Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Kolovoz 2020. 09:38

Zara92

Pozdrav cure, nova sam ovdje ali vas pratim vec jako dugo, a nikako da se javim🤣
    Pokusavam zatrudnjet vec godinu dana. Pratim ovulaciju testovima i po cervikalnoj sluzi. Test za ovulaciju bio je pozitivan 28.07 i imali smo s.o skoro sve plodne dane i dan ovulacije. Sljedecu menstruaciju trebala bi dobit 12 ili 14.08, ciklus mi varira oko 28,29 dana rijetko kad 27 dana.
    Jucer popodne imala sam vodenasti iscjedak, nakon kojeg sam dobila mali smedi iscjedak i jako slabe grceve koji traju 5min pa se smire, pa za par sati opet al samo na kratko, par puta kad bi se obrisala bila bi prisutna smeda krv na papiru al jedva primjetna.. Danas nemam nikakvih grceva niti krvi, ujutro sam se obrisala i opet je bila prisutna smeda krv na papiru jako malo, svijetla, jedva primjetna. Danas ujutro napravila sam test clear blue obican i bio je negativan, ako se radi o implatacijskom kada bi test trebao pokazati +? Dal mi se isplati ic vadit betu danas? Hvala puno na odgovoru i svim curkama zelim jedan debeli +, a drugim cestitam na + ❤️😘

Koliko ti je inace lutealna faza? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    10. Kolovoz 2020. 09:55

Leoni

Jagodice sve cestitke od srca!!! Tvoja poruka mi je toliko draga i toliko topla srcu, da mi se cini da bih zaplakala od srece (prepisujem hormonima) 💜💜
    Uzivaj 😍😍
    Devojke, ja se javljam danas posle posete dr.. Drzite mi palceve da folikul raste!

Sretnooo 🤞🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Zara92
    10. Kolovoz 2020. 10:07

Sanjarka88 🦋

Zara92

Pozdrav cure, nova sam ovdje ali vas pratim vec jako dugo, a nikako da se javim🤣
    Pokusavam zatrudnjet vec godinu dana. Pratim ovulaciju testovima i po cervikalnoj sluzi. Test za ovulaciju bio je pozitivan 28.07 i imali smo s.o skoro sve plodne dane i dan ovulacije. Sljedecu menstruaciju trebala bi dobit 12 ili 14.08, ciklus mi varira oko 28,29 dana rijetko kad 27 dana.
    Jucer popodne imala sam vodenasti iscjedak, nakon kojeg sam dobila mali smedi iscjedak i jako slabe grceve koji traju 5min pa se smire, pa za par sati opet al samo na kratko, par puta kad bi se obrisala bila bi prisutna smeda krv na papiru al jedva primjetna.. Danas nemam nikakvih grceva niti krvi, ujutro sam se obrisala i opet je bila prisutna smeda krv na papiru jako malo, svijetla, jedva primjetna. Danas ujutro napravila sam test clear blue obican i bio je negativan, ako se radi o implatacijskom kada bi test trebao pokazati +? Dal mi se isplati ic vadit betu danas? Hvala puno na odgovoru i svim curkama zelim jedan debeli +, a drugim cestitam na + ❤️😘

Koliko ti je inace lutealna faza?

Zadnja m je bila 16.07 i trajala do 20.07 lutealna je 14 dana, po tome bi onda danas trebala dobit? Onda je to najvjerojatnije m a ne implatacijsko, nikad nisam imala tako nesto, obicno odma nakon smedeg iscjedka pocinjem curit

Pokusavamo od 10/19 prvo 👶
    Petrova 10/2020
    👩‍💼 27, hormoni ✅ brisevi ✅ papa ✅
    ❌Sono hsg 15.07.21 - obostrano otezano, osteceni jajovodi, IVF postupak
    Stimulirani, 06.06 Gonal 225, 10.06 Cetrotide, 13.06 Ovitrelle
    15.06 punkcija, 5 oocita, nema❄️
    20.06 ET, vracene 2
    26.06 ➕, 27.06 ➕
    29.06, 9dnt, 102.46 🍀 02.07, 12dnt, 361.22 🍀
    21.07 6tj+6 ❤️
    7.10 17+6 🐞❤️
    15.03.2023💙Dečko💙
    2.postupak Vinogradska 2025
    Ivf 3/25 🤞 10.03 11js, 3❄️❄️❄️, 15.03 ET 1 blastocista, 25.03 beta 116🍀

Missy87
    10. Kolovoz 2020. 10:13

Jagodice cestitam vam! Uzivaj u ovom predivnim razdoblju zivota! ❤️😊
    Nema mene, malo odmaram.. 😊
    Cure koje cekaju plusice drzim prstice da se primilo! 🤞🤞🤞🤞🤞❤️
    Nego, pocnete li odmah poslije M ili onih dana kad krene O?
    Ja to i poslije M i kad krene O.. 
    Ne znam kako se to nikad ne uhvati.. ustvari znam ali kao ne znam.. 🤪

❤️🙏🏻

Bella🌟
    10. Kolovoz 2020. 10:26

Missy87

Jagodice cestitam vam! Uzivaj u ovom predivnim razdoblju zivota! ❤️😊
    Nema mene, malo odmaram.. 😊
    Cure koje cekaju plusice drzim prstice da se primilo! 🤞🤞🤞🤞🤞❤️
    Nego, pocnete li odmah poslije M ili onih dana kad krene O?
    Ja to i poslije M i kad krene O..
    Ne znam kako se to nikad ne uhvati.. ustvari znam ali kao ne znam.. 🤪

Poslije M odmah🤭 danas odradila briseve i sad čekam nalaze par dana pa još pazimo i ako je sve ok krećemo, nadam se da ćemo uhvatiti O ovaj mjesec, da neće nalazi prekasno 😬
    Nekako poslije M krenuti i onda od 10.-20. dana ciklusa svaki drugi dan i možda dan prije O i na O , a ostale svaki drugi. Tako nekako mislim da ćemo probati.
    Leoni sretno🤞

MisicaMia
    10. Kolovoz 2020. 10:27

Evo cure ja bas sa mojom prvom sjedim na kavi i gledam izbio jedan pristic tako da cini mi se da stize M.
    Iscjedak je nestao a grudi postale bas bolne i sastrane.

Mia 2014 🐰
    samo nas dvije❤..i sada netko treci ❤

MisicaMia
    10. Kolovoz 2020. 10:27

Svima koje iscekuju plusic drzim 🤞🤞🤞🤞❤

Mia 2014 🐰

Bella🌟
    10. Kolovoz 2020. 10:37

Leoni

Cure jel smem postaviti sliku sekreta?
    Sada na papiru sam imala onako srednje rastegljiv sekret, ali nije providan. Jel smem postaviti da vidite?

Meni takve stvari ne smetaju, tako da što se mene tiče može.

MisicaMia
    10. Kolovoz 2020. 10:50

Leoni

https://ibb.co/qMmnHng
    https://ibb.co/qFzkPWV
    Paznja!! Ovde su slike sekreta, ako je nemome tesko da gleda, nemoj otvarati 😉
    Ako nekome ne smeta, neka pogleda i nek napise svoje misljenje. Nemam svrab i peckanje i nema mirisa.

Meni ovo izgleda bas kao moje uglavnom dan prije O.

Mia 2014 🐰

MisicaMia
    10. Kolovoz 2020. 10:59

Leoni

Jel da? Mene plasi sto je tako zuckasto, a kada uzmem izmedju prstiju bude kao neke bele, mlecne linije, a ne zute. Danas cu raditi trakicu.
    Do sada mi je uvek bio providan, kao pravo belance

Mislim da boja nije problem,i meni bude malo zuckasto.

Mia 2014 🐰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.