Uglavnom vidit ću još sutra. Pa ako ne dođe,seka mi radi u ljekarnoj,uzet će mi test. Onda ću se potruditi pričekat da kasni 2-3 dana pa ću piškiti. Iskreno,strah me je testa 🤣
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Jutro. Prijavljujem negativan test (11dpo, 27. dan ciklusa) 😔
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
☹️☹️☹️ Zao mi je pupaa, ali dok ne dodje M nije nista gotovo!!! 👍🏻 I ako dodje bice sledeceg meseca 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Hvala ti. 😉 Bit će, ali eto, razočaram se svaki put kad vidim taj veliki minus 😔
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
😔😔😔
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Samo da vam pozelim laku noc 🥰
Tko nam piski sve sutra? 🤩🤞🤞🤞
Ja bi piškila a nemam test. Grudi me jako bole sad već sve intenzivnije (u PMS me nikad nisu tako boljele) i imam osjećaj da ću dobit ali svaki put trčim na WC pa nema ništa. I blagi su mi grčevi dolje. Ne znam hoću dobit ili neću. Opustit ću se pa šta bude.
Zvuci dobro 🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro☺️🌷🌸
Kako ste mi danas? 💫
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
☹️☹️☹️ Zao mi je pupaa, ali dok ne dodje M nije nista gotovo!!! 👍🏻 I ako dodje bice sledeceg meseca 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Hvala ti. 😉 Bit će, ali eto, razočaram se svaki put kad vidim taj veliki minus 😔
Nista nije gotovo dok vjestica ne dode 🌺🤞
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ja prijavljujem nekakvu crvenu „opnu“.. stavljam sliku, ali PAZNJA! Tko ima slab zeludac neka ne gleda.. 🦋
Mislila sam da nikada nigdje necu objaviti slike svog „iscjedka“ ali evo moram 🙈 🚨 https://ibb.co/x1cHyzq 🚨 sta bi to moglo bitiiii? Ovo okolo je sperma sigurno, jer smo sinoc imali odnos🙈
Danas je 10dpo od prvog pika, kazem to jer su mi lh trakice bile poz i 12.,13.8 🤷🏻♀️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Prijavljujem da je vjestica stigla bas na vrijeme jutros. 👹👹 A i ocekivala sam je, tako da je razocarenje manje.. sljedeci ciklus za (ne) dobiti je 12.09. Mozda bas sljedeci bude dobitni 🤞🤞🙏🙏
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji