Moj muz bi vjerovatno mislio da je odlucio zivot prozivjeti sa ludom zenom kad bi znao koliko istrazujem o svemu tome. 😁
Upravo sam mu poslala poruku kako mi nekako sve smrdi i imam mucninu cijeli dan, na sta mi je odgovorio "e pa ljubili, ko zna, mozda si i trudna, a gledam sada tekmu, cujemo se malo kasnije" 🤣🤣 vrlo je uzbudjen zbog mojih muka 😃
Hahaaha..bas me nasmija..Ma muski su takvi…Ne znaju se oni uzivat kao mi 😁 a dobri su opet…nije njima lako s nama koje toliko truda ulazemo u svaki ciklus 😂
Mislim,ne znaju se užuvit kao mi 😆
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Watsono hvala ti draga🌷 ja nekako gledam da nije sve gotovo dok m ne dode, mozda se uzalud nadam a mozda i ne 🤷🏻♀️ Ali nada je tu 🤞nee, za 28.8 jer mi je ocito prava o bila 14.8.. 🧐
Saljem vam sliku simptoma Sanjarka lakse mi je tako nego da pisem ovdje ponovno a pisal sam na app.. 🙃
https://ibb.co/nQnh648
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Dobra vecer, cureee! Kako ste????🥰🤗 joj super vam je ova lista i ideja sa kolektivnim piskenjem u nedjelju🥳 drzim vam svima fige🤞ja i moja borovnica lezimo na kaucu i gledamo NBA playoffse... 😅🤷♀️
Hej jagodice🤗🤗 ja sam se spremala piškiti kolektivno Iako realno ne očekujem + posto stvarno smo fulali većinu plodnih dana i na kraju se nismo baš previše ovaj mjesec oko svega toga sekirali. Nemam nikakve posebne simptome. Al baš se veselim bebici i skroz sam spremna na to.
Kako si nam ti? Jel ide sve kako treba ići?
Dobro jutro svima ☕
Hope - ➕❤️
Kona13 - ➕ ❤️
Zara01 - ➕❤️
Jagodica - ➕❤️
Pixiedust28 - ➕❤️
Mare. su - ➕❤️
Sanjarka88-➕❤️
Kontesa1-➕❤️
Na čekanju ➕🤞
Tissa - 27.08.
Mokosh - 28.08.
Sandricak1 27./28.8.
Leoni-28.08.
Valentina_23- 28.08.
Maša25 - 29.08.
U novom su ciklusu ♥:
Irenaa0809- 02.09.
PeaceLily - 03.09.
Andela111 - 03.09.
SAYURI- 04.09.
Maša25-05.09.
Missy87 - 06.09.
Inana1 - 08.09.
Anabelaaaa-08.09.
Divna_Sa-12.09.
Watsoon009-16.09.
Freya_444-21./22.09.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jutro cure! Koje ste vi kraljice, umirem na ovo kolektivno piskenje 😂♥ drzim palceve na najjace, ocemooo plusiceee!!! 🙌
Drage moje, ja hladim glavu od silne zelje za trudnocom,bas nam je lijepo...mm tako opusten,nije bebicu niti jednom spomenuo.
Mi smo u 8.ciklusu,hopsamo, mazimo se i bas nas briga!
Citam vas letimicno,listu osvjezavam da ne zaboravim na kojoj je stranici.
valentina draga ja tebe bas zezam s listom,oproostiii 🙏♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jutro cure ☕️
Ma ovo za muzeve sam htjela komentirat : da on zna uopce koliko se mi u ovom “trecem stanju” raspitujemo, zivciramo , brinemo oni bi zavrsili vjerovatno na psihijatriji. Ja svog iskreno zelim postedit tog stresa i on je prosli mjesec bio jadan bas jako razocaran kad nije bio plusic , a i ja bi ga bas volila iznenadit ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Watson 2 puta sam na lisi haha meni ne smeta ali evo za sutra mozes maknut :P
Ja simptoma jos uvijek nemam nikakvih osim tog bijelog iscjedka kojeg iman uvijek pa sam malo u bedu ali se nekako nadam da ni necu imat simptome do implantacije pa onda cekam neki roskasri iscjedak ili nesto 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro, cure! Lijepo sto ste se tako dogovorile. Ja sam morala napraviti test danas da zavrsim s time. Kupila sam u ljekarni clearblue 1 minute, jedini koji su imali. Test je negativan. Tako da je vjerojatno do tog iscjetka doslo zbog nekakve upale. Osjetim da dolje nije sve kako treba. Od tog ucestalog mokrenja, do bolova u donjem dijelu leđa, pa do osjecaja zarenja dolje koje se pojavilo jucer. Nisam jos dobila, iscjedak danas nisam vise primjetila. Sad mogu samo cekati da vjestica dode, no moguce da ce mi i kasniti zbog svega toga. Ugl tu moja prica zavrsava. Ovo mi je bila posljednja prilika. Rekla sam si eventualno jos 9mj, no onda bi mogla tako u nedogled. Muz mislim da nije bas za to. Razocarani smo oboje, no jos nismo to bas procesuirali, niti smo stigli posteno razgovarati o svemu. U svakom slucaju, zivot ide dalje i zivot treba ici dalje. Ne mogu tapkati na mjestu. Imam prekrasne dvije curice pored sebe i na njih se trebam prvenstveno fokusirati. Realno, nemam se na sto zaliti. A vama drage zene zelim plusice sto prije. Stvarno vam od srca zelim da postanete majke jer je to jedno prekrasno i bogato iskustvo. ❤
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Dobro jutro cure. Ja prijavljujem da je kod mene stigla u dan. 😔
Neću vam pisati koliko sam opet razočarana...
Ali ništa, idemo dalje, u novi ciklus 💪.
Watson možeš me staviti na listu tamo negdje 25.09.😏
👱♀️32|🙎♂️42
Trudimo se oko godinu dana za 👶no.1
Obavljene pretrage:
👱♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
Sljedeći koraci: Spermiogram, Hsg, Mpo?
Sortiraj odgovore
Najstariji