Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Snoopyiica95
    24. Kolovoz 2020. 08:23

Watsonoo zasto si me maknila sa liste? Tu sam ja, citam vas samo sto ne pisem jer mi je signal na mobitelu los pa treba dugo da objavi komentar.. 3 dana kasni m 😅

Mokosh
    24. Kolovoz 2020. 08:41

Jutro! Evo ja ispijam caj od brusnice. Nema kave za mene neko vrijeme. Ima li kakvih novosti? Tko radi test?

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Maša🤰🏼
    24. Kolovoz 2020. 08:44

Jutro ☕️☕️☕️
    Ja bi najradije da zatvorim oci i da dode drugi ponedjeljak da mogu radit test :p

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

freya_444
    24. Kolovoz 2020. 09:24

Dobro jutro svima 
    Danas ujutro imam lagane grčeve dolje kao pred M, ali puuno slabije i smeđi iscjedak, mali ali ipak je. Danas mi je 12dpo i trebala bi dobiti 27.8. Sve mi ovo čudno nešto, osjećam se kao da ću procuriti već danas 
    Cicke bole, leđa me ubijaju, ali evo drugačije je to što mi je lice čisto, a uvijek mi se pred M pojave oni klasični PMS prištići po bradi. Baš ne znam što da mislim

Lucija 16.12.2021.💗

Missy87
    24. Kolovoz 2020. 09:27

Jutro. 
    Ja popila kavicu, kisa pada.. Moj macak se dosao maziti malo pa uzivamo!
    Cure drage nadam se da ce biti puno plusica ovaj mjesec! 🤞🤞
    Imamo posla preko glave s tim, pa nek dodje godisnji od 9mj! 😊😊🤞🤞🤞🤞😊❤️
    Kod mene nista novo, sinoc obavili posao prema kalendarima je gotov, prema lh jos nije, kako god.. Radimo mi dalje jos par dana i nadamo se! 🤞🤞🤞😄😄❤️

❤️🙏🏻

anabelaaaa
    24. Kolovoz 2020. 09:54

Leoni

Mene krenule da bole grudi ali samo na dodir.
    Kako je moguce da mi na dve aplikacije budu dva razlicita dana O?
    https://ibb.co/5x6Hr7G
    https://ibb.co/VttKQk1
    Meni nije jasno. Prva je ff druga je Femometer.

Ma vjeruj lh trakicama a grafikoni su samo pokazatelji da se ovul odigrala...to ti je bitno I za kasnije pracenje da temp ne padne ispod cover linije .Dan gore dole..bitno da ste sve pokrili...Neki grafikoni naprave presjek dan ranije...tako da se ne zamaraj...sad samo prati simptomcice I jos malo vrijeme za testic 🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

24. Kolovoz 2020. 10:53

GDJE JE ANCIOO ? DUGO JE NISMO ČULI.

Bella🌟
    24. Kolovoz 2020. 10:55

Joj cure, ja sam jučer popodne dobila temperaturu, 38.2 i svaka tri sata ju skidala lekadolima. I  ujutro je bila 37.2 i sad hvala bogu više ništa. Morati ću nazvati dr da vidim što ćemo. Osjećam se dobro, ništa osim temperature i boli u zglobovima, točnije koljenu nije bilo. A ponekad mi zna tako bez razloga skočiti temperatura i to bude najčešće jedan dan, kao što je bilo i sad, al zbog ove korone nije mi svejedno. 
    Watson uživaj na odmoru😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2020. 10:56

Doka dodes na proljetnice? 🙂
    Zara, Hope, Kontesa? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

24. Kolovoz 2020. 11:57

doka1

GDJE JE ANCIOO ? DUGO JE NISMO ČULI.

Hay tu sam ja, povremeno vas procitam ali nista ne komentiram, ne stignem nekada
    kad si pisala da ti je beta visoka pomislila sam aha evo blizanci,bas mi je bilo drago zbog tebe
    nisam se mogla sjetiti lozinke pa sam dodala jos jednu nulu u imenu, cestitam ti na duploj sreci :)
    kod mene nema nista novo, na godisnjem sam, dobila sam pa se bacam u nove pobjede ali iskreno se ne zelim zamarati, malo mi je to previse hopsat cu kad god i eventulano kupiti cb digitalni

Cestitam vam svima buducim proljetnicama nadamo se da cemo i mi uskro u tu grupicu sto vas Sanjarka poziva, a ako ne stignemo onda makar u ljetnu
    Hvala vam cure sto me se sjetite <3

ljubim vas sve i saljem virtualne zagrljaje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.