Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MisicaMia
    11. Kolovoz 2020. 09:01

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Sanjarka88 🦋

MisicaMia

Sanjarka88 🦋

Sta se mene tice

21dc, 9dpo temp je jos malo porasla jutros, no ne zanosim se niti malo, inace mi poraste na 21dc, bumo vidili kako ce se ponasat sljedece dane
    Ne zanosim se mozda jer apsolutno nemam osjecaj da sam t i nemam simptoma!
    Znaci proslu t u ovom periodu sam vec imala brdo simptoma sad nista
    Cice bole isto od o. Nema promijene u jacini ni nacinu boli. Iscjedak nista, bolovi nista, pristici nista ono bas bzvz
    Jedino sto od jucer kad je popustila žeđ imam cudan okus u ustima. Ne mogu ga opisati. Kao suhoca neka neugodna al ne prolazi kad se napijem
    Al to moze bit stagod….

Ako ce ista znaciti ja u prvoj trudnoci-niti jedan jedini simptom osim sto sam imala uzasno bolno mokrenje svakih 15 minuta ali za to je bila kriva bakterija e.coli.
    Znaci doslovno niti jedan simptom a bome niti do kraja trudnoce.

Znam da je moguce, no kako je prosla bila intenzivna po simptoma nekako mislim da ce i sljedeca bit takva 🤷‍♀️
    No skroz sam mirna, zaista ne ocekujem da se uhvati iz prvog pokusaj, volila bi do kraja godine da bude, nakon toga cu se vec pocet sekirat 😂

E tako iskreno i ja razmisljam jer onak bas da smo potrefili s tim jednim odnosom na dan O bilo bi divno ali i ako nismo dobro..
    Nemam testica kodkuce.ali mislim da bih mogla do dm-a pa uzeti.
    U prosloj trudnoci sam pravila kad je vec debelo kasnila i clearblue mi pokazao plus i 2-3 tjedna.
    A implanatacija moze biti 6-10 dana nakon oplodnje jel?

6-12 dana, iako koliko sam ja skuzila obicno je oko 8.dana. Ti si imala ono neko smeđarenje? Koji dpo?

Haha mi smo imali isto samo jedan odnos i to dan prije o 🤦‍♀️😁

Ja sam bila uvjerena do 7.mj.ove godine da mi je O 14-15 dan jer mi je M jedan mjesec dolazila 26 dana a drugi mjesec 29 dana prvih par mjeseci ove godine.onda je pocelo 26-27 i potrefilo se da sam taman na pregledu bila dan prije O pa mi je rekla.

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

anabelaaaa
    11. Kolovoz 2020. 09:03

Sanjarka88 🦋

Sta se mene tice

21dc, 9dpo temp je jos malo porasla jutros, no ne zanosim se niti malo, inace mi poraste na 21dc, bumo vidili kako ce se ponasat sljedece dane
    Cice bole isto od o. Nema promijene u jacini ni nacinu boli. Iscjedak nista, bolovi nista, pristici nista ono bas bzvz
    Jedino sto od jucer kad je popustila žeđ imam cudan okus u ustima. Ne mogu ga opisati. Kao suhoca neka neugodna al ne prolazi kad se napijem
    Al to moze bit stagod….

Pa nikad ne znas,mozda bas taj osjecaj bez simptoma bude simptom...🤗Mene sve moguce prati pomalo mucnine,glavobolje,bol u ledjima,preumorna sam.. Ali vise mi je mucno pricati o tim simptomima koji na kraju zavrse opet menzesom. 🤪Temp jutros 36.6,malo pala,sta sad to znaci...obicno pres mengu pada odmah na 36.3.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2020. 09:25

mare.su

Nisam,odlucila sam da cu se do sutra strpit,ako ne i prekosutra.. znam samo da me nocas probudila bol u cicki kad sam na nju legla🤷🏻‍♀️

Svaka cast na strpljenju 💪 🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2020. 09:27

anabelaaaa

Sanjarka88 🦋

Sta se mene tice

Al to moze bit stagod….

Pa nikad ne znas,mozda bas taj osjecaj bez simptoma bude simptom…🤗Mene sve moguce prati pomalo mucnine,glavobolje,bol u ledjima,preumorna sam.. Ali vise mi je mucno pricati o tim simptomima koji na kraju zavrse opet menzesom. 🤪Temp jutros 36.6,malo pala,sta sad to znaci…obicno pres mengu pada odmah na 36.3.

Neka simptoma 🤞🤞🤞🤞
    Ti trebas dobit za 3 dana? Kad ti inace padne temp? Meni npr na prvi dan m tek 

anabelaaaa
    11. Kolovoz 2020. 09:38

Jeste,za tri Ali necu da dobijem 😂Inace padne tri dana prije a evo gledam pretprosli graf,I ovdje mi je nesto postepeno padalq ...evo,to je ovaj zeleni..
    https://ibb.co/sJBt1sx

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2020. 10:27

anabelaaaa

Jeste,za tri Ali necu da dobijem 😂Inace padne tri dana prije a evo gledam pretprosli graf,I ovdje mi je nesto postepeno padalq …evo,to je ovaj zeleni..
    https://ibb.co/sJBt1sx

Figeee da se sutra opet podigne a ne da nastavi padat 🤞🤞🤞🤞🤞

Pupa
    11. Kolovoz 2020. 10:49

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro trudilice 😊

Mare. Su si piskila? 🤞 🤞 🤞 🤞

MiaMisica ja sam totalno pozitivna u vezi tebe, ti si koji dpo sad? 11?

Missy87 i ja imam te trakice, meni su super 😊

Watson drzim do neba fige da taktika svako 2 dana bude vec ovaj mjesec uspješna 🤞🤞🤞❤️

Pupa joj sestro po nadutosti 🤣🤣😩 kako si ti?

Evo čudno se osjećam. Imam grčeve po cijelom trbuhu (nemam proljev), boli me glava, umorna sam. Danas idem kod gin radit briseve pa sam nervozna i luda. 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Sanjarka88
    11. Kolovoz 2020. 10:55

Pupa

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro trudilice 😊

Watson drzim do neba fige da taktika svako 2 dana bude vec ovaj mjesec uspješna 🤞🤞🤞❤️

Evo čudno se osjećam. Imam grčeve po cijelom trbuhu (nemam proljev), boli me glava, umorna sam. Danas idem kod gin radit briseve pa sam nervozna i luda.

Zasto si nervozna?
    Hrpa simotoma, to volimo 😁

• mare.su
    11. Kolovoz 2020. 11:01

Sanjarka88 🦋

mare.su

Nisam,odlucila sam da cu se do sutra strpit,ako ne i prekosutra.. znam samo da me nocas probudila bol u cicki kad sam na nju legla🤷🏻‍♀️

Svaka cast na strpljenju 💪 🤞🤞🤞

Znam da cu se razocarat pa odgadjam
    Hahah
    🤦🏻‍♀️

12.08. ➕❤️
    👩🏻 29
    👨🏻 33

Pupa
    11. Kolovoz 2020. 11:03

Sanjarka88 🦋

Pupa

Sanjarka88 🦋

Dobro jutro trudilice 😊

Zasto si nervozna?
    Hrpa simotoma, to volimo 😁

Ma ne znam, svaki put kad idem kod gin sam pomalo nervozna 🙈 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.