Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa
    16. Kolovoz 2020. 10:00

valentina_23

Ja prijavljujem nekakvu crvenu „opnu“.. stavljam sliku, ali PAZNJA! Tko ima slab zeludac neka ne gleda.. 🦋
    Mislila sam da nikada nigdje necu objaviti slike svog „iscjedka“ ali evo moram 🙈 🚨https://ibb.co/x1cHyzq🚨 sta bi to moglo bitiiii? Ovo okolo je sperma sigurno, jer smo sinoc imali odnos🙈
    Danas je 10dpo od prvog pika, kazem to jer su mi lh trakice bile poz i 12.,13.8 🤷🏻‍♀️

Mogla bi biti implantacija 🤞🤞🤞

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

watson009
    16. Kolovoz 2020. 10:15

Hope   - ➕❤️
    Kona13 -  ➕ ❤️
    Zara01 - ➕❤️
    Jagodica - ➕❤️
    Pixiedust28 - ➕❤️
    Mare. su - ➕❤️
    Sanjarka88-➕❤️
    Na čekanju ➕🤞 :
    Kontesa1 16.08.
    Pupa 19.08.
    Valentina_23 21.08. 
    Tinchica 22.08.
    Mara Kokosica - 23.08.
    Watson- 24.08.
    U novom su ciklusu❤️ 🤞:
    Tissa - 27.08. 
    Mokosh - 28.08.
    Sandricak1 27./28.8.
    Maša25 - 29.08.
    Irenaa0809- 02.09.
    PeaceLily - 03.09.
    Andela111 - 03.09.
    Missy87 - 06.09.
    Inana1 - 08.09.
    Anabelaaaa-08.09.
    Divna_Sa-12.09.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    16. Kolovoz 2020. 10:21

Jutro drage cekalice !!! 
    Gledam popis i drzimo palceve Kontesa1 za plusic !!!! 
    Nadam se da nisma zaboravila nikoga dodati na listu,bunite se ako jesam!
    Cure kojima je dosla vjestica ,znam kako vam je i zao mi je....😭 toliko nade i truda i iscekivanja i onda ostanes razocaran, ja se isplacem,natocim casu bina i kazem "e iduci mjesec je moj " !!!! 
    Gdje nam je Jagodica, ako citas pisi nam malo ♥
    Hope kako si ? 
    Valentina meni ovo isto izgleda kao da se nesto dogada!!!! Jel te bole grudi?
    Saljem vam virtualne zagrljaje! 🙌♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    16. Kolovoz 2020. 10:26

Pupa molim te reci mi zasto tvoj m pije fertil up? Kakav mu je spermiogram? 
    Ne gubi nadu,nije svima bio pozitivan test na 11DPO!!! Ne usporeduj se sa drugima,sve smo mi drugacije ♥😎

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Pupa
    16. Kolovoz 2020. 10:37

watson009

Pupa molim te reci mi zasto tvoj m pije fertil up? Kakav mu je spermiogram?
    Ne gubi nadu,nije svima bio pozitivan test na 11DPO!!! Ne usporeduj se sa drugima,sve smo mi drugacije ♥😎

On ima astenozoospermiju. Doktori ne govore da je loš nalaz i da se s takvim može zatrudniti, ali pitanje je koliko će vremenski trebati. Idemo na MPO idući mjesec. Ja imam viši prolaktin, ali ni on nije toliko visok da bi mogao stvarati probleme.
    No, vidjet ćemo. 
    Hvala na podršci ❤️

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

watson009
    16. Kolovoz 2020. 11:32

Pupa to je inseminacija jel tako? Znaci imate dogovoren termim vec ? Ajme bas mi je drago na velikom koraku ali ni ne gubi nadu za ovaj ciklus dok jos nema vjestice! 
    Andela pa zeno koliko ti imas tog godisnjeg odmora ? Ahahhahahhaha 
    Nema nista posebno kod mene, O je prosla (ako je i bila)  i imam tijekom dana par puta bolne i teske grudi sto inace nemam...
    Vidjeti cemo, nemam previse vremena ovaj mjesec za opterecenja pa sve prepustam prirodi...mi smo s nase strane sve napravili.
    Sretno draga i tebi!

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

valentina98
    16. Kolovoz 2020. 12:00

Jao cureeee!☺️ Napraviti cu test sutraa tek 🤞 ne bole me grudi,malo su mi bradavice osjetljive,ali zato onaj osjecaj kao da cu M dobiti ne prestaje,to me drzi vec par dana 🤭

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Pupa
    16. Kolovoz 2020. 12:29

watson009

Pupa to je inseminacija jel tako? Znaci imate dogovoren termim vec ? Ajme bas mi je drago na velikom koraku ali ni ne gubi nadu za ovaj ciklus dok jos nema vjestice!
    Andela pa zeno koliko ti imas tog godisnjeg odmora ? Ahahhahahhaha
    Nema nista posebno kod mene, O je prosla (ako je i bila) i imam tijekom dana par puta bolne i teske grudi sto inace nemam…
    Vidjeti cemo, nemam previse vremena ovaj mjesec za opterecenja pa sve prepustam prirodi…mi smo s nase strane sve napravili.
    Sretno draga i tebi!

Da, prvo nam je preporučena inseminacija pa ćemo vidjeti dalje. Još moramo neke krvne pretrage raditi do tada, čekati nalaze briseva itd. Ima još posla haha 

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Bella🌟
    16. Kolovoz 2020. 13:28

Pupa držimo fige i za ovaj ciklus🤞
    Valentina čekamo test🤭🤞
    Stigli mi nalazi briseva i uredni su tako da smo mi jučer krenuli napokon s hopsanjem i sad negdje je otprilike ovulacija pa ćemo vidjeti kako će ovaj mjesec ići.

Pupa
    16. Kolovoz 2020. 13:32

PeaceLily

Pupadržimo fige i za ovaj ciklus🤞
    Valentinačekamo test🤭🤞
    Stigli mi nalazi briseva i uredni su tako da smo mi jučer krenuli napokon s hopsanjem i sad negdje je otprilike ovulacija pa ćemo vidjeti kako će ovaj mjesec ići.

Super za nalaze, samo hopsajte 🤞🤞🤞 

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.