretno, javljaj nam stanje! 😊
Anci00 razumijem te, dozvoli sebi da budes malo u deprici, ali onda se podsjeti zasto sve ovo radis i sjeti se sto te sve lijepo ceka u skoroj buducnosti. Samo hrabro u novi ciklus 🙏🏻❤
Baby P 03/21 💙
Zdravo curke, da ne otvaram novu temu da pitam tu, mozda ima neka da me posavjetuje. Naime kasni mi 4 dana, ovulacija je bila prosle sedmice cini mi se ako ja dobro to racunam, tj trakica mi je pokazala. Medjutim test sam radila, juce, popodnevnim urinom vidjela se skroooz blaga crtica skoro kao sjena. S tim d bi ja danas, dobila nekakav, svijetlo rozi, smeđi iscjedak? Ne znam uopste ni da li sam trudna, sutra radim novi test, ako pokaze idem ginekologu naravno. Sto mislite, zabrinuta sam jako... 😓
Zdravo curke, da ne otvaram novu temu da pitam tu, mozda ima neka da me posavjetuje. Naime kasni mi 4 dana, ovulacija je bila prosle sedmice cini mi se ako ja dobro to racunam, tj trakica mi je pokazala. Medjutim test sam radila, juce, popodnevnim urinom vidjela se skroooz blaga crtica skoro kao sjena. S tim d bi ja danas, dobila nekakav, svijetlo rozi, smeđi iscjedak? Ne znam uopste ni da li sam trudna, sutra radim novi test, ako pokaze idem ginekologu naravno. Sto mislite, zabrinuta sam jako… 😓
Po tome sto si opisala moguce da je rijec o implantacijskom krvarenju. Napravi test prvim jutarnjim urinom, crtica bi trebala biti tamnija ako se radi o trudnoci. Sretno! 😊
Baby P 03/21 💙
Zdravo curke, da ne otvaram novu temu da pitam tu, mozda ima neka da me posavjetuje. Naime kasni mi 4 dana, ovulacija je bila prosle sedmice cini mi se ako ja dobro to racunam, tj trakica mi je pokazala. Medjutim test sam radila, juce, popodnevnim urinom vidjela se skroooz blaga crtica skoro kao sjena. S tim d bi ja danas, dobila nekakav, svijetlo rozi, smeđi iscjedak? Ne znam uopste ni da li sam trudna, sutra radim novi test, ako pokaze idem ginekologu naravno. Sto mislite, zabrinuta sam jako… 😓
Po tome sto si opisala moguce da je rijec o implantacijskom krvarenju. Napravi test prvim jutarnjim urinom, crtica bi trebala biti tamnija ako se radi o trudnoci. Sretno! 😊
Slažem se s puppetom, javi nam rezultate kad napravis testis! Drzim fige!
Ancioo bas mi je zao zbog tebe, glavu gore! I u akciju ❤😘
Hvala vam curke, guglala sam mnogo o tome. Moze biti, pocetak menstruacije ili implatntacijsko, ne znm nemam nekih odredjenih bolova da ce mda dodje, nekak imam cudno probadanje u donjem dijelu stomaka, nis vise..
I da uzasno me bole dojke, kada legnem ili oblacim brus, ne znam mozda usmiljam uzbudjena sam 🙂🙂🙂
I sa mnom se neka čudesa dogadaju, za 5 dana bi trebala mengu dobiti, ali vec par dana imam mucnine kroz cijeli dan, danas sam vidjela i neki rozkasto smeđi iscjedak, s tim da me nocas bas zabolio desni jajnik...menga mi je inace tocna, nekad kasni dan dva, al tako puno ranije ne dolazi pa se zato cudim...Mozda se moje tijelo malo zeza sa mnom, necu se puno nadat pa nek bude sta bude, vidjet cemo uskoro 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji