Bokic!
Nova sam ovdje..
dosta tema sa procitala, ne bi htjela otvarati novu(ako treba otvorim😎) , pa cu pisati ovdje.. planiramo bebicu kroz godinu..da se desi i prije, daj Boze(ne pazimo)..mene zanima ima li ovdje koja mama da je ona mlada postala mama a tata malo stariji? Spermiji su mu super. Ima 40 god.. hoce li stvarati probleme? Meni je gin.zadnje rekao da sam zdrava mlada zena.🤓 i to me obradovalo posto sam imala malo problema sa cistama..sad je sve cisto. Kakva su vasa iskustva? Jel bilo problema za napraviti bebicu?😊
Ja sam ostala trudna sa 20,rodila sa 21, muz je imao 26 kad se sin rodio.. mi smo radili na sinu 6mjeseci, ali nikada nismo gledali kad su plodni dani,nego sta bude i kad bude.. i od tih 6mj vec skoro 3mj sam bila trudna, a nisam znala jer sam imala m 🤷🏻♀️ Eto moje iskustvo 😄 eto moj muz je „malo stariji“ od mene… ne znam na koliku razliku tocno mislite ali eto… sretno🤞❤️
Ja sam u dvadesetima, on 40😊 ne volim bas pisati jer ljudi vole osuditi razliku u godinama koja je malo veca 😅 uf, ta M zna bit zeznuta, sve cesce cujem da su zene imale menstruaciju i bile trudne.
Hvala🥰🥰
Najbolje onda “pustiti” pa kad bude bude. ❤️❤️🥰
❤️
Ma kao da su godine bitne!
Ako se volite i postujete, nema razlike, niti u godinama!
A sad kad se primi, primi se.. Uvijek je dobrodošlo! 🥰🥰🤞🤞🤞🤞
❤️🙏🏻
Evo i lh trakica
https://ibb.co/h9V97Vh
Pupa, MiaMisica, Valentina…. Jeste piskile??? Ajmo koja ce mi bit terminusa? 🤩🤩🤩
Anabelaaaa zao mi zbog m, no bit ceeeee!
Ajmo cure, imate jos cijeli mjesec da upadnete u proljetne bebe. Amo sveeeee ❤️🥰🙏🤞
Vidis da je sve u reduuu 💕☺️
Ja jesam trudna ali to moj test jos ne zna 😂😂😂😂
https://ibb.co/tDPMp6B
https://ibb.co/LPKtYLV
Kao da se nesto nazire ali necu se ponadati jer je jooos raaano 9dpo🤞 kazem da moj test jos ne zna 😂
Vidim nestoooo, samo neka tamni 🤞 🤞 🤞 🤞 strpi se 2 dana pa pisni opet 🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka samo opusteno! Plusici su tu, bebica dolazi! 😊❤️❤️
Valentina i ja nesto vidim, slabo al vidim, za dva dana radi opet! 🤞🤞
Kod mene 7 dan ciklusa, jucer hopsali, danas odmaramo.
Od 8dc piskim na lh trakice.. Prvi put.. 😊
Ne znam do kad bi trebali pokusavati, kad da odemo kod gin na preglede..
Da vidimo kakvo je sve skupa..
Joj toliko se nadam, ne mogu ni zamisliti taj dan kad test prikaze plusic kao vama. Koji je to osjecaj negdje.. 🥰
Znam da ona dva dana kada mi kasni stalno idem piskit (kao uvijek) pa odmah gledam papir dal ima crvenog. A tek kad ne bude! 🥰🥰🥰
Nadam se, nadam!! 🤞🤞🤞🤞
Docekat ces i ti taj dan, vrlo brzo ❤️
Evo i lh trakica
https://ibb.co/h9V97Vh
Pupa, MiaMisica, Valentina…. Jeste piskile??? Ajmo koja ce mi bit terminusa? 🤩🤩🤩
Anabelaaaa zao mi zbog m, no bit ceeeee!
Ajmo cure, imate jos cijeli mjesec da upadnete u proljetne bebe. Amo sveeeee ❤️🥰🙏🤞
Sori sto nisam jucer javila,bio je - i definitivno sam dobila M i to do to mjere da sam nocas umirala od bolova (cak me bolilo u intervalima ko trudovi-uzas)
Sve u svemu drago mi je jako zbog vasih plusica moj ce uskoro ❤
Bas mi je zao 😔 ajde bude sad ovaj ciklus pa se druzimo dalje na proljetnicama ❤️
Bokic!
Nova sam ovdje..
dosta tema sa procitala, ne bi htjela otvarati novu(ako treba otvorim😎) , pa cu pisati ovdje.. planiramo bebicu kroz godinu..da se desi i prije, daj Boze(ne pazimo)..mene zanima ima li ovdje koja mama da je ona mlada postala mama a tata malo stariji? Spermiji su mu super. Ima 40 god.. hoce li stvarati probleme? Meni je gin.zadnje rekao da sam zdrava mlada zena.🤓 i to me obradovalo posto sam imala malo problema sa cistama..sad je sve cisto. Kakva su vasa iskustva? Jel bilo problema za napraviti bebicu?😊
Moj ce 37 uskoro, i evo iz prve 👌
Samo da vam pozelim laku noc 🥰
Tko nam piski sve sutra? 🤩🤞🤞🤞
Imam jedno pitanje muž i ja radimo na bebe i ovaj mjesec mi kasnu jedan dan ,ali nemam nikakvih simptoma ???
Joj ovo za godine naci to nije ni malo bitno, ja imam 23 M ima 30 nije to neka velika razlika ali ja sam uvijek smartala decke svojih godina klincima i neozbiljne ( one u mojoj okolini) uvijek sam zeljela da mi decko bude stariji i ozbiljniji i evo super funkcioniramo. Tako da mislim da godine ni najmanje nisu bitne bitno da ste vas dvoje zadovoljni sa svojim odnosom pa pusti babe neka pricaju :)
Svi kazu da moj M izgleda bas mlado pa eto :P
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Samo da vam pozelim laku noc 🥰
Tko nam piski sve sutra? 🤩🤞🤞🤞
Ja bi piškila a nemam test. Grudi me jako bole sad već sve intenzivnije (u PMS me nikad nisu tako boljele) i imam osjećaj da ću dobit ali svaki put trčim na WC pa nema ništa. I blagi su mi grčevi dolje. Ne znam hoću dobit ili neću. Opustit ću se pa šta bude.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji