Moj test na dan (ne) ocekivane 🥰❤️🙏
https://ibb.co/3BCJrtz
Wow koji lijepi plus 😀 mislim da se nakon ovog više ne trebaš testirati 🤣
Ja javljam da mi kasni 1 dan,bol u grudima sa strane je već jaka,toliko da me grudnjak smeta i vrijeđa. Počinjem vjerovati da se nešto događa. Sad razmišljam da javim seki da uzme test i da ga napravim sutra ujutro. Trenutno me smeta što nisam doma uz muža da mu pokažem ako je pozitivno. Nema veze,iznenaditi ću ga kad dođem.
Zvuci dobrooooo 🥰🤩🤩🤩
Sutra obvezno, bude plus ko kuca! ❤️ 🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E da nisam bila nestrpljiva pa piskila rano
Nebi se toliko stresirala oko svega
Da je bilo pameti pa prvi test napravit danas 🤣
Hvala cure ❤️❤️❤️
Po meni je svakako bolje pričekatit dan kad M treba ili pak ne treba doći pa radit test.😁 Ovako je moj plusić izgledao kad sam testirala na dan očekivane M. Prije toga nisam testirala. Ovako si se bezveze živcirala i izluđivala nijansama testa.😅 ali znam, forumska euforija te malo ponese.😁
Sve znam
Luda glava 🤦♀️🤦♀️🤷♀️
Sanjarka88 draga pa to je prekrasan primjer plusica,nema naprezanja ociju hehehhe 😎♥
Zelim ti smirenu i opustenu trudnocu!!
Posipaj nas prasinom hehe 👆
Ovakav isti test si radila 9DPO? Zanima me koji da si uzmem ovih dana…
Ja cu piskiti u subotu ujutro, 2 dana prije ocekivane vjestice. Idem na neku festu pa me jaaako strah ako sam T da ni ne pomirisim alkohol!
Saljem vam zagrljaj i neka sve uskoro docekamo ovakve lijepe plusice !!!!
Na 9dpo sam radila Kineza
Najosjetljiviji od clearblue testova ti je onaj s crtom ne ovaj s plusom iako i ovog mozes 4 dana prije ocekivane
Ali onaj s crtom je 10ml osjetljivost. Meni je na 10dpo lipo pokazao
Sanjarka sad uzivaj lagano, bez ikakvog stresa 🥰🥰
Kontesa 🤞🤞🤞🤞 ja vjerujem da je plusic, baci testic pa da se radujemo s tobom.
Meni prijateljica javila da je da joj brat dobio sina, salje slike, ja se rasplakala... nazovem je, sretna sam zbog nje, stvarno jesam... ali svaki put nesto zaboli kad cujes, vidis, kako neki ljudi lako a ti se moras patiti, kidati iz mjeseca u mjesec... tako da, sve vas razumijem, ali bice, osjecam da ce i moja sreca doci meni u zagrljaj 👶🤲🥰
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Uživajte zajedno i sve najbolje vam želim ❤️ čestitam
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Sanjarka prekrasan plus♥️
Kontesa piški i sretno +💕💕
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sanjarka cestitam jos jednom, sve najbolje zelim🥰🥰
Sandricak tako je i meni. Moji susjedi preko puta mene, punu kucu djece imaju, svaki po troje klinaca, a ja onak ni prvo ne mogu dobit, s obzirom da me opcenito zivot nimalo nije mazio, bas ti tesko bude i osjecas se jadno, a nasao bi svu utjehu svijeta u tome malome cudu da se dogodi ❤
Sanjarka tvoj plus me taaakooo raduje 👍🏻😍😍😍 jesteee skocila tempp. Jel sad mora 3 dana da se zadrzi gore pa da se kaze sa sigurnoscu da je bila O?
Kontesa javljaj seee obavezno 🤞🏻🤞🏻
Tako je 👌
Hvala ti ❤️
Ajme Sanjarka kako je to krasan plus, eto vidis da si se nervirala bezveze :) uzivaj u svakoj sekundi trudnoce :) jos sas kad Watson dobije plusic, pa mi cemo se pokidati oko vodjenja liste haha to je dobitno izgleda haha moja app kaze prekosutra O a bas osjetim jajnik da krece kljucati, boli na kasalj, boli na nagle pokrete, a i iscjedak je krenuo. Malo su nam dani bljak ali cemo se potruditi pokriti barem svaki drugi dan....
Sanjarka tvoj plus me taaakooo raduje 👍🏻😍😍😍 jesteee skocila tempp. Jel sad mora 3 dana da se zadrzi gore pa da se kaze sa sigurnoscu da je bila O?
Kontesa javljaj seee obavezno 🤞🏻🤞🏻
Tako je 👌
Hvala ti ❤️
Ali na dobrom sam putu onda 🙄 tako se bojim te temperature 😹
Jutros kad vidla da je visa od juce bas sam se obradovala 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Znam taj osjecaj 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji