Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandricak1
    16. Kolovoz 2020. 15:39

Jesam resila da ovaj mesec ne razmisljam puno o trudnoći, ali iskreno i o ovom sajtu, mislila sam da odmorim mozak. I onda me iz vedra neba pogodi sestrin pozitivan test na trudnoću koju čak nije ni planirala.  Ne znam sta da kazem, nekako sam i srecna i tuzna i ,ne znam . Uzasno se osećam...

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Bella🌟
    16. Kolovoz 2020. 17:22

Sandricak1

Jesam resila da ovaj mesec ne razmisljam puno o trudnoći, ali iskreno i o ovom sajtu, mislila sam da odmorim mozak. I onda me iz vedra neba pogodi sestrin pozitivan test na trudnoću koju čak nije ni planirala. Ne znam sta da kazem, nekako sam i srecna i tuzna i ,ne znam . Uzasno se osećam…

Razumijem te osjećaje. Baš mi je zao što ti je tako 😔 nemam ti što pametno i utješno za reći , osim da se držiš i da čim prije ugledaš svoj +♥️

Missy87
    16. Kolovoz 2020. 19:54

Totalno te razumijem!
    Moja prijateljica prije mjesec dana slavila kcerkin 1 rođ. A sad vec 5mj trudna, iznenada.. 
    Drago mi je zbog nje ali sam u isto vrijeme i trudna, i mozda nije ok od mene ali pokusavam izbjegavati slike sa klincima jer mi onda jos gore.. 😏

❤️🙏🏻

Missy87
    16. Kolovoz 2020. 19:55

Pardon.. *tuzna

❤️🙏🏻

watson009
    16. Kolovoz 2020. 21:51

Ja bih rekla da je O bila 14.i 15.DC po trakicama. 👆

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Mokosh
    16. Kolovoz 2020. 22:17

Meni su zavrsili plodni dani. Iskoristili smo ih maksimalno i sad mi preostaje cekati 28.08. Morat cu se zaokupirati necim da ne razmisljam previse o ishodu jer kontam da ce me to dovesti do ludila. 😅 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2020. 22:19

Leoni

https://ibb.co/5vM19Q9
    Sta mislite? 🙄😬

Prosao pik 🤞 javi kolika ce ti sutra biti temp 😊

Valentina nikad imala ovakav iscjedak, no zvuci totalno pozitivno. Jedva cekam tvoj testic sutra 
    Iako, ako je ovo bila implantacija, treba bar 48h da ti nesto pokaze na testu 🤞🤞🤞

PeaceLily Hopsanjeee 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    16. Kolovoz 2020. 22:20

Mokosh

Meni su zavrsili plodni dani. Iskoristili smo ih maksimalno i sad mi preostaje cekati 28.08. Morat cu se zaokupirati necim da ne razmisljam previse o ishodu jer kontam da ce me to dovesti do ludila. 😅

Sad kad krenu simptomi odmah sutra 💪😅

Hope
    16. Kolovoz 2020. 23:04

Ej komadi,tu sam 🙋‍♀️ Šaljem vam slane pusice sa mora,uživamo na godišnjem..
    Nisam vas citala par dana jer stalno neka žurba,al evo veceras sam napokon uhvatila malo telefon i reko da vidim kaj se događa i ima li nam novih plusica..
    zelim vam svima sreću i čim prije da ugledate pozitivne testice..
    Watson 🤞🏼❤️ 

Sanjarka88
    17. Kolovoz 2020. 07:08

Leoni

Sanjarka88 🦋

Leoni

https://ibb.co/5vM19Q9
    Sta mislite? 🙄😬

Prosao pik 🤞 javi kolika ce ti sutra biti temp 😊

Javljam 😁 nadam see porastu temp!!!

Vidim da je porasla 💪💪💪💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.